ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

DANTES
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la DANTES » 17 avg 2013, 23:02

LenBias je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
LenBias je napisao/la:koliko se pljuje sve nadalovo a djokovicevo uzdize u nebesa, svaka vam cast :lol:
o čemu ti to? niko i pominje Đokovića
oh, my, god
uz ovu rečenicu zamišljam ti avatar sa Merlin u klasičnoj pozi šokirane cure...
Zadnja izmjena: DANTES, dana/u 17 avg 2013, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 17 avg 2013, 23:02

DANTES je napisao/la:
Steph je napisao/la:
Pogba je napisao/la:John je lav. 8-)
8-)

Bila bi šteta da ne pobijedi u finalu.
bilo bi šteta da pobjedi...
odvratan tenis, samo udri iz servisa i ponekad zvizne fh... ali odučiće njega Rafa ili Tomo od tenisa...
Ma ja, na taj način se izbace i Nole i Delpo.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 avg 2013, 23:03

DANTES je napisao/la:
Steph je napisao/la:
Pogba je napisao/la:John je lav. 8-)
8-)

Bila bi šteta da ne pobijedi u finalu.
bilo bi šteta da pobjedi...
odvratan tenis, samo udri iz servisa i ponekad zvizne fh... ali odučiće njega Rafa ili Tomo od tenisa...
Cudan si i ti frajo, ne volis Murraya i Nadala jer su dosadni, previse defanzivni, ne volis Isnera jer je previse agresivan, pa sta hoces?

Jel' on kriv sto je 208? Nije. Ima pravo da zaobidje kosarku i da se bavi sportom koji on voli, a to mu dobro ide jer je dobio najboljeg igraca na svijetu i to ne samo servisima nego all around igrom, dobro vidis all around igru je prikazivao sinoc, samo glup i laik moze tvrditi drugacije.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 avg 2013, 23:09

@edine jesi ti to rekao da je Džon all round igrač??????
volim Delpa, Volim Fedexa, Volim, i Berdiha, Pa i Janovica jer on nije klasik sljivotres, , Grisa i Gulbis kada imaju dan... Izner? dosadno... malo manje nego Marej... i nikad ja nisam rekao da ne volim Rafu... ja sam kukao za njim jer sam se bojao rivalstva Nole-Marej i odvratnih mečeva kakve samo oni znaju odigrati... Sljivotresi tipa Raonic, Izner, Karlovic su mi odbojni...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 avg 2013, 23:09

Radi choke kod Berdycha kad je preko puta Nadal, trese se cuka opasno :lol: :lol: Kakav levat mati mila.

Nije all around igrac jer nema defanzivu i jer ne moze stalno raditi ono sto je igrao sinoc, al' sinoc je bilo prelijepo, cak je i defanziva i prelasci iz def u off bili strasni, zato je smijesno pricati o Isneru tako kako ti pricas, nije uopce sve u servisu, nista s tim ne mozes primjer finale Montreala. I porediti Isnera koji je skolovan i Karlovica i bekend iz trka je smijesno. Pocinjem se brinut za tebe.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 avg 2013, 00:08

Nevjerovatno sta se desava sa Nadalovim drugim servisom...ovo mu se u karijeri nije nikad desilo. :?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 avg 2013, 00:19

Edin TM87 je napisao/la:Radi choke kod Berdycha kad je preko puta Nadal, trese se cuka opasno :lol: :lol: Kakav levat mati mila.

Nije all around igrac jer nema defanzivu i jer ne moze stalno raditi ono sto je igrao sinoc, al' sinoc je bilo prelijepo, cak je i defanziva i prelasci iz def u off bili strasni, zato je smijesno pricati o Isneru tako kako ti pricas, nije uopce sve u servisu, nista s tim ne mozes primjer finale Montreala. I porediti Isnera koji je skolovan i Karlovica i bekend iz trka je smijesno. Pocinjem se brinut za tebe.
nije sve u servisu? nego u čemu? protiv Đoković ja sam očekivao pobjedu... tako Nole s vremena na vrijeme ne zna šta ce sa serverima... Večeras mu je Delpo dao pobjedu... to što nekad pogodi.pokoji fh nije ljepota već statistička greška... još nešto ipak je ovo najbrži beton... ubio se za servere...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 avg 2013, 00:22

DANTES je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Radi choke kod Berdycha kad je preko puta Nadal, trese se cuka opasno :lol: :lol: Kakav levat mati mila.

nije sve u servisu? nego u čemu? protiv Đoković ja sam očekivao pobjedu... tako Nole s vremena na vrijeme ne zna šta ce sa serverima... Večeras mu je Delpo dao pobjedu... to što nekad pogodi.pokoji fh nije ljepota već statistička greška... još nešto ipak je ovo najbrži beton... ubio se za servere...
Ne znam jesi gled'o sinoc, unistav'o je Noleta u nekim trenucima u razmjenama. To nije servis.

Inace, Nadal rastura :o Berdych dobar isto...

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 18 avg 2013, 00:34

Jos jedna pobjeda u nizu. Sutra po novi naslov i dodatno primicanje broju 1.

VAMOS
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 avg 2013, 00:40

@edine sve je to trenutak i.ništa više... ja volim drugačije stvari... već sam rekao kakve...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 18 avg 2013, 01:06

Pu jbt ona sirovina dobila Delpa :( Rafa dominira i uzima Cincinati.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 avg 2013, 11:29

Choknu ga Delpo. Ovo mu se ne bi smjelo dešavati, imao je meč loptu na koju je odservirao duplu. Hajde da ga je okrenuo neki ozbiljniji igrač (koji ima još nešto osim servisa i solidnog FH-a), no da ga dvometraš Isner ovako izbaci... :? Sada je samo olakšao Rafi put do titule. Svima se tresu gaće kad je Rafa na drugoj strani (možda jedino da izuzmemo Djokera, on Špancu dođe baš kao antipod), John neće biti imun od toga. Kao što rekoh, No.1 je veoma blizu za Rafu. Potrebno je da ostvari jako dobar rezultat na USO i Mastersima do kraja, kao i da Djoker ne odbrani WTF i ne osvoji USO.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 avg 2013, 12:30

Rafa gazi, uzima i te famozne masterse na tom famoznom najbržem betonu koji mu spočitavaju mrzitelji pa bi volio čuti mišljenje mrzitelja No.1 MaGiCe o ovim predstavama ;) :mrgreen:

Ono ja njih kad sam pitao poslije RG šta Rafa može dalje mrzitelji su me ismijavali vrati se u martu ponovo(pozz retra) :lol: :lol: formance se vidim okrenuo na pravi put 8-) :mrgreen:

Što se tiče onog sinoć, pa i nije to izgledalo baš tako krasno od strane Rafe, meni ko meni se ne sviđa ova igra, puno neforsiranih pravi, a on to nikad nije radio, a valjda je to rizik ovakve igre ko će mu ga znati ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 avg 2013, 13:28

Jasno je kakva je snaga i kvalitet konkurencije kad najbolji šljakaš svih vremena uzima Masterse na najbržem betonu. Golden era, al' u k... Rafa očitava lekcije i Novaku i Rogeru na njihovim podlogama, jedina nada je poljuljani i nepouzdani Murray. :roll:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 avg 2013, 13:33

Pa koljena popustaju , Nadal vise koristi flat udarce nego spinove(od tuda i vise greska) , no manje se trosi.
Zbog toga isto mislim da ce rezultati na hardu i zemlji mu u dogledno vrijeme biti maltene isti.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 18 avg 2013, 13:52

Claus je napisao/la:Jasno je kakva je snaga i kvalitet konkurencije kad najbolji šljakaš svih vremena uzima Masterse na najbržem betonu. Golden era, al' u k... Rafa očitava lekcije i Novaku i Rogeru na njihovim podlogama, jedina nada je poljuljani i nepouzdani Murray. :roll:
Kako god okreneš Murray je puno pouzdaniji na GS-ovima nego na Mastersima, jer je gospodin umislio da je samo velika scena dostojna za njegove bravure. Nikakva igra na Mastersima tokom cijele godine uključujući i osvojeni Miami mi već odavno ide na živce, ali mu moram priznati da je u Melbourneu i na Wimbledonu bio jako dobar.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 avg 2013, 14:29

legenda reala je napisao/la:Rafa gazi, uzima i te famozne masterse na tom famoznom najbržem betonu koji mu spočitavaju mrzitelji pa bi volio čuti mišljenje mrzitelja No.1 MaGiCe o ovim predstavama ;) :mrgreen:

Ono ja njih kad sam pitao poslije RG šta Rafa može dalje mrzitelji su me ismijavali vrati se u martu ponovo(pozz retra) :lol: :lol: formance se vidim okrenuo na pravi put 8-) :mrgreen:

Što se tiče onog sinoć, pa i nije to izgledalo baš tako krasno od strane Rafe, meni ko meni se ne sviđa ova igra, puno neforsiranih pravi, a on to nikad nije radio, a valjda je to rizik ovakve igre ko će mu ga znati ;)
Slazem se da je bolje igrao prosli turnir ali generalno igra jako dobro vjeruj.Mora vise grijesiti jer je dosta ofanzivniji, ranije zavrsava poene.Forhendom puno vise trazi paralelu a i one klasika TS dijagonale su dosta dublje nego prije...

AJMO RAFA!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 avg 2013, 15:04

Raul_64 je napisao/la:Pa koljena popustaju , Nadal vise koristi flat udarce nego spinove(od tuda i vise greska) , no manje se trosi.
Zbog toga isto mislim da ce rezultati na hardu i zemlji mu u dogledno vrijeme biti maltene isti.
Šta misliš da će dominirati i na hardu kao što to radi na zemlji :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 18 avg 2013, 15:10

legenda reala je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Pa koljena popustaju , Nadal vise koristi flat udarce nego spinove(od tuda i vise greska) , no manje se trosi.
Teška dominacija Rafe nas očekuje, još koji mjesec je Nole br.1. Sredinom listopada Rafa sjeda na tron, kad bi nekim čudom to bilo i na US Openu niko sretniji od mene
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 avg 2013, 15:41

legenda reala je napisao/la:
Na zemlji smo vidjeli vec da ga Nole zna pritisnuti.

Ali na hardu definitivno hoce biti bolji s ovim nacinom igre.
Sam kazes vise grijesi sa ovim ravnijim udarcima nego obicno , al se isto tako vise cuva i manje trosi.

Rafa jedino nije osvojio Cincinati od mastersa haman ?! vrijeme je.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.