Ah ta slatka vremena i legendarni Nesa Stefanovic na mestu komentatora - covek je Serie A znao u prste. Evo linka:sarajlija89 je napisao/la:kako se zove ona pjesma sto je isla kao najavna spica za Serie A dok je PINK prenosio???
Pade mi namapmet..prejaka je bila...
jel znate na koju mislim???![]()
dajte link
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
- sarajlija89
- Kontakt:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Calcio - che bello sport
I da komentator je legenda bio..veliki poznavalac Serie A..a najjaci je bio pocetak..nikad nije govorio "Dobro vecer"..nego "Sampion Italije docekuje ..." i sl...

Calcio - che bello sport
I da komentator je legenda bio..veliki poznavalac Serie A..a najjaci je bio pocetak..nikad nije govorio "Dobro vecer"..nego "Sampion Italije docekuje ..." i sl...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
Gillet uhvati penal Tottiu 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Evil Genius
- Kontakt:
lagano, smekerski je pokupi ko da sam ja sutoInterista di cuore je napisao/la:Gillet uhvati penal Tottiu
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- sarajlija89
- Kontakt:
Cagliari sa Donadonijem odlicno igra ponovo
P.s. Hocu Matrija u Juventusu
..Novi Bobo Vieri

P.s. Hocu Matrija u Juventusu
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Matri je veliki igrač u malim ekipama, pogubio bi se on u Juventusu...sarajlija89 je napisao/la:Cagliari sa Donadonijem odlicno igra ponovo![]()
![]()
P.s. Hocu Matrija u Juventusu![]()
..Novi Bobo Vieri
![]()
![]()
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- sarajlija89
- Kontakt:
To tek trebamo vidjeti....
Al kazem,ako ce Juve u januaru dovoditi nekog napdaca..onda nek to bude Matri..nikakav Maxi,Di vaio i sl...momak je perspektivan fudbaler..moze se razviti u velikog igraca sigurno
Al kazem,ako ce Juve u januaru dovoditi nekog napdaca..onda nek to bude Matri..nikakav Maxi,Di vaio i sl...momak je perspektivan fudbaler..moze se razviti u velikog igraca sigurno
- Interista di cuore
- Kontakt:
pa dobro rano je sad za takvo etiketiranje Matria,pogotovo zbog cinjenice da jos nije zaigro na vecem nivou.poniko u Milanu al nije igro,tako da ne mora znacit da je samo za malih klubova...iako mislim da je previse 12 miliona koliko Cellino hoce za njega...
Roma povela.Juan zabio..
Roma povela.Juan zabio..
- sarajlija89
- Kontakt:
mada on vec ima 26 godina
al u Italiji se razvijaju u 30. hahhaha
Imam romu keca na listicu

Imam romu keca na listicu
nema se on šta više razvijati, 26 godina ima već...sarajlija89 je napisao/la:To tek trebamo vidjeti....
Ako hoće dobrog napadača, nek ponesu 30 mil eura i pravac Napulj po Cavanija, čovjek već sad klasa, a ima i prostora za napredak...
- Interista di cuore
- Kontakt:
pa jbg najbolje godine da ode u veci klub,jer je zreo,nije balavac da pravi kakve gluposti...
imam i ja Romu,i Cagliari i Lecce
i Samp pol x na jednom al ce me s*ebat 
imam i ja Romu,i Cagliari i Lecce
- sarajlija89
- Kontakt:
@muxmania
Italija je to...sjeti se Luce Tonija
a tek Hubnera hahahhaha
Italija je to...sjeti se Luce Tonija
a tek Hubnera hahahhaha
ma nama treba neko privremeno rijesenje u januaru..al boljeg napadaca cemo na ljeto traziti,ne vjerujem da cemo vec u Januaru moci sta takvo priustit...Ako hoće dobrog napadača, nek ponesu 30 mil eura i pravac Napulj po Cavanija, čovjek već sad klasa, a ima i prostora za napredak...
Luca Toni dvije sezone na nivou, treba li Juventusu takav napadač? ili bi ipak neko dugoročno riješenje?sarajlija89 je napisao/la:@muxmania
Italija je to...sjeti se Luce Tonija![]()
a tek Hubnera hahahhaha![]()
ma nama treba neko privremeno rijesenje u januaru..al boljeg napadaca cemo na ljeto traziti,ne vjerujem da cemo vec u Januaru moci sta takvo priustit...Ako hoće dobrog napadača, nek ponesu 30 mil eura i pravac Napulj po Cavanija, čovjek već sad klasa, a ima i prostora za napredak...
Za Cavanija govorim se može na foru za 30 mil, a na ljeto će biti već 50, imaš oči, vidiš da je u njemu nešto specijalno, endemsko, deceniju može biti među vodećim napadačima Serie A...
- sarajlija89
- Kontakt:
Kad vec spominjemo kladionicu..sjecal se ko ovog

@muxmania
pa slazem se s tim..al kazem ti..nama sad treba neko privremeno rjesenje,para nemamo toliko a ni klubovi nisu voljni na polusezoni da pustaju takve igrace..na ljeto cemo traziti pravog napadaca..sad nam treba nesto privremeno ali konkretno...
Kao Larsson svojevremeno u Barci

@muxmania
pa slazem se s tim..al kazem ti..nama sad treba neko privremeno rjesenje,para nemamo toliko a ni klubovi nisu voljni na polusezoni da pustaju takve igrace..na ljeto cemo traziti pravog napadaca..sad nam treba nesto privremeno ali konkretno...
Kao Larsson svojevremeno u Barci
Cavani je u Napulju nasao srecu, a evo kako:muXmania je napisao/la: nema se on šta više razvijati, 26 godina ima već...
Ako hoće dobrog napadača, nek ponesu 30 mil eura i pravac Napulj po Cavanija, čovjek već sad klasa, a ima i prostora za napredak...
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... -big-clubs
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma..otici ce on opet negdje
..mozda ne sad..al poslije definitivno hoce...
Jedino ako napoli nastavi ovim putem pa i sam bude medju tim velikim klubovima u narednom periodu...
Jedino ako napoli nastavi ovim putem pa i sam bude medju tim velikim klubovima u narednom periodu...
kako pametan momak, ne leti visoko, ničim opterećen...MaGiCa je napisao/la:Cavani je u Napulju nasao srecu, a evo kako:muXmania je napisao/la: nema se on šta više razvijati, 26 godina ima već...
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... -big-clubs
- Interista di cuore
- Kontakt:
Nene 3 komada za Cagliari koji ponovo igra odlican fudbal... 
Bologna Coach Alberto Malesani: The Difference Against Milan Was Zlatan Ibrahimovic
"The difference was Ibra, I don't know how he managed to make the assist for the first goal for Boateng, and the same for that of Robinho. For the third we marked him, but he was incredible for every goal. So hats off, if Ibrahimovic had been on our side, it would have changed the game." He told Sky Sport Italia.
btw Lista Strijelaca
1. Di Natale 10 golova
2. Eto 9 golova
3. IBRA 9 golova
4. Di Vaio 9 golova
5. Cavani 9 golova
"The difference was Ibra, I don't know how he managed to make the assist for the first goal for Boateng, and the same for that of Robinho. For the third we marked him, but he was incredible for every goal. So hats off, if Ibrahimovic had been on our side, it would have changed the game." He told Sky Sport Italia.
btw Lista Strijelaca
1. Di Natale 10 golova
2. Eto 9 golova
3. IBRA 9 golova
4. Di Vaio 9 golova
5. Cavani 9 golova
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Njega sam i zaboravio Bogami, kad sam ovo pisaoItalia je napisao/la:odlazak Kjaera je puno bitniji od odlaska Simplicija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.