La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

amadeus21
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la amadeus21 » 04 mar 2013, 23:17

poserem im se ja na igraca kola...i na njegovog kolegu Jonasa...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 mar 2013, 10:35

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;

najludji :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 08 mar 2013, 17:48

Ja smijurije cuj finale Copa del Reya na Bernabeu.

Prema svim mogucim kriterijima finalna utakmica se treba igrati na neutralnom stadionu a ne u basti od jednog finaliste.No dobro , navikli smo da Real uvijek ima privilegiju i manipulaciju nad omanjim klubom iz Madrida.Ne bi me cudilo da je i ovo jedno od silnih masnih djela Pereza i Cereza.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 08 mar 2013, 17:49

Johny je napisao/la:Ja smijurije cuj finale Copa del Reya na Bernabeu.

Prema svim mogucim kriterijima finalna utakmica se treba igrati na neutralnom stadionu a ne u basti od jednog finaliste.No dobro , navikli smo da Real uvijek ima privilegiju i manipulaciju nad omanjim klubom iz Madrida.Ne bi me cudilo da je i ovo jedno od silnih masnih djela Pereza i Cereza.
Pa karte se svakako dijele 50:50 a nema logike igrati negdje drugo kad su oba kluba iz Madrida
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 08 mar 2013, 17:54

Sportfanatik je napisao/la:
Johny je napisao/la:Ja smijurije cuj finale Copa del Reya na Bernabeu.

Pa karte se svakako dijele 50:50 a nema logike igrati negdje drugo kad su oba kluba iz Madrida
Nema to nikakve veze.Jednostavno to je dvoriste Reala.Njihov stadion , njihov travnjak , njihova svetinja.

Jedno je igrati na Bernabeu makar bili sve navijaci Atletica a drugo na neutralnom terenu.
Mutna posla i nista vise.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 08 mar 2013, 17:55

Pa da igraju Barca-Espanyol igralo bi se vjerojatno finale na Nou Campu
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 08 mar 2013, 17:57

Sportfanatik je napisao/la:Pa da igraju Barca-Espanyol igralo bi se vjerojatno finale na Nou Campu
Vjerovatno.Rijec koja je iskljucivo predpostavka.
Mislim totalno nevazno je meni gdje ce se igrati.Nemam koristi od toga al' zvuci pomalo procitano i glupo.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 08 mar 2013, 18:14

nebi da je Real (Perez) rekao igrat ce se na Bernabeu i gotovo...
to je dogovor 2 kluba i logican je kad karte idu 50-50,celnci lige su je samo potvrdili

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 mar 2013, 18:32

Sportfanatik je napisao/la:Pa da igraju Barca-Espanyol igralo bi se vjerojatno finale na Nou Campu
U tom slucaju bi se najvjerovatnije igralo na Mini Estadiu. :P
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 08 mar 2013, 20:28

Johny@ Ne brukaj se svega ti zivog. Navijaci Atletico Madrida sami su zeljeli da se finale igra na Bernabeuu (vise od 65% navijaca je glasalo za Bernabeu, ostatak za Nou Camp i Calderon). Predsjednik Atletica (Cerezo) je izrazio zelju da se finale igra na Bernabeuu, a Atleticova legenda, Paulo Futre je rekao da vise voli finale na Bernabeuu sa 40 000 rojiblancosa nego na Calderonu sa 20 000. Real Madrid je insistirao da se finale igra na Nou Campu ili Mestalli, ali su prihvatili prijedlog Atletica da se utakmica igra na Bernabeuu.

Iduci put se bolje informiraj prije nego budes komentarisao ovakve stvari, i to s ponosom naglasis da Madrid ima privilegije u odnosu na Atletico koji je sam insistirao na Bernabeuu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 09 mar 2013, 02:53

JohnLennon je napisao/la:Johny@ Ne brukaj se svega ti zivog. Navijaci Atletico Madrida sami su zeljeli da se finale igra na Bernabeuu (vise od 65% navijaca je glasalo za Bernabeu, ostatak za Nou Camp i Calderon). Predsjednik Atletica (Cerezo) je izrazio zelju da se finale igra na Bernabeuu, a Atleticova legenda, Paulo Futre je rekao da vise voli finale na Bernabeuu sa 40 000 rojiblancosa nego na Calderonu sa 20 000. Real Madrid je insistirao da se finale igra na Nou Campu ili Mestalli, ali su prihvatili prijedlog Atletica da se utakmica igra na Bernabeuu.

Iduci put se bolje informiraj prije nego budes komentarisao ovakve stvari, i to s ponosom naglasis da Madrid ima privilegije u odnosu na Atletico koji je sam insistirao na Bernabeuu.
Jesam se obruko, sad me sramota u pussy maternu

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 09 mar 2013, 08:12

Predstavnici Real Madrida i Atletico Madrida jučer su na prijedlog Španskog nogometnog saveza zajednički pristali da se finalna utakmica Kupa kralja igra na Santiago Bernabeuu. Oba tima će dobiti po 30 hiljada ulaznica, dok ostatak ide u ruke Savezu koji će karte dalje rasprodavati.

Shodno ovim dogovorom, pobija se svaka teza da se ovdje radi o nekom namještanju.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 11 mar 2013, 00:54

Sociedad strasan.U zadnjih 17 tekmi samo poraz od reala,i to na guzove.
Izgleda da jos jedna mala spanska ekipa izrasta,i mogla bi iduce godine u evropi radit ono sto je malaga ove sezone.
A zajedno s njim ce uskoro i getafe u borbu za evropu abd 8-)
Sretno zmajevi!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 mar 2013, 10:01

MARCELO je napisao/la:Sociedad strasan.U zadnjih 17 tekmi samo poraz od reala,i to na guzove.
Izgleda da jos jedna mala spanska ekipa izrasta,i mogla bi iduce godine u evropi radit ono sto je malaga ove sezone.
A zajedno s njim ce uskoro i getafe u borbu za evropu abd 8-)
Atleti je rezervisao tu ulogu sljedeće sezone u LP, akbgd 8-)

A bit će zanimljiva bitka za to 4 mjesto do kraja sezone, putnika u kvale za LP treba tražiti između Šišmiša, Erreala i Malage, jer sumnjam da će Beticosi i Rayito održati trenutnu formu, mada sam mišljenja da bi za Primeru najbolja opcija bila opet Valencia (ili eventualno Malaga, ako uspiju riješiti spor sa Uefom), zbog iskustva igranja u takvom natjecanju, dok bi se Sosijedad mogao zadovoljiti EL, gdje bi mogli preuzeti ulogu Atletia 8-)

Tim i Igrač kola slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 11 mar 2013, 13:47

tipujem na valensiju i nadam se da će oni bit četvrti.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 mar 2013, 22:46

Tri predstavnika u cetvrfinalu . Nije lose, ako uzmemo u obzir nekolegijalnost Reala i Barce , ekonomsko stanje u zemlji koje se odrazava i na fudbalske klubove . Da je samo malo ravnomjernija raspodjela novca od tv prva,ovoj ligi ne bi bilo kraja . Prosla bi i Valencia da u prvom susretu nisu usli onako bojazljivo protiv PSG-a. 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 mar 2013, 22:47

Andrej je napisao/la:slika
gdje si sad druze :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 13 mar 2013, 23:14

L-Train je napisao/la:
Andrej je napisao/la:slika
gdje si sad druze :mrgreen:
:mrgreen: šteta za valenciu :(
.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 mar 2013, 00:17

juznjak> je napisao/la:Tri predstavnika u cetvrfinalu . Nije lose, ako uzmemo u obzir nekolegijalnost Reala i Barce , ekonomsko stanje u zemlji koje se odrazava i na fudbalske klubove . Da je samo malo ravnomjernija raspodjela novca od tv prva,ovoj ligi ne bi bilo kraja . Prosla bi i Valencia da u prvom susretu nisu usli onako bojazljivo protiv PSG-a. 8-)
To sam ja vec prije pisao.
Jednostavno bi bili svjetlosnu godinu ispred svih posto bi najbolji igraci ostajali a ne odlazili u EPL za novcem.
Jednostavno su pretalentovana nacija koja sjajno radi sa mladim igracima.

A zamisli sta bi Atletico uradio. 8-)
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.