FK Mladost DK

Civa
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la Civa » 17 feb 2021, 12:28

Pozz pratiocima FK Mladosti.

Drago mi je prije svega, kako je prelazni rok prošao. Ja sam izuzetno zadovoljan sa novim fudbalerima, pojačane su baš na neki način deficitarne pozicije, oni koji nisu trebali biti u klubu, izgleda da su i dobili slobodne papire, oni koji su trebali i ostali su. Još ako nam Emil dođe da brani, onda sam siguran da ekipa opstaje u Premier ligi. Potrebno je samo držati kontinuitet i siguran sam da uz kvalitetnog stručnjaka na klupi i igrače koji se dobro poznaju, može se sigurno ostvariti kvalitetan i dobar rezultat. Idući korak bi trebao biti produživanje ugovora Hadžiću, Aliću i Mahmiću uz jake otkupne klauzule.

Svako dobro :bih:
Tako blizu, a tako daleko.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 17 feb 2021, 12:48

Civa je napisao/la:
17 feb 2021, 12:28
Pozz pratiocima FK Mladosti.

Drago mi je prije svega, kako je prelazni rok prošao. Ja sam izuzetno zadovoljan sa novim fudbalerima, pojačane su baš na neki način deficitarne pozicije, oni koji nisu trebali biti u klubu, izgleda da su i dobili slobodne papire, oni koji su trebali i ostali su. Još ako nam Emil dođe da brani, onda sam siguran da ekipa opstaje u Premier ligi. Potrebno je samo držati kontinuitet i siguran sam da uz kvalitetnog stručnjaka na klupi i igrače koji se dobro poznaju, može se sigurno ostvariti kvalitetan i dobar rezultat. Idući korak bi trebao biti produživanje ugovora Hadžiću, Aliću i Mahmiću uz jake otkupne klauzule.

Svako dobro :bih:
Vela je definitivno završen, dolazi u Mladost, sad da li će se priključiti klubu u Antaliji ili će direktno za Kakanj, vidjet ćemo.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 22 feb 2021, 19:15

Evo propade ova sve priča oko Hirosa. Ne znam možda je i bolje ali ovo je bio posljednji voz da se od njega nešto zaradi. Sigurno da će nam mnogo značiti u ovoj borbi sa Slobodom, Radnikom i Olimpikom

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 22 feb 2021, 19:25

Sad sam siguran da pada Široki!

Znam da je ovo bila vjerovatno zadnja šansa da šta zaradite na njemu, ali nekako mi drago što ne ide.

Ponudite čovjeku malo bolje uslove, dadnite mu šta "na ruke" i nek produži ugovor.

Nego, šta je s Velićem, dolazi li?
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 22 feb 2021, 20:40

L' Imperator je napisao/la:
22 feb 2021, 19:25
Sad sam siguran da pada Široki!

Znam da je ovo bila vjerovatno zadnja šansa da šta zaradite na njemu, ali nekako mi drago što ne ide.

Ponudite čovjeku malo bolje uslove, dadnite mu šta "na ruke" i nek produži ugovor.

Nego, šta je s Velićem, dolazi li?
Bez Hiroša bi nam bilo daleko teže odigrati ovaj drugi dio sezone i izboriti opstanak. Sa njim smo puno jači i uz novajlije koji bi trebali biti pojačanja, trebali bi skroz dobro izgledati na terenu. Što se Velića tiče, dobio sam info iz prve ruke da je dogovorena saradnja, ali i ja očekujem da pročitam zvaničnu potvrdu.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 22 feb 2021, 22:05

FKMLADOSTDK je napisao/la:
22 feb 2021, 20:40
Što se Velića tiče, dobio sam info iz prve ruke da je dogovorena saradnja, ali i ja očekujem da pročitam zvaničnu potvrdu.
Znači, valja čekati zvaničnu potvrdu, ali na sportsport.ba portalu.

Velika je sramota, stvarno, da klub na tom nivou nema aktivnu bar Facebook stranicu. Svašta nešto smo pisali o tome kako bi se taj segment kluba trebao urediti, al' pošto nema ništa od toga, daj onda nek' se bar najvažnije informacije iz kluba objavljuju, ne mora biti grafika nikakva i te neke stvari za koje ste plaćali JasKor-u.
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 22 feb 2021, 23:59

22 feb 2021, 22:05
FKMLADOSTDK je napisao/la:
22 feb 2021, 20:40
Što se Velića tiče, dobio sam info iz prve ruke da je dogovorena saradnja, ali i ja očekujem da pročitam zvaničnu potvrdu.
Znači, valja čekati zvaničnu potvrdu, ali na sportsport.ba portalu.

Velika je sramota, stvarno, da klub na tom nivou nema aktivnu bar Facebook stranicu. Svašta nešto smo pisali o tome kako bi se taj segment kluba trebao urediti, al' pošto nema ništa od toga, daj onda nek' se bar najvažnije informacije iz kluba objavljuju, ne mora biti grafika nikakva i te neke stvari za koje ste plaćali JasKor-u.
Ma đaba pisati, jedno su naše želje i primjedbe koje su uvijek na mjestu, a drugo je domet kluba i ljudi koji ga vode, u tom segmentu.
Inače, Vela je stigao i trenutno je u Kaknju.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 23 feb 2021, 17:04

Vela je tu, odradio trening danas. Hajde još Sinana završite i da se borite za evropu! :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 23 feb 2021, 22:24

23 feb 2021, 17:04
Vela je tu, odradio trening danas. Hajde još Sinana završite i da se borite za evropu! :mrgreen:
Nije se mogao dogovoriti sa Željom, Borac je zainteresovan, a i imao je neprimjeren verbalni duel s našim igračima na Grbavici, na prvoj utakmici nakon što je prešao u Želju, tako da je malo vjerovatno. Što se mene tiče, ne bih ga ni kontaktirao radi psovanja našim igračima, samo par dana nakon što je prešao u drugi tim. Ipak, sada imamo solidan tim i mislim da bi mogao unijeti negativnosti svojim nezavidnim karakterom.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 24 feb 2021, 14:53

Vela je igrac Mladosti..A pisete gluposti u vezi Ramovica..prvo evo zavrsio je sa Zeljom ..a o sukobu sa igracima pa to je normalno na terenu..A Rama je jedan od boljih igraca koji su bili u Mladosti i svaka bi ekipa voljela imati takvog igraca...Nama je bitno da su ostali glavni igraci i uz ova pojacanja i dobar raspored prva tri kola mislum da opstanak nebi trebao doci u pitanje..a valjda ce i reflektori zasijati..

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 feb 2021, 16:23

Šalio sam se za Ramovića, vidiš da sam i evropu spomenuo! :nedam:

I ti stalno pišeš za te radove na stadionu pa ništa!
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 24 feb 2021, 22:48

amar009 je napisao/la:
24 feb 2021, 14:53
Vela je igrac Mladosti..A pisete gluposti u vezi Ramovica..prvo evo zavrsio je sa Zeljom ..a o sukobu sa igracima pa to je normalno na terenu..A Rama je jedan od boljih igraca koji su bili u Mladosti i svaka bi ekipa voljela imati takvog igraca...Nama je bitno da su ostali glavni igraci i uz ova pojacanja i dobar raspored prva tri kola mislum da opstanak nebi trebao doci u pitanje..a valjda ce i reflektori zasijati..
Nisu to gluposti, **** Ramovića, neka je on daleko od našeg kluba. Po toj prići, svaki klub bi volio da ima Musemića za trenera, a svjedok si šta nam je uradio svojom stručnošću. Igrači i treneri trebaju da se bore i za klub, a ne samo za sebe.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 feb 2021, 23:44

Potpisao i Vladić! Za njega, Velića i Miljanovića se čekaju certifikati. Do sutra je rok za utakmicu protiv Širokog pa će vjerovatno i od ove "trojke" neko biti u konkurenciji.

Velić, Klisura, Sadiku, Šabanović, Jusić, Handžić, Miljanović, Šarić i Vladić.

Može se reći, dobar prelazni rok.., najvažnije je da niko od standardnih igrača nije otišao!
#samoRudar #zauvijek

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 25 feb 2021, 18:00

Veli nisi gotovi papiri tako da njeg idemo prvo kolo nažalost.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 25 feb 2021, 18:04

Ko je ovaj Hasan Jahić, ništa nisam mogao pronaći o njemu?
#samoRudar #zauvijek

drogba2012
Kontakt:

Post Postao/la drogba2012 » 25 feb 2021, 20:02

25 feb 2021, 18:04

iz Norveške je došao

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 25 feb 2021, 23:19

drogba2012 je napisao/la:
25 feb 2021, 20:02
25 feb 2021, 18:04

iz Norveške je došao
Hvala drogba.
Na osnovu snimka, djeluje solidan igrač.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 feb 2021, 03:17

Nije loš, ima potencijala.

Znači, da se ne bi desio novi "slučaj" Alić, momku ponudite odmah, bar, trogodišnji ugovor.

Osnovna plata nek' bude minimalna, ali sa bonusima nekim i klauzulama u ugovoru, tj. ako se još više pokaže i bude igrao biće i para više, logično. Pristao bi momak, garant.

Okrenuli ste se radu s mladim igračima, zadržite ih onda duže od jedne sezone!
#samoRudar #zauvijek

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 26 feb 2021, 07:10

26 feb 2021, 03:17
Nije loš, ima potencijala.

Znači, da se ne bi desio novi "slučaj" Alić, momku ponudite odmah, bar, trogodišnji ugovor.

Osnovna plata nek' bude minimalna, ali sa bonusima nekim i klauzulama u ugovoru, tj. ako se još više pokaže i bude igrao biće i para više, logično. Pristao bi momak, garant.

Okrenuli ste se radu s mladim igračima, zadržite ih onda duže od jedne sezone!
Pa samo s Alicem je potpisan ugovor na godinu dana. Hadzic je 3 čini mi se kad je dolazio, Mahmić 2.5 itd.
Zašto se sa Alicem samo na godinu to samo Musija zna.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 feb 2021, 16:02

Wolffire je napisao/la:
26 feb 2021, 07:10
Pa samo s Alicem je potpisan ugovor na godinu dana. Hadzic je 3 čini mi se kad je dolazio, Mahmić 2.5 itd.
Zašto se sa Alicem samo na godinu to samo Musija zna.
Evo, saznao sam.

Problem su naknade za treniranje za igrače mlađe od 23 godine. Izvisili su za Vehaba i još neke igrače pa su sad malo oprezniji. Nije malo dati 30.000 za neafirmisanog igrača. Ponadaš se da bi magao zaraditi šta, a on skupi dva nastupa i na kraju završi u Rudaru.
#samoRudar #zauvijek

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.