RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

carina
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la carina » 04 avg 2010, 10:03

Haj dobro 8-)
Znaci od danas se zovemo Velez Internationale united...
I kako cu ja sad na kafi poslije tekme pricati sa tim Yilmazom i s tim madjarom? Da hocu rezultate ne bi sigurno navijao ni za Velez ni za bilo koga iz ove lige...Sve su prilike da cemo mi stari odrpanci uci na pola tekme u teren i sve rastjerati...
A moj Cunami, fina druga liga, kad smo bili u njoj...Merak od jutra do sutra... :cry:

BRIGATA_ROSSA
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATA_ROSSA » 04 avg 2010, 10:46

carina je napisao/la:Haj dobro 8-)
Znaci od danas se zovemo Velez Internationale united...
I kako cu ja sad na kafi poslije tekme pricati sa tim Yilmazom i s tim madjarom? Da hocu rezultate ne bi sigurno navijao ni za Velez ni za bilo koga iz ove lige...Sve su prilike da cemo mi stari odrpanci uci na pola tekme u teren i sve rastjerati...
A moj Cunami, fina druga liga, kad smo bili u njoj...Merak od jutra do sutra... :cry:
Ima i RA svog turcina, obrati se njemu :mrgreen:

Njemacki Bild: "Ozil pregovara s Veležom" :mrgreen:
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 04 avg 2010, 11:40

Turski Sportishe # Prapraunuk Hajrudina neimara, Yilmaz, potpisao za Velez ! #...
Kako saznajemo, mladom Yilmazu su se probudili geni i njegov izbor ide samo u jednom pravcu...Velez Mostar... :mrgreen:
Hajde, bar sad, nam nece zamjerati kad se pojavi turska zastava na tribini :mrgreen: Evo vec cujem, Monto porucio fesove, a Cunami zastave...Crven fesic nano...
Slijedi ludilo u svakom pogledu :D

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 04 avg 2010, 11:57

Ma ja idem stalno na treninge ima 4-5 dana i nimalo mi se ne svidja ovaj trener.Sto neko napisa,nikad ofirnije guranje svojih igraca koji su losiji od domacih,da se odmah razumijemo.Ja kako sam cuo jucer na tribini od nekog covijeka,Zlaja nece igrat jer ima valjda kartone,Asim je malo povrijedjen ali bi trebo igrat,primjetio sam da Kajtu muci jos koljeno,ali ovi likovi sto igraju,navodno pojacanja,ne mogu primirisat Velezovom dresu a ne igrat u Velezu i sad treba da se javno iskaze nezadovoljstvo s svim u klubu jer je Tana poceo da gura nase igrace,na kojima se nesto moze zaradit i nekom nije valjalo i sad to sve u vodu pada i dolaze novi igraci,koji nisu za Velez,potpisuju na godinu dana,uzimaju pare a nasi talenti propadaju i sl.Mislim da uprava ne radi kako treba i da treba pod hitno,svim nacinima i silama vratit Tanu u klub jer je ocigledno da Tana nekom ne odgovara.
Vise bi volio da igraju nasa djeca pa nek ispanemo iz lige a ne bi isplai 100 posto jer ima Asim,Zaim,Kajta,Kodro,i uz njih ove mlade gurat i mislim da bi ostali u ligi.Mrvu niko ne spominje jer se dovode neki hajvani koji Mrvi ne mogu kopacke cistit i to je smijesno i zalosno i sve sto se radi a misle da dobro rade,radi se protiv Veleza.Ovo je moje misljenje i vidjenje situacije nakon zavrsenih par treninga na kojima sam prisustvovao.
Pa zar je nekom u klubu stalo da prije Mirze,Demica,Zlaje,Zolja,Djane koji nemaju preko 22 godine prodaje nekog Memica,neke Turcine,nekog Lelu iz Visokog?Ne mogu vjerovat sta ljudi rade Velezu i imaju navijaci pravo sto ne idu na utakmice i nakon ovih nekoliko treninga i ja sam se pridruzio bojkotu RA i samo bi volio da javno iskazu nezadovoljstvo radom uprave i trenera i da i mi,kao navijaci stavimo do znanja da igraju nasa djeca,nase snage pa koliko ih god ima.Ima materijala tu jer smo odigrali izuzetno kvalitetnu utakmicu sa Sarajevom u Medjugorju i bili cak i bolji od Sarajeva sa nasim snagama i jos da je bio Zaim tu,mozda bi bilo i bolje ali smo u tom momentu imali starsnog trenera kojeg su olako pustili i doveli ovog gospodina koji ,imam osjecaj,radi u klubu radi svojih interesa

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 04 avg 2010, 11:58

carina je napisao/la:Turski Sportishe # Prapraunuk Hajrudina neimara, Yilmaz, potpisao za Velez ! #...
Kako saznajemo, mladom Yilmazu su se probudili geni i njegov izbor ide samo u jednom pravcu...Velez Mostar... :mrgreen:
Hajde, bar sad, nam nece zamjerati kad se pojavi turska zastava na tribini :mrgreen: Evo vec cujem, Monto porucio fesove, a Cunami zastave...Crven fesic nano...
Slijedi ludilo u svakom pogledu :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 04 avg 2010, 12:06

cunami je napisao/la:Ma ja idem stalno na treninge ima 4-5 dana i nimalo mi se ne svidja ovaj trener.Sto neko napisa,nikad ofirnije guranje svojih igraca koji su losiji od domacih,da se odmah razumijemo.Ja kako sam cuo jucer na tribini od nekog covijeka,Zlaja nece igrat jer ima valjda kartone,Asim je malo povrijedjen ali bi trebo igrat,primjetio sam da Kajtu muci jos koljeno,ali ovi likovi sto igraju,navodno pojacanja,ne mogu primirisat Velezovom dresu a ne igrat u Velezu i sad treba da se javno iskaze nezadovoljstvo s svim u klubu jer je Tana poceo da gura nase igrace,na kojima se nesto moze zaradit i nekom nije valjalo i sad to sve u vodu pada i dolaze novi igraci,koji nisu za Velez,potpisuju na godinu dana,uzimaju pare a nasi talenti propadaju i sl.Mislim da uprava ne radi kako treba i da treba pod hitno,svim nacinima i silama vratit Tanu u klub jer je ocigledno da Tana nekom ne odgovara.
Vise bi volio da igraju nasa djeca pa nek ispanemo iz lige a ne bi isplai 100 posto jer ima Asim,Zaim,Kajta,Kodro,i uz njih ove mlade gurat i mislim da bi ostali u ligi.Mrvu niko ne spominje jer se dovode neki hajvani koji Mrvi ne mogu kopacke cistit i to je smijesno i zalosno i sve sto se radi a misle da dobro rade,radi se protiv Veleza.Ovo je moje misljenje i vidjenje situacije nakon zavrsenih par treninga na kojima sam prisustvovao.
Pa zar je nekom u klubu stalo da prije Mirze,Demica,Zlaje,Zolja,Djane koji nemaju preko 22 godine prodaje nekog Memica,neke Turcine,nekog Lelu iz Visokog?Ne mogu vjerovat sta ljudi rade Velezu i imaju navijaci pravo sto ne idu na utakmice i nakon ovih nekoliko treninga i ja sam se pridruzio bojkotu RA i samo bi volio da javno iskazu nezadovoljstvo radom uprave i trenera i da i mi,kao navijaci stavimo do znanja da igraju nasa djeca,nase snage pa koliko ih god ima.Ima materijala tu jer smo odigrali izuzetno kvalitetnu utakmicu sa Sarajevom u Medjugorju i bili cak i bolji od Sarajeva sa nasim snagama i jos da je bio Zaim tu,mozda bi bilo i bolje ali smo u tom momentu imali starsnog trenera kojeg su olako pustili i doveli ovog gospodina koji ,imam osjecaj,radi u klubu radi svojih interesa

Nažalost sve je tačno to što kažeš.Koji **** će neki iz Visokog tip koji vjerovatno nije igrao ni u lokalnoj Bosni pored ovih naših mladića.Ako im se sad nebude dala prilika kad će onda?Ja lično idem na utakmicu da vidim kakvo će stanje biti, ako vidimo da ovaj baš ofirno gura neke igrače, raja će mu se mame najebati sigurno.Dajte priliku našim igračima pa makar dogodine i prvu ligu igrali.Meni nije loše bilo dok smo bili u njoj, čak se s nostalgijom sjećam nekih utakmica i momenata sa mojim Rođenim.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 04 avg 2010, 12:19

Vjerujte mi da su mi se zgadili treninzi od kako je ovaj novi trener dosao.Majke mi,skoro svaki trening odem prije zavrsetka jer mi smeta sta rade Velezu i sto je najgore,oni misle da rade dobro a rade totalno lose,totalno suprotno rade i ovo ne moze ovako.Nemamo mi nikakve fajde sto ce treneru neko majku j.ebavat i sl.nego mu otic na trening i reci mu da gura nase domace igrace da ne bi dobio po tintari.Znate sta je Kadic za ove sto su dosli?Izmislio loptu pa sad zamislite kakvi su onda ovi.Itekako dobro se razumijem u fudbal i mislim da je ovo veliki privatni biznis pojedinaca.Ponavljam,zar nije klubu stalo da proda Mirzu,Zlaju,Demica i ostale ili da prodaju neke Memice koji je dosao iz Madjarske da igra u Velezu?Pa kad je dobar,sto nije osto u Madjarskoj i tamo zaradio nesto ili je doso da u Velez zaradi?Smijesno i zalosno,samo to mogu reci...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 04 avg 2010, 13:16

Ma ono sto mi mozemo, je da im pruzimo sansu, bar ovo kolo protiv Buducnosti...Ali SAMO pod uslovom da nadigraju Buducnost na terenu...Znaci, niposto nekakav pritisak, nikakvo sudijsko cuckanje ili slicno...
Hoticu, nadigraj Buducnost ( sto i nije neki problem ), ili kupi prnje i ti i svi ti koji su dosli...
Jbg, sad smo tu gdje smo, i ne moze se sad izmisljati vruca voda...Letargicni smo citavo vrijeme odmora, neeaktivni svi skupa, i sad bi bojkotovali odjednom...Svi mi drugari moji snosimo jedan dio odgovornosti, odnosimo se prema upravi, kao da je imamo, a u stvari tamo samo neko naleti na kafu citavo ovo vrijeme...
Velez smo svi mi skupa, a rezultat naseg cjelokupnog rada je ovo sto imamo sad...Dupla nula sa Nadom Obric u carapama...
Tako da sam ja ipak za jednu sansu...Ako ih ne nadigraju, nije problem sve zatjerati...Idemo sa nasom djecom u drugu ligu i nema problema...Velez je nas, i mi cemo odlucivati, a vidim da smo mozda i prvi put svi u gradu u tom saglasni....
P.S. A sto se tice ovih novih igraca, mislim da je ispravno probati, jer ma koliko gurali nasu djecu, potreban nam je neki iskusniji igrac...Jer, sjetimo se samo Mirze i ekipe protiv Borca BL, pa onda deset dana nakon toga Modrice...Ovi momci MOGU odigrati dobru utakmicu, ali neozbiljno je od njih ocekivati kontinuitet dobrih igara citavo vrijeme bez iskusnijih igraca...Npr, onaj broj 17 Okic, za mene je vec odlican, a mozda i ovaj turcin poleti, mada mi nesto i nema kila za to, ali eto, vidjet cemo...
I moze se zaraditi i na stranim igracima Cunami sasvim sigurno...Sad vec kad nemaju gdje, ako ista valjaju, treba im ponuditi ugovor od kojeg ce Velez imati neke finansijske koristi...Hoces, neces.. 8-)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 04 avg 2010, 16:35

ja se pošteno s.**** kad sam vidio Deniz Yilmaz pomisli da nije ova likuša http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... eltic.html 8-) a rek'o nek se i Veležu nešto dobro desi ali izgleda da je to ipak neki drugi lik :cry:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 04 avg 2010, 16:45

brazzo je napisao/la:ja se pošteno s.**** kad sam vidio Deniz Yilmaz pomisli da nije ova likuša http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... eltic.html 8-) a rek'o nek se i Veležu nešto dobro desi ali izgleda da je to ipak neki drugi lik :cry:

Jes ovaj je 100% :mrgreen:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 04 avg 2010, 18:34

Nije dobio papire za Lige petice, pa u nas malo došao dok ne sredi to. 8-)
Volim Velež makar vaki !!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 04 avg 2010, 21:47

Ma to je taj..i ako nije, ima da bude 8-)
Upast ce nam Denis ko vruc p.enis :D
Nista nam Cunami ne kaze za ovog Yilmaza...Ne bi Cunami reko da je dobar, sve da je iz Barcelone dosao :D
Ne sekiraj se Cunami druze...Ako ne bude valjao, imamo mi Demica, koliko i Spanija ima Sancheza :D Ne moze ih faliti....

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 04 avg 2010, 23:37

To za Demice si upracu majke mi,hahahahah...
Ma sta da ti kazem nego da sam razocaran kako se i sta se radi Velezu.Realno,od svih sto su dosli u Velez samo jedan valja a ostalo ne moze ni primirisat Velezu ali...U nas je sve moguce.
Eto kakva je situacija sa trenerom i igracima koji su dosli kad sam sa zadnja 2-3 treninga otiso prije zavrsetka treninga.Ne mogu gledat kako neki hajvani dolaze u klub a nase momke bacaju u drugi plan i zato Velez i jeste dje sad i zamisli samo da smo svake godine istrpili po jednog igraca,dje bi nam kraj bio a ne da svake sezone prodamo 2 ili vise igraca.To nasi u klubu ne znaju a i treba im neko reci a ne da se svakakvi dovode.Doso neki iz Visokog i igra a Mirza na klupi sjedi.Da nije smijesno bilo bi zalosno.Iso sam na treninge Mitrovica i covijek je znao po 100 puta zaustavit trening kad nesto ne valja a ovaj samo suti,muli,bleji a nista ne valja i to meni ide na zivce i nije mi jasno kako se Velez mogo lako odrec Mitrovica,onakog trenera koje su za 15-ak dana hvalili svi igraci,i koji su igrali kod njega i koji nisu igrali

hujka
Kontakt:

Post Postao/la hujka » 04 avg 2010, 23:42

haj neceli Bog dati da neko dobru vijest napisheu vezi VELEZa,.,.,. ili bar kad ova raja pishe nesh loshe ( u vecini slucajeva),nek na kraju napishe kakav dobar vic da se nasmijemo malo ,.,.,., :P :lol: :lol: 8-)

tuga ovo :idea: :idea:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 avg 2010, 23:51

@cunami

Eto ova ekipa sto je sada zasjela da vodi klub su imali izgleda bojkot Tanovica i Mitrovica. Izgleda da je Mitrovic bio jedin normalan posljeratni trener koji nas je vodio i eto uspio da odradi samo par treninga. Steta , steta a tako sam se bio obradovao da ce on malo poduciti par ovih mladjih igraca koji se nalaze na prelomu kariere.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 05 avg 2010, 00:10

Crveni, crveni ! :oops:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 05 avg 2010, 00:11

Dok ne umrem! 8-)

P.S. Za Carinu poseban fes :P
Support Velez, It's logical! ★

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 05 avg 2010, 00:13

Mont0 je napisao/la:Dok ne umrem! 8-)

P.S. Za Carinu poseban fes :P
Znaš li ti kakav je taj Okić ? Evo ga neko pohvali na našem forumu, kakav je utisak na tebe ostavio. Znam da si bio na treningu. :D

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 05 avg 2010, 00:17

Ne znam ko je taj :lol: , mogao bih pretpostaviti da je jedan od napadaca koji su jucer igrali za "zute" :) Obojica su spremni, ako nista, ali mi i nisu aman robusni, rekoh jucer, trcali su kao ludi obojica, ali stvarno ne znam koji je od njih Okic, ako je ijedan :oops:

Play up Velez, treba na foru Pompeya nesto :P
Support Velez, It's logical! ★

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 05 avg 2010, 00:30

Ma ne može nam niko ništa, ne treba nam niko ! 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.