NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
lebron "samo" 44 tripl dabla?
nekako sam njega očekivao na prvom ili drugom mjestu haha
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A onaj sa najvise defanzivnih petorki u historiji NBAa i predvodnika odbrane koja je 19 godina primala ispod 100p u prosjeku??Clutch je napisao/la: Hm, KG svakako jeste u konverzaciji ali Bill Russell i Hakeem su meni ipak ispred u tom pogledu.
Pa prosle sezone mislim da su mu je najmanje 10 puta izmakao TD zbog asistencije ili skokakokuz je napisao/la:lebron "samo" 44 tripl dabla?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Pravi dokaz da statistika zna zavarati.Zamisli da on siluje kao sto WB silujekokuz je napisao/la:lebron "samo" 44 tripl dabla?
Kad nisu postojale 3 secunde, a ni polukrug, i kad su bili daleko veci i krupniji od prosjeka lige. Nesto kao Tacko Fall na collegu, ziku ovo :NEZALAGANJE je napisao/la:A onaj sa najvise defanzivnih petorki u historiji NBAa i predvodnika odbrane koja je 19 godina primala ispod 100p u prosjeku??Clutch je napisao/la: Hm, KG svakako jeste u konverzaciji ali Bill Russell i Hakeem su meni ipak ispred u tom pogledu.
sto volim te mitove "da su bili veci i krupniji od prosjeka lige" 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Šta to siluje?BijelaCokolada je napisao/la:Pravi dokaz da statistika zna zavarati.Zamisli da on siluje kao sto WB silujekokuz je napisao/la:lebron "samo" 44 tripl dabla?
Najlakše mu je postići 10 poena, asistencije i skokovi ne, zar ne?
Čovjek je takav od dolaska u NBA, tek je u najboljim godinama (prije dvije godine) počeo sa velikim brojem tb. Nije njemu do td-a, da jeste imao bih ih i on mnogo više, koliko puta mu je falio skok ili asistencija, a ode na klupu.
WB ne siluje nego uvijek igra na 100%.James da je uvijek na svojih 100% siguran sam bi da bi imao 120+ na kraju karijereBijelaCokolada je napisao/la:Pravi dokaz da statistika zna zavarati.Zamisli da on siluje kao sto WB silujekokuz je napisao/la:lebron "samo" 44 tripl dabla?
Jasta su nego, jos bez 3 secunde i sa 150 suteva po timu, nije ni cudo sto su imali toliko skokova.KK_Bosna je napisao/la:sto volim te mitove "da su bili veci i krupniji od prosjeka lige"
Rijec je o versatilnosti, ne overall defanzivnom ucinku. KG mi je versatilniji defanzivac od Tima.NEZALAGANJE je napisao/la:A onaj sa najvise defanzivnih petorki u historiji NBAa i predvodnika odbrane koja je 19 godina primala ispod 100p u prosjeku??Clutch je napisao/la: Hm, KG svakako jeste u konverzaciji ali Bill Russell i Hakeem su meni ipak ispred u tom pogledu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Okej za trenere, ima tu svakako potencijala, ali igrači su upitni radi osnovne baze. Ovi imaju srednju školu, imaju NCAA, u Evropi toga nemaš. Igrač koji se tamo formira sa 18-19 godina, u Evropi se formira sa 23-24 godine.filip13 je napisao/la:http://telesport.telegram.hr/analize/obecana-zemlja/
http://www.zanesvilletimesrecorder.com/ ... /94426040/
čovjek s najružnijim šutom od shawna mariona naovamo ide u penziju
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:http://www.zanesvilletimesrecorder.com/ ... /94426040/
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
koje djecje glupostiNeutral je napisao/la:
Hejteri se prepoznali

da bas,hejtam igraca koji igra za ekipu koju simpatiziram...Neutral je napisao/la:Hejteri se prepoznali![]()
Brate vidi se da ne znas sta bi od sebe od kako je KD oso jer si ga ocigledno volio vise od tima, a i za westbrooka imas samo zamjerke iako momak ima nekoliko prejebenih utakmica ove godine.
vratio se MKG na stari sutMonolog je napisao/la:filip13 je napisao/la:http://www.zanesvilletimesrecorder.com/ ... /94426040/
čovjek s najružnijim šutom od shawna mariona naovamo ide u penzijuDoduše MKG je, ako sam dobro upratio, promijenio tehniku šuta.Usput, Noah me vazda nasmije kad upućuje loptu ka košu.
![]()
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.