FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
gluho i daleko bilo 

- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Steta sto Ivica Osim nije u upravi Zelje
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
potpisujemST-57 Ciciban je napisao/la:Steta sto Ivica Osim nije u upravi Zelje
- el-fighter
- Kontakt:
namcitm87 je napisao/la:potpisujemST-57 Ciciban je napisao/la:Steta sto Ivica Osim nije u upravi Zelje
Ma nagovorit će njega Amar da dođe, samo dok malo stanete na noge i dok budete igrali po Evropi.

Ovaj Višća igra odlično i bit će pravo pojačanje za Želju, ako ga zadržite.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
danas naši kombinovani pobijedili njanje kombinovane 2:1 ...kažu da je mali Višća opet pružio odličnu partiju
- Stole iz Bora
- Kontakt:
To su Janjos i Dzurbuzovic polagali za profi licencu pa su vodili kombinovane sastave Zelje i Sarajeva. Zeljo je dobio 2:1 a oba gola je dao Kovacevic.namcitm87 je napisao/la:danas naši kombinovani pobijedili njanje kombinovane 2:1 ...kažu da je mali Višća opet pružio odličnu partiju
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Meni se čini da se Šehi toliko psovalo i psuje da se liku po cijeli dan štuca i štucaće narednih par godina. Bekriću su tek počeli da psuju kako trebacsh je napisao/la:@nikad_izvini.
Ovo vezano za bekrica,slazem se da igrac koji je bio najbolji u ekipi koja je bila deveta je **** i da nema ni najmanje pravo da se nafura.Ali opvo grijesis za bekrica,bekric nikada nije imao podrsku,nikad.Ja se ne sjecam ni jednom da je skandirano njemu recimo kao culumu sad,nekad,huljevu,guvi,vazdi i ostalim.On nije omiljen iz razloga jer je non stop najavljivao odlazak,otvoreno.Ako se sjecas prvog sastanka pred bojkot,kad smo bili na treningu,kad mu se doticni gospodin,ako si bio znas koji,naspominjao svega zbog toga,a onda i ostali,znaci fakat ne stoji da je imao podrsku.Mi smo inace takvi,vrlo tesko nas je zadovoljit.Ja i sad kad pogledam kad onda nisu faslovali nece nikada,niko nije smio glavu dici.Ali hvala bogu,ide nabolje.Moje misljenje je da mi od njega puno ocekujemo,i onda se sjebemo.On realno u ovom timu zelje ima mjesta,treba ga pustit neka igra,dok nedodje neko bolji.

Nije problem što je odigrao loše, nije jedini, problem je što se uobrazio i to se vidi na igrama, pored činjenice da je panj. Igrač koji u onakvoj šansi puca umjesto da dodaje, ne igra za ekipu nego za svoju statistiku. Takav igrač nam ne treba. Doduše, to je samo moje mišljenje, ne pitam se inače ko će igrati

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Prije par mjeseci mu je moj jaran dao svoje kadete (cali i jos dvojici, nemogu se sjetiti imena) za neko polaganje...moguce da je to nastavak...Stole iz Bora je napisao/la:To su Janjos i Dzurbuzovic polagali za profi licencu pa su vodili kombinovane sastave Zelje i Sarajeva. Zeljo je dobio 2:1 a oba gola je dao Kovacevic.namcitm87 je napisao/la:danas naši kombinovani pobijedili njanje kombinovane 2:1 ...kažu da je mali Višća opet pružio odličnu partiju
Sta je sa tim Viscanom, je li potpisao?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo_TM je napisao/la:Prije par mjeseci mu je moj jaran dao svoje kadete (cali i jos dvojici, nemogu se sjetiti imena) za neko polaganje...moguce da je to nastavak...Stole iz Bora je napisao/la:To su Janjos i Dzurbuzovic polagali za profi licencu pa su vodili kombinovane sastave Zelje i Sarajeva. Zeljo je dobio 2:1 a oba gola je dao Kovacevic.namcitm87 je napisao/la:danas naši kombinovani pobijedili njanje kombinovane 2:1 ...kažu da je mali Višća opet pružio odličnu partiju
Sta je sa tim Viscanom, je li potpisao?
ja koliko sam cuo da je potpisao sad ne znam tacno na koliko al sam siguran da je potpisao
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- Ribery FCB
- Kontakt:
Raja, ako bi smo otisli u Europu, a hoćemo aBd, koga bi ste voljeli za protivnika, recimo neki tim sa Balkana ???
Hajde Željo zabij go, samo tebi pjevamo, Željo ti si šampion, pjeva cijeli stadion!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Da nije malo rano?? Kakva crna Evropa nakon petog kola ..Ribery FCB je napisao/la:Raja, ako bi smo otisli u Europu, a hoćemo aBd, koga bi ste voljeli za protivnika, recimo neki tim sa Balkana ???

AMAR OSIM
Citam u avazu izgleda da ce Crvena Zvezda gostovati na grbavici oko oktobra pod nazivom ( neprijateljski mec ) bice tu svega :DDD
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
brate ne iznosi dezinformacije nije tacno,Pregledo sam cijeli avaz(sport) nema nista oko toga da piseajmo_svi je napisao/la:Citam u avazu izgleda da ce Crvena Zvezda gostovati na grbavici oko oktobra pod nazivom ( neprijateljski mec ) bice tu svega :DDD
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
slabo si pogledo, probaj opetDzoka The maniacs je napisao/la:brate ne iznosi dezinformacije nije tacno,Pregledo sam cijeli avaz(sport) nema nista oko toga da piseajmo_svi je napisao/la:Citam u avazu izgleda da ce Crvena Zvezda gostovati na grbavici oko oktobra pod nazivom ( neprijateljski mec ) bice tu svega :DDD

- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
e **** jesam Allahami otiso na avazov portal i gledo trazio nema 

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Pa kupi novine, ima cak i slika...
Ma ovo za zvezdu je sramota, uvreda prava, valjda ce doci sebi i skontat neke stvari...drugo je da moramo igrati sa njima...
Ma ovo za zvezdu je sramota, uvreda prava, valjda ce doci sebi i skontat neke stvari...drugo je da moramo igrati sa njima...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
mi necemo igrati s njima...mi cemo se igrati s njima 

JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
- Ribery FCB
- Kontakt:
Čuj Crvena Zvezda, to ce ti opet doci ovi iz Lukavice "navijaci", tacnije seljacine i pjevati Čiča Dražo i tako slične gluposti, tako da će okaljati obraz pravim navijačima Zvezde. Isto to su nekada uradili "hevatine" iz Hercegovine, kad je Dinamo Zagreb gostovao kod nas, bilo je ubij baliju, i tako to. Tužno, ali realno!!!
Hajde Željo zabij go, samo tebi pjevamo, Željo ti si šampion, pjeva cijeli stadion!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bojamora, Laudrup, nedimmmm1337, samoFKS i 25 gostiju.