FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Robijas007
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
penal ko hotel 

NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
bayern-barca dva puta se ovo desilo
poserem se na oci ....ennis je napisao/la:nije ono vidilo penala,apsolutno bez namjere,napucana lopta
haj ne seri allahati , cuj napucana lik bio od lopta 5-6 metara uz to lopta isla u peterac , penal da veci ne moze bitiennis je napisao/la:nije ono vidilo penala,apsolutno bez namjere,napucana lopta
index_ je napisao/la:poserem se na oci ....ennis je napisao/la:nije ono vidilo penala,apsolutno bez namjere,napucana lopta

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
index_ je napisao/la:poserem se na oci ....ennis je napisao/la:nije ono vidilo penala,apsolutno bez namjere,napucana lopta

SLOBODA NAVIJAČIMA
Da si gledao danas Glam Blam na Hayatu, vidio bi koliko je i nacisticko smece.zizu1991 je napisao/la:Koje je g.ov.no ovaj Bilbija ...
Sta je psovao na utakmici Zeljo-Borac , tursku i balijsku majku.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kako mi je žao sto ovdje nismo dobili
. Do sada ovo je najbolja utakmica u 2 polusezoni. Igra mnogo tečnija , dosta šuteva i pas igre , za razliku od proslih utakmica . Vjerujem da će se kontinuitet ove igre nastaviti u sljedećim utakmicama. Vidi se da ova ekipa može igrati i da mogu da se nose sa svima
Uz nekoliko pojačanja moglo bi ovo fina ekipica biti .

Jedne sedmice sve treba rastjerati, niko pojma nema ovo ono. Druge sedmice dobri pravo, jos 1-2 pojacanja bit cemo pravo jaki ... Je li vam Melunovic i dalje krampa

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- samir_tm87
- Kontakt:
da je zeljo zabio onakav go odma bi bilo platili golmana 

- Sarajevo1946
- Kontakt:
Šteta velika, bili smo bolji i konkretniji.
Igrom sam zadovoljan, ali rezultatom apslolutno ne. Konačno igra na nivou i dostojna dresa FK Sarajevo i čestitke momcima i Husrefu na današnjem izdanju.
Ovo je cirkus šta nam sudije rade i neko mora reagovati. Nevjerovatno. Razočaran sam stvarno.
Igrom sam zadovoljan, ali rezultatom apslolutno ne. Konačno igra na nivou i dostojna dresa FK Sarajevo i čestitke momcima i Husrefu na današnjem izdanju.
Ovo je cirkus šta nam sudije rade i neko mora reagovati. Nevjerovatno. Razočaran sam stvarno.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- Burberry46
- Kontakt:
Odlicna utakmica, trebali smo ovo dobiti!
Sudija **** ti sve!
Sudija **** ti sve!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sudio je za 10 šteta za penal jedina greška ali da Bog da svaku ovako nam sudili na strani penal je previdio sad namjernoi ili ne ali je fulio sve ostalo je za 10 i direktan crveni Bilbiji a ne drugi žuti je pravo dobro odsudio.Sve u svemu rezultat realan utakmica dobra dosta dobra .Da i pozdrav za braću bio sam u Banovićima 7 dana.Burberry46 je napisao/la:Odlicna utakmica, trebali smo ovo dobiti!
Sudija **** ti sve!

Sarajevo ljubavi moja!
Čestitke na remiju, fina partija, imao sam priliku i pogledati tekmu. Penal čist kao suza, greška sudijA, ali ne treba ih puno kritikovati, suđenje je bilo odlično, bez imalo navlačenja prema domaćinu. Remijem ste vjerovatno osigurali drugu poziciju. 

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
ko god misli da ono sudija nije vidio0 on je lud..ovo vise nije slucajnost ovo je sa namjerom svako kolo nas ostete.po meni dobro odigrali trevbali smor naije zavrsit utakmicu ali i da smod ali go ko ce ti ga vjerovat da bi nam drugi go priznali
Samo Sarajevo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Eno na onom forumu pričaju kako je njih sudija unakazio. Interesantno
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
penal jeste bio. Ali ne treba se vaditi na sudiju. Suljic je mogao sve rijesit da je znao
Inace ovako se treba igrati. Barem pozrtvovano, ako vec ne znaju igrat lopte. Nagurat ce se barem 1 gol nekako.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kako je bilo odlicno ako ne svira cist penal kao sto sam kazes,a to direktno utice na rezultat?ipetm je napisao/la:Čestitke na remiju, fina partija, imao sam priliku i pogledati tekmu. Penal čist kao suza, greška sudijA, ali ne treba ih puno kritikovati, suđenje je bilo odlično, bez imalo navlačenja prema domaćinu. Remijem ste vjerovatno osigurali drugu poziciju.
Izgleda da je u Bosni odlicno kad sudija ima muda pokazati zasluzeni crveni domacinu,a hebi ga penal bi bio previse.Pa isto kao da ga poklanja...
Steta, borac je bio zreo da izgubi
Mislim da ste najviše sami sebi krivi. Malo mi je utakmica ličila na onu s Čelikom koju ste igrali, umjesto da nokautirate protivnika, oni vam zabiju gol. Penal k'o suza. Zašto ga nije svirao, to samo on zna.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Sinfoc1986, Uvijeknapravojstrani i 70 gostiju.