i on i silva su na prodaju i može se dobiti preko šezdesetak miliona, slabo će se tu šta zaraditi, ali će se makar isplatiti uloženo.
navodno se nešto kuha sa monacom, naši bi keitu ili koga već pošto je mendes raspoložen da proda silvu tamo.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

I šta dobijaš sa tim? Je l' to Belotti neka garancija za golove? Nije nikakva, džaba ti sve ako ostane ovaj vezni red i ova krila, nema ko naštimati gol napadaču.muxa je napisao/la:Zasto ne promjeniti Kalinica za boljeg napadaca pogotovo ako ne treba previse doplatit za zamjenu? Pa koliko je samo zicera fulio ove sezone
Ok je to, al' ja govorim da su tri napadača previše. Onda bi se neko od ovih trebao probati i za te pare dovesti nekog igrača na drugu poziciju u timu.muxa je napisao/la:Faraon, nisi me shvatio, ne prizivam ja Belottija umjesto Kalinica. Ako si pratio na casu mogao si pročitati da sam Dzeku i spomenuo kao puno bolju opciju za duplo manje paraSvi mi znamo koji tip igrača nam treba, al zašto nebi, ako se ukaze prilika, umjesto Kalinica doveli recimo Dzeku? Ne slažem se da su nam Silva i Cutrone dovoljni za narednu sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.