Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
pa cak je i Porto uzeo trofej prije par sezona tako da

"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
- madridistaforever
- Kontakt:
Ma nemojte mu zamjerit,njegov tim se raspada,pa nama trolla temu.MrUnited je napisao/la:jao sto se TJESIMO aktuelni finalisti LP![]()
![]()
najveci uspjeh posljednjih 10 i vise god.
Izvini al nama se nije desilo da ne izborimo Evropu zadnjih 10 god
Real nije samo klub,on je smisao zivota.
Prije par sezona i 10 godina nije isto.
Do kad ce trol imati prolaz? ovaj put?!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Je li jedini ja shvatam da je ovaj remi Barce gori za Real nego za Barcu?
pa sad kad ne bude teoretske sanse da Barca osvoji, protiv Atletica ocekujte sastav juniora na celu s Messijem
pa sad kad ne bude teoretske sanse da Barca osvoji, protiv Atletica ocekujte sastav juniora na celu s Messijem
Onda si isto zaključio da će u ovoj sezoni najveći uspjeh barse biti ako Madrid izgubi finale lpPatrickBateman je napisao/la:Je li jedini ja shvatam da je ovaj remi Barce gori za Real nego za Barcu?![]()
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- PatrickBateman
- Kontakt:
Pa znas i sam da je takomadridist je napisao/la:Onda si isto zaključio da će u ovoj sezoni najveći uspjeh barse biti ako Madrid izgubi finale lpPatrickBateman je napisao/la:Je li jedini ja shvatam da je ovaj remi Barce gori za Real nego za Barcu?![]()
pa sad kad ne bude teoretske sanse da Barca osvoji, protiv Atletica ocekujte sastav juniora na celu s Messijem.
ovo je istina al svejedno im je s ovakvom igrom ionako i ovako ce izgubitPatrickBateman je napisao/la:Je li jedini ja shvatam da je ovaj remi Barce gori za Real nego za Barcu?![]()

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
ja sam taj scenario najavio prije 15 danaPatrickBateman je napisao/la:Je li jedini ja shvatam da je ovaj remi Barce gori za Real nego za Barcu?![]()
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
treba nam 4. štoper. Ne bi bilo loše skoknut u madrid u šopingsuhi je napisao/la:
On i benzema za 50 miliona u kešu, malo nadomijerte i vod'te kanibala iz EPL-a
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ma ja mislim da njeg kara monolog i umjesto da mu kupi cizmice pusti ga da ovaj pise sranja po forumu.Raul_64 je napisao/la:Prije par sezona i 10 godina nije isto.
Michael Owen "Cristiano es el mejor jugador de la historia del Madrid"
http://www.marca.com/2014/05/03/futbol/ ... 02360.html" onclick="window.open(this.href);return false;
MrUnited je napisao/la:ja sam taj scenario najavio prije 15 danaPatrickBateman je napisao/la:Je li jedini ja shvatam da je ovaj remi Barce gori za Real nego za Barcu?![]()
Genije ili prorok.
Ako ćeš tako lobotomac gledati na stvari, onda ni Yaya Toure nije u rangu vašeg Lukice na kojeg bacate drkicu jer je City dvije godine ispadao poslije grupne faze LP a ove godine ispali od jedne slabašne Barcelone koju guze ispodprosječne španske ekipe.Kawhi je napisao/la:Hladno čovjek stavlja veznjake ekipe koja ispada od druge ekipe turske lige u LP,koja je prvak šeste evropske lige,koja ne može s igračem više dobit Benficu među najbolje veznjake svijeta
Al, hajd ti to tvom mozgu objasni da Predasistencija ne može u istu rečenicu sa Vidalom, Pogbom, Toureom, Ramseyem pa čak i Gerrardom ove sezone te Švajnijem i tako dalje i tako dalje.
Ovdje se sinko ne gleda kvalitet ekipe, već individualni kvalitet.
Onaj stavlja Busquetsa
Ja te volim, volim Željo..
Citam i ne vjerujem.
i to onako totalo opusteno nareda ove likove 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
vidi se da decko cita indeks cim koristi rijec "predasistencija"
ali veze o fudbalu nema 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
prvi ne mogu smisliti modrica, bas mi je onako cisti glodar, zbog hrvatskih medija i strasno sam bio protiv njegovog dolaska, sta cu kad je tako i nije me sramota priznati ali biti slijep na ono sto radi ove sezone vala ne mogu nema sanse, lukica je majstor i kraj price 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
E ponizili ste me, svaka čast, vaši postovi puni argumenata, a o raspravama na ovim temama stvarno nemam riječi, pravo konstruktivno dječije prepucavanje.
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.