Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Steta za ovaj pokusaj Sorensena stativa.
Kakav gol Kvaljarele... RESPEKT!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Ponos Torina
- Kontakt:
kakva golcina Quag 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kvaljarela naklon do poda za ovaj go a i malom sorensenu kaku stativu odvali iz zemlje....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
au pm sto meni prenos kasni ,ja ovdje citam "citam kakav gol Quaga, gledam, koji ba go??? kad ono scena 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
kakav golllllllllllllllllllllllll
devetiiiiiiiiiiiiiiii
Registruj se na kladionicu BET365, besplatno je i imaš odličan stream za većinu utakmica.JuveSissoko je napisao/la:au pm sto meni prenos kasni ,ja ovdje citam "citam kakav gol Quaga, gledam, koji ba go??? kad ono scena
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JuveSissoko
- Kontakt:
mislim da Quag, ove sezone postize najljepse golove u Italiji ,pa i sire 
@ Virtual. hvala, znam za to, al nadjoh ovo HD cudo na ruskom, ono cijeli ekran ,dobra slika i to, al eto kasni ,jbga
@ Virtual. hvala, znam za to, al nadjoh ovo HD cudo na ruskom, ono cijeli ekran ,dobra slika i to, al eto kasni ,jbga
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
JuveSissoko je napisao/la:au pm sto meni prenos kasni ,ja ovdje citam "citam kakav gol Quaga, gledam, koji ba go??? kad ono scena
boom boom, "samo dajem lijepe golove"
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kada se uzmu sve okolnosti dobro prvo poluvrijeme. Del Neri izgleda u ovoj utakmici se odlučio za duge lopte, kao na hattricku-u
, jer nemamo u sredini mela da grize. Steta za Sorensen-ovu stativu, još kako mu je Quaglirella dodao peverzija
. A šta tek reći za gol Quagliarelle
:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Ponos Torina
- Kontakt:
Rekao sam da ce nas ovaj sudija ukopati sve utakmice koje je sudio nama unistavao nas je levat glupi
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
pod hitno mora uci Grygera.. Sorensen je svoje otpucao i umorio se..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Admir_Sa je napisao/la:Pa jel bio crveni, sta je bilo
Jeste. Povukao ga za ruku, a bio je zadnji igrač.
- JuveSissoko
- Kontakt:
vidi Iaquinte starog golgetera
sto Krasic proda fazon dobar 
pa sta onda dafi kaze sistematsko unistavanje, ako je tako onda je sudac postupio po pravilima fudbalske igresuntu jeu je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Pa jel bio crveni, sta je bilo
nema potpisa
- JuveSissoko
- Kontakt:
joooj Krasica voza, al fula ko od sale 
Vjerovatno momak nije vidio fino.Admir_Sa je napisao/la:pa sta onda dafi kaze sistematsko unistavanje, ako je tako onda je sudac postupio po pravilima fudbalske igresuntu jeu je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Pa jel bio crveni, sta je bilo
- JuveSissoko
- Kontakt:
jbase nas 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.