Ma ono sto mi mozemo, je da im pruzimo sansu, bar ovo kolo protiv Buducnosti...Ali SAMO pod uslovom da nadigraju Buducnost na terenu...Znaci, niposto nekakav pritisak, nikakvo sudijsko cuckanje ili slicno...
Hoticu, nadigraj Buducnost ( sto i nije neki problem ), ili kupi prnje i ti i svi ti koji su dosli...
Jbg, sad smo tu gdje smo, i ne moze se sad izmisljati vruca voda...Letargicni smo citavo vrijeme odmora, neeaktivni svi skupa, i sad bi bojkotovali odjednom...Svi mi drugari moji snosimo jedan dio odgovornosti, odnosimo se prema upravi, kao da je imamo, a u stvari tamo samo neko naleti na kafu citavo ovo vrijeme...
Velez smo svi mi skupa, a rezultat naseg cjelokupnog rada je ovo sto imamo sad...Dupla nula sa Nadom Obric u carapama...
Tako da sam ja ipak za jednu sansu...Ako ih ne nadigraju, nije problem sve zatjerati...Idemo sa nasom djecom u drugu ligu i nema problema...Velez je nas, i mi cemo odlucivati, a vidim da smo mozda i prvi put svi u gradu u tom saglasni....
P.S. A sto se tice ovih novih igraca, mislim da je ispravno probati, jer ma koliko gurali nasu djecu, potreban nam je neki iskusniji igrac...Jer, sjetimo se samo Mirze i ekipe protiv Borca BL, pa onda deset dana nakon toga Modrice...Ovi momci MOGU odigrati dobru utakmicu, ali neozbiljno je od njih ocekivati kontinuitet dobrih igara citavo vrijeme bez iskusnijih igraca...Npr, onaj broj 17 Okic, za mene je vec odlican, a mozda i ovaj turcin poleti, mada mi nesto i nema kila za to, ali eto, vidjet cemo...
I moze se zaraditi i na stranim igracima Cunami sasvim sigurno...Sad vec kad nemaju gdje, ako ista valjaju, treba im ponuditi ugovor od kojeg ce Velez imati neke finansijske koristi...Hoces, neces..