FK Sarajevo (opšte diskusije)
-
EdisMulalic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Zasto nije igrao Leon Benko?
kad skontas da vi i ne znate bolje bit ce ti lakse ,radnik vitez i to znamo mi kako oni igraju kontra vas i zasto ali niko to od nas i ne spominje kao sto ste vi u eri osima ,ikad se na kosevu vidimo bit ce isto cupacete bod ako budete imali srece ko zadnji derbihz033 je napisao/la:Mi smo danas odigrali najgoru utakmicu pored one u Lukavici, a Željo najbolju. Ako ćemo realno, drugo poluvrijeme ste igrali toliko destruktivno i od svega nije bilo 15 minuta čiste igre, tako da ste "ragbistički" dobili ovaj derbi! Sve u svemu uvijek se ovi manji nalože protiv velikih, igraju pogibljeno, pogotovo kad je u pitanju opstanak.exbabilon je napisao/la:zbog komentara tipa 0:3 i sta ce kokot i brazilski ribar dolazim ovdje da provociram malo. Protiv Zrinjskog sam vam prvi cestitao iskreno na pobjedi, ali mi je haos drago sto smo vas spustili na zemlju gdje vam je po danasnjem izdanju i mjestu... i neki vasi se opet usude da kazu dobio nas zeljo, treba im za opstanak..a ne vide da najlosiji lijevi bek lige igra za sarajevu, 1.5 stoper, vezni red bez veze, jedno krilo i napadac koji zabije svaku desetu sansu... Delac vas ubjedljivo najbolji igrac i danas i inace, al udaranje sudije glavom je dno dna! Duljevic prvo pol bio dobar..poslije i on los...ostali nisu vrijedni pomena... i ne mozete reci da smo mi samo na borbu dobili tekmu jer niste barcelona, u danasnjih 11 vasih 2 iznad prosjecna, 8 prosjecnih i 1 ocajan... drago mi je zbog skandiranja Mirzi i Vedranu..zivi bili
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vidimo se na Koševu do tada imate
Ado76 je napisao/la:Ja se ne ljutim na vas nego na naše "igrače", iliti narodski rečeno p.ičkice koji čuvaju noge, jer neće sutra moći izaći u kafanu ili na cuclanje šlaufa.Samo na njih se mogu ljutiti.damirc je napisao/la:Komšije ne znam zbog cega se ljutite na nas. Vi biste trebali da se ljutite na svoje igrace. Pa u najvecim svjetskim derbijima je najbitniji rezultat. Koliko je derbija u svjetu odigrano sa žutim i crvenim kartonima i sada nesto pricate mi bili pregrubi. Zasto niste odgovorili na takav nacin igre, pa vas najbolji igrac je bio golman, mislim da to sve govori. Juce jedino ko se je kod vas isticao su bili Delac i mali Duljevic sve ostalo je bilo staticno i bezidejno. Barbaric i Tatomirovic isto dva veznjaka dodaju se dodaju i ona samo nabiju loptu, jednostavno niste imali sredine terena i tu smo mi ucinili prevagu i vodu okrenuli na svoj mlin.
Dosta je igraca kod vas koji ne zasluzuju da igraju u Sarajevu, oni imaju kvalitet imaju novac ali nemaju volje, i kao takvi ne mogu donijeti pozitivan rezultat
A što se grubosti tiče, pa mogli smo i mi isto tako igrati, ali za takvu igru moraš stisnuti muda ako ih imaš i ići na svaku loptu da pogineš ako treba, moraš htjeti, željeti...Veliki broj ekipa i u evropi svoj nedostatak određenog kvaliteta nadoknadi trkom, zalaganjem, požrtvovanjem.Što opet kod nas nije bio slučaj.
Igrali ste i vi tako, Barbarić, Puzigaća i Rustemović pogotovo.
DRUG NEBI TI PUNCA
- themaniaks
- Kontakt:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ma sta je ovo tisina ovdje, gdje je ona ekipa sto su najavljivali debakle, 0:4, ismijavanje, izivljavanje
26. minut Tiago Farias
26. minut Tiago Farias
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
themaniaKs!themaniaks je napisao/la:![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kad vam igrače prođe ložiona i skontaju da se ne živi od ložione nego od para, ponovo će vas snaći slična situacija, i to već danas. A za nas se ne brini, kažem ti, vidimo se na KoševuCuspajz je napisao/la:kad skontas da vi i ne znate bolje bit ce ti lakse ,radnik vitez i to znamo mi kako oni igraju kontra vas i zasto ali niko to od nas i ne spominje kao sto ste vi u eri osima ,ikad se na kosevu vidimo bit ce isto cupacete bod ako budete imali srece ko zadnji derbihz033 je napisao/la:Mi smo danas odigrali najgoru utakmicu pored one u Lukavici, a Željo najbolju. Ako ćemo realno, drugo poluvrijeme ste igrali toliko destruktivno i od svega nije bilo 15 minuta čiste igre, tako da ste "ragbistički" dobili ovaj derbi! Sve u svemu uvijek se ovi manji nalože protiv velikih, igraju pogibljeno, pogotovo kad je u pitanju opstanak.exbabilon je napisao/la:zbog komentara tipa 0:3 i sta ce kokot i brazilski ribar dolazim ovdje da provociram malo. Protiv Zrinjskog sam vam prvi cestitao iskreno na pobjedi, ali mi je haos drago sto smo vas spustili na zemlju gdje vam je po danasnjem izdanju i mjestu... i neki vasi se opet usude da kazu dobio nas zeljo, treba im za opstanak..a ne vide da najlosiji lijevi bek lige igra za sarajevu, 1.5 stoper, vezni red bez veze, jedno krilo i napadac koji zabije svaku desetu sansu... Delac vas ubjedljivo najbolji igrac i danas i inace, al udaranje sudije glavom je dno dna! Duljevic prvo pol bio dobar..poslije i on los...ostali nisu vrijedni pomena... i ne mozete reci da smo mi samo na borbu dobili tekmu jer niste barcelona, u danasnjih 11 vasih 2 iznad prosjecna, 8 prosjecnih i 1 ocajan... drago mi je zbog skandiranja Mirzi i Vedranu..zivi bili
Vidimo se na Koševu do tada imate
U novi boj ...
I opet se forsira prica kako je nedostatak kvalitete Zeljo nadomjestio udaranjem. Koje kvalitete? Sutevi 12:5, u okvir 4:1...za 102 minute jednom sutnut u go i to s 25 metara mlitavo, to je vas kvalitet, daj Boze da uvijek vi budete tako kvalitetni, a mi tako nekvalitetni...i jest, mi se borimo za opstanak, a vi ste evropsko Sarajevo.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Sto vi ne zivite od para, mnogo para malo muzikehz033 je napisao/la:
Kad vam igrače prođe ložiona i skontaju da se ne živi od ložione nego od para, ponovo će vas snaći slična situacija, i to već danas. A za nas se ne brini, kažem ti, vidimo se na Koševu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Te pare koje mi hvala Bogu imamo smo ulagali u otplatu dugova, malo u igrace koji su nam u ptorekle dvije sezone donijele kup i titulu prvaka, zatim plaz off Lige Evrope, otplatili dugove PU i raznim drugim ljudima. Za mene je to mnogo muzike.pile87 je napisao/la:Sto vi ne zivite od para, mnogo para malo muzikehz033 je napisao/la:
Kad vam igrače prođe ložiona i skontaju da se ne živi od ložione nego od para, ponovo će vas snaći slična situacija, i to već danas. A za nas se ne brini, kažem ti, vidimo se na Koševu
Igrali smo i pretprosle sezone na trenutke lose, i prosle, zatim ove... i svake naredne ce biti perioda koji ce biti losi. Ima to kod svih timova.
Pobjedili ste derbi, svaka cast, osvojili tri boda i neku satisfakciju, mi igubili tri boda i nista vise. Mozda to vratimo vec u narednom kolu.
Slazem se samo ovo sto je on napisao ne stoji ni sekunde nije mjesto ali Zeljo za nase prilike sada ima novac i vjerovatno ce nam ostati porezni dug samo na kraju. Tako da prica od nafuravanja se ne zivi i vidjeces za par kola ne pije vode jer odavno nije bilo para u klubu kao sto ima sada...hilmo je napisao/la: Te pare koje mi hvala Bogu imamo smo ulagali u otplatu dugova, malo u igrace koji su nam u ptorekle dvije sezone donijele kup i titulu prvaka, zatim plaz off Lige Evrope, otplatili dugove PU i raznim drugim ljudima. Za mene je to mnogo muzike.
Igrali smo i pretprosle sezone na trenutke lose, i prosle, zatim ove... i svake naredne ce biti perioda koji ce biti losi. Ima to kod svih timova.
Pobjedili ste derbi, svaka cast, osvojili tri boda i neku satisfakciju, mi igubili tri boda i nista vise. Mozda to vratimo vec u narednom kolu.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ma stipu se par bubuljičara bolani, svaki realan pitar je jučer samo i isključivo zamjerao i spominjao sve od-do našim balerinama na bezmudoj igri, a u derbiju ionako ima najmanje fudbala a najviše svega ostalog', pogotovu grube igre gdje odluči jedan trenutak, a što je jučer upravo bio slučaj - klasični derbi! Vaši pokazali ta damu, naši nisu i to je to, zasluženo ste slavili jbg! Slažem se da nismo imali sredine, samo odbrana je po meni bila još gora, pogotovu bekovi i kapiten glupi koji se sjetio da pravi faulove u 101. min.damirc je napisao/la:Komšije ne znam zbog cega se ljutite na nas. Vi biste trebali da se ljutite na svoje igrace. Pa u najvecim svjetskim derbijima je najbitniji rezultat. Koliko je derbija u svjetu odigrano sa žutim i crvenim kartonima i sada nesto pricate mi bili pregrubi. Zasto niste odgovorili na takav nacin igre, pa vas najbolji igrac je bio golman, mislim da to sve govori. Juce jedino ko se je kod vas isticao su bili Delac i mali Duljevic sve ostalo je bilo staticno i bezidejno. Barbaric i Tatomirovic isto dva veznjaka dodaju se dodaju i ona samo nabiju loptu, jednostavno niste imali sredine terena i tu smo mi ucinili prevagu i vodu okrenuli na svoj mlin.
Dosta je igraca kod vas koji ne zasluzuju da igraju u Sarajevu, oni imaju kvalitet imaju novac ali nemaju volje, i kao takvi ne mogu donijeti pozitivan rezultat
Šta ne stoji? Šta sam rekao a da ne nije istina? Došla sredstva osvojila se dva trofeja, napravio se dobar uspjeh u Evropi?pile87 je napisao/la:Slazem se samo ovo sto je on napisao ne stoji ni sekunde nije mjesto ali Zeljo za nase prilike sada ima novac i vjerovatno ce nam ostati porezni dug samo na kraju. Tako da prica od nafuravanja se ne zivi i vidjeces za par kola ne pije vode jer odavno nije bilo para u klubu kao sto ima sada...hilmo je napisao/la: Te pare koje mi hvala Bogu imamo smo ulagali u otplatu dugova, malo u igrace koji su nam u ptorekle dvije sezone donijele kup i titulu prvaka, zatim plaz off Lige Evrope, otplatili dugove PU i raznim drugim ljudima. Za mene je to mnogo muzike.
A neka imate meni je drago, da Bog da svi naši klubovi imali dovoljno novca.
Jok ti haveru nego ovaj sto je pisao da ce ova Zeljina pobjeda trajati par kola jer nema para a kao par kola ce ih euforija nosati. Boga mi ljudi su nerealni pa vas Slvija dobije nas Mladost radi tog nosa u oblacima, ljudi igraju istu ligu ko i mi.hilmo je napisao/la:
Šta ne stoji? Šta sam rekao a da ne nije istina? Došla sredstva osvojila se dva trofeja, napravio se dobar uspjeh u Evropi?
A neka imate meni je drago, da Bog da svi naši klubovi imali dovoljno novca.
sta vam znace pare kad benki dajete platu 18 00o sad ,radovcu 8000 ,velkoskom 8000 a oni se sprdaju po terenu uzeli su 150 000 ili 200 000 milja do sad i libo ih za klub vas
IMaš li ti dokaz za takve tvrdnje?Cuspajz je napisao/la:sta vam znace pare kad benki dajete platu 18 00o sad ,radovcu 8000 ,velkoskom 8000 a oni se sprdaju po terenu uzeli su 150 000 ili 200 000 milja do sad i libo ih za klub vas
Lazovcino patoloska kospicarska!!Cuspajz je napisao/la:sta vam znace pare kad benki dajete platu 18 00o sad ,radovcu 8000 ,velkoskom 8000 a oni se sprdaju po terenu uzeli su 150 000 ili 200 000 milja do sad i libo ih za klub vas
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
nemam ja nista od toga da lazem samo prenosim kako jeste ,evo i ova varalica od trenera vam ima 30 000 platu a cirkusant pravijoker90 je napisao/la:Lazovcino patoloska kospicarska!!Cuspajz je napisao/la:sta vam znace pare kad benki dajete platu 18 00o sad ,radovcu 8000 ,velkoskom 8000 a oni se sprdaju po terenu uzeli su 150 000 ili 200 000 milja do sad i libo ih za klub vas
- JoseMourinho
- Kontakt:
pa to su cifre koje se mogu cuti od raje, dok se ne izadje javno niko definitivno nije lazov niti u pravu, nisu daleko od tih one koje su do mojih usiju dosle 
Hajebote
Sa imamo para
Pa godisnje izdvajamo prekopola miliona
Za 4 insana
A kukala nam majka
Mogli smo vam za te pare
Vodu platit
Sa imamo para
Pa godisnje izdvajamo prekopola miliona
Za 4 insana
A kukala nam majka
Mogli smo vam za te pare
Vodu platit
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, LaVidaTombola, OldTownDistrict, Vanja8, Zigazaga i 22 gosta.