Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

damiRZ 88
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la damiRZ 88 » 17 nov 2009, 13:38

ssportasicaa_sa je napisao/la:Cao momci, da vas pitam, kako mogu izbrisati svoj account ovdje? Sve sam pokusala ali ne moze, ako idem na ponisti nece, kako to funkcionise? A prije toga da vas jos pitam, koliko ste platili kartu za Zenicu? Ja sam oko 100km. A vi? Jesam li puno platila ili malo? Molim za ta dva odgovara. Hvala unaprijed..i Selam vam!
ZA SVE CLANOVE KOJI HOCE NAVIJATI I PODERATI GRLA I DLANOVE NA BILINOM POLJU INFORMACIJA DA IMA KARTI ZA KUPITI DO 3 SATA POPODNE SUTRA,JAVITI SE NA MOJ MSN
damirlijasve im je uzalud kad su se sasrali ko grlice :mrgreen:hotmail.com

platila si kartu vise nego skupo :roll:

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 17 nov 2009, 13:44

damiRZ 88 je napisao/la:
ssportasicaa_sa je napisao/la:Cao momci, da vas pitam, kako mogu izbrisati svoj account ovdje? Sve sam pokusala ali ne moze, ako idem na ponisti nece, kako to funkcionise? A prije toga da vas jos pitam, koliko ste platili kartu za Zenicu? Ja sam oko 100km. A vi? Jesam li puno platila ili malo? Molim za ta dva odgovara. Hvala unaprijed..i Selam vam!
ZA SVE CLANOVE KOJI HOCE NAVIJATI I PODERATI GRLA I DLANOVE NA BILINOM POLJU INFORMACIJA DA IMA KARTI ZA KUPITI DO 3 SATA POPODNE SUTRA,JAVITI SE NA MOJ MSN

Ej, nazalost haman jesam, nema veze. Eh sada, znas li ti kako da izbrisem ovaj account sa ove stranice?

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 17 nov 2009, 13:44

defender je napisao/la:Mi­ra­lem Pja­nić, ve­znjak Li­ona i bh. re­pre­zen­ta­ti­vac, ne svo­jom vo­ljom, na­šao se u sre­di­štu paž­nje me­di­ja. In­for­ma­ci­ja po ko­joj «ra­zmiš­lja da na­pus­ti re­pre­zen­ta­ci­ju» šo­ki­ra­la je i nje­ga sa­mog. U ho­te­lu «Ter­me», pri­je ve­čer­njeg tre­nin­ga, Pja­nić je ju­čer ka­zao:

- Izne­na­dio sam se, šo­ki­rao ka­da me na­zvao je­dan no­vi­nar, po­tom pro­či­tao to o če­mu go­vo­ri­te i tra­žio moj ko­men­tar. Bio sam za­te­čen, jer ni­kad mi ne bi pa­lo na pa­met ta­ko ne­što. Go­di­na­ma sam če­kao da zai­gram za BiH, sa­njao da igram sa Ha­sa­gi­ćem, Spa­hi­ćem, Mi­si­mo­vi­ćem... Eto, to mi se os­tva­ri­lo i ne znam za­što bih je sa­da na­pu­štao. To su izmiš­ljo­ti­ne i glu­pos­ti.

Na­vo­dno zbog ne­za­do­volj­stva tre­tma­nom, ma­lom mi­nu­ta­žom?

- Bit ću is­kren, klu­pa mi te­ško pa­da, ne vo­lim klu­pu, ali po­štu­jem se­le­kto­rov izbor, ma ko­li­ko mi te­ško bi­lo. Ja ži­vim za ovu re­pre­zen­ta­ci­ju, ra­du­jem se us­pje­hu, ovo su mo­ji pri­ja­te­lji i je­dva če­kam su­traš­nju uta­kmi­cu. Sve me ovo po­go­di­lo, po­go­to­vo do­vo­đe­nje mog oca u ru­žan kon­tek­st. Moj otac ni­kad ne bi ne­što ru­žno po­mi­slio, a ka­mo li se obru­šio na se­le­kto­ra, ka­ko je ta­mo pi­sa­lo - izja­vio je Mi­ra­lem Pja­nić, igrač ko­ji je pre­do­dre­đen da pos­ta­ne «bo­snas­ki Ro­nal­do».
Tako je Pjana, Boze sacuvaj, nismo ni sumnjali. Sutra je TVOJ DAN!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 17 nov 2009, 13:45

Samo da Musa pocne utakmicu umjesto ibiscevica, pa pa ubili bi ih u vazdusnim duelima...ibiscevic u repki nije nikad pruzio partije...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

damiRZ 88
Kontakt:

Post Postao/la damiRZ 88 » 17 nov 2009, 13:46

ssportasicaa_sa je napisao/la:
damiRZ 88 je napisao/la:

Ej, nazalost haman jesam, nema veze. Eh sada, znas li ti kako da izbrisem ovaj account sa ove stranice?
neznam bogami,zao mi je ;) pozzz

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 13:46

damiRZ 88 je napisao/la:

znas kako ces izbrisat account posvadzas se sa nekim i dobro ga ispsujes i oni ce te banovat trajno to ti je naj lakse rjesenje uzivaj :D :D ;)

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 17 nov 2009, 13:48

Fudo je napisao/la:Samo da Musa pocne utakmicu umjesto ibiscevica, pa pa ubili bi ih u vazdusnim duelima...ibiscevic u repki nije nikad pruzio partije...
Ne kaki, matere ti...

Vedo ce sutra uvalit barem 1. Minimum!

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 13:48

ovdje ti je pravljenje acconta dzaba a da ga izbrises kosta 70 maraka pa ti izvoli :D :D

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 17 nov 2009, 13:48

Ej, nazalost haman jesam, nema veze. Eh sada, znas li ti kako da izbrisem ovaj account sa ove stranice?[/quote]
znas kako ces izbrisat account posvadzas se sa nekim i dobro ga ispsujes i oni ce te banovat trajno to ti je naj lakse rjesenje uzivaj :D :D ;)[/quote][/quote]

Eh fino rijesenje Boga mi da psujem. Bas fino, nisi mogao nesto finije naci? Znaci ne moze se izbrisati ili?

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 17 nov 2009, 13:52

Danas u 12 sati u Bosmalu je održana press konferencija na kojoj se okupljenim novinarima obratio selektor našeg nacionalnog tima Miroslav Ćiro Blažević.

"Prkos! To je riječ koja mi ovih dana najčešće pada na pamet. Naš prkos zaslužuje cijela nacija. Uh, toliko sam uzbuđen pred ovaj istorijski susret. Blatter nam je svojom navodnom izjavom da želi vidjeti Portugal na SP dao samo motiv više", započeo je press u svom stilu Ćiro Blažević.

"Prvi put u svojoj karijeri pokušavam smanjiti tenzije kod igrača jer se bojim da fanatičnost ne uzme danak lucidnosti. Miske ima manjih problema sa koljenom, ali sam siguran da će ko god bude igrao dati svoj maksimum", rekao je naš selektor i dodao:

"Izabrao sam prvih 11, a to su: Hasagić, Nadarević, Jahić, Pandža, Bajramović, Pjanić, Misimović (Medunjanin), Ibričić, Salihović, Džeko, Ibišević. Garantujem naciji da će svi koji budu igrali dati i posljednji atom snage. Ja sam doista optimista. Naša se misija možda čini nemoguća, ali ne bih bilo prvi put da u nogometu pobijedi hrabrija i odlučnija momčad. Prognoza je 50% - 50%.

et... to je ciro danas izjavio... Mnogi su govorili da nije moguce da je Blatter izjavio da navija za portugal... evo istine :) ...

damiRZ 88
Kontakt:

Post Postao/la damiRZ 88 » 17 nov 2009, 13:52

ssportasicaa_sa je napisao/la:Ej, nazalost haman jesam, nema veze. Eh sada, znas li ti kako da izbrisem ovaj account sa ove stranice?
znas kako ces izbrisat account posvadzas se sa nekim i dobro ga ispsujes i oni ce te banovat trajno to ti je naj lakse rjesenje uzivaj :D :D ;)[/quote][/quote]

Eh fino rijesenje Boga mi da psujem. Bas fino, nisi mogao nesto finije naci? Znaci ne moze se izbrisati ili?[/quote]
sta ces mi smo bosanci :D :D :D

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 13:53

ssportasicaa_sa je napisao/la:Ej, nazalost haman jesam, nema veze. Eh sada, znas li ti kako da izbrisem ovaj account sa ove stranice?

Eh fino rijesenje Boga mi da psujem. Bas fino, nisi mogao nesto finije naci? Znaci ne moze se izbrisati ili?[/quote]
pa hajde sta ima veze ti psuj meni ja se necu ljutit da ti udovoljim i necu ti uzvracat ;) ;)

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 17 nov 2009, 13:55

bossna je napisao/la:
znas kako ces izbrisat account posvadzas se sa nekim i dobro ga ispsujes i oni ce te banovat trajno to ti je naj lakse rjesenje uzivaj :D :D ;)
[/quote]

pa hajde sta ima veze ti psuj meni ja se necu ljutit da ti udovoljim i necu ti uzvracat ;) ;)[/quote]

Necu da psujem. Pitat cu nekog adminstratora da mi izbrise account, vazno mi je to. Hvala vam momcici! ;)

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 17 nov 2009, 13:56

------------------------------------------------------------------- Obavjestavamo FIFA-u i UEFA-u da je dana 18.11.2009.------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------u Zenici preminula-----------------------------------------------------
-

-------------------------------------------------------------- FUDBALSKA REPREZENTACIJA PORTUGALA--------------

-----------------------------------------------Smrt je nastupîla nakon dva bosanska udara od kojih je ovaj drugi bio

---------------------------------------------------------------------------------------------------- SMRTONOSAN

-------------------------------------Pocivaj u zaboravu !!! ------------------------------------- Ozalosceni: Sep Blater, FIFA, UEFA , ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ i ostali navijaci portugala :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 17 nov 2009, 13:57

bossna je napisao/la:

pa hajde sta ima veze ti psuj meni ja se necu ljutit da ti udovoljim i necu ti uzvracat ;) ;)[/quote]

Necu da psujem. Pitat cu nekog adminstratora da mi izbrise account, vazno mi je to. Hvala vam momcici! ;)[/quote]

Samo zamoli admina i to je to!
Potrazi u forumu za pomoc!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 17 nov 2009, 13:58

Necu da psujem. Pitat cu nekog adminstratora da mi izbrise account, vazno mi je to. Hvala vam momcici! ;)[/quote]

Samo zamoli admina i to je to!
Potrazi u forumu za pomoc![/quote]

Hvala ti Ada! Zamolit cu ga. ;)

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 17 nov 2009, 13:58

amer_zeljoo je napisao/la:Danas u 12 sati u Bosmalu je održana press konferencija na kojoj se okupljenim novinarima obratio selektor našeg nacionalnog tima Miroslav Ćiro Blažević.

"Prkos! To je riječ koja mi ovih dana najčešće pada na pamet. Naš prkos zaslužuje cijela nacija. Uh, toliko sam uzbuđen pred ovaj istorijski susret. Blatter nam je svojom navodnom izjavom da želi vidjeti Portugal na SP dao samo motiv više", započeo je press u svom stilu Ćiro Blažević.

"Prvi put u svojoj karijeri pokušavam smanjiti tenzije kod igrača jer se bojim da fanatičnost ne uzme danak lucidnosti. Miske ima manjih problema sa koljenom, ali sam siguran da će ko god bude igrao dati svoj maksimum", rekao je naš selektor i dodao:

"Izabrao sam prvih 11, a to su: Hasagić, Nadarević, Jahić, Pandža, Bajramović, Pjanić, Misimović (Medunjanin), Ibričić, Salihović, Džeko, Ibišević. Garantujem naciji da će svi koji budu igrali dati i posljednji atom snage. Ja sam doista optimista. Naša se misija možda čini nemoguća, ali ne bih bilo prvi put da u nogometu pobijedi hrabrija i odlučnija momčad. Prognoza je 50% - 50%.

et... to je ciro danas izjavio... Mnogi su govorili da nije moguce da je Blatter izjavio da navija za portugal... evo istine :) ...
opet nema Muslimovića

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 17 nov 2009, 13:58

amer_zeljoo je napisao/la:Danas u 12 sati u Bosmalu je održana press konferencija na kojoj se okupljenim novinarima obratio selektor našeg nacionalnog tima Miroslav Ćiro Blažević.

šta znaći ovo medunjanin u zagradi. nije valjda nesto ozbiljno sa misimovicem!!!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 13:59

bossna je napisao/la:

joj hvala nije me niko nazvao momcic ima 20 godina svaka ti cast evo me lebdim heheheheheheh :D :o

iPod
Kontakt:

Post Postao/la iPod » 17 nov 2009, 14:00

Evo i Osima pitali za konkretan savjet i misljenje o sutrasnjoj utakmici, clanak u Dnevnom Avazu.

Po Osimu bi trebali Pjanic i Misimovic skupa da igraju, a po Safetu Susicu, njih dvojica ne bi trebali igrati. Mene samo interesuje kako ce sutra ciro postaviti Salihovica, koji je stvarno ljudi u Portugalu dao sve, i mislim da ga je to izmorilo igrao je defanzivno i istrcavao svako kontru jer je 80% lopti islo po njegovoj strani, a interesuje me zasto ciro ne forsira vise Ibricica koji je probio sve po desnoj strani i stvarno dobro odigrao....

Nek nam je sretno sutra :)

P.S : Zasto svaku temu pokusavate otjerati u O.T ?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.