FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jedni te isti degeni svake godine pisu idu bolja vremena. Ja samo ne znam jeste vi toliko glupi I degeni ili definitivno nemate gram mozga. I jedno i drugo kombinacija.
Apsolutno se slažem sa tobom,
Odnos navijača u gradu Sarajevu je sljedeći:
-na prvom mjestu navijači Želje (UBJEDLJIVO),
-na drugom mjestu navijači Veleža,
-na trećem mjestu pitari.
I treba ih vrijedjati. Neka odano malo vise godinama s nekim najavama pa onda borba za opstanak. Nisu za četiri godine uspjeli napraviti pola poslovnog prostora i riješiti papire koji su potrebni. Nemamo generalnog sponzora nemamo ništa. A ovdje isti debilo najavljuju svake godine kako ide na dobro. Pun mi ku.rac više laži da bi se opravdala jedna stvar.
-
- Kontakt:
Cuj ti Hulahopkice sto nervozu prosipa, jebbo li ga admin u zvalje smrdljive 

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Sve je to mozda tacno, al kakve veze zeljovci forumasi imaju sa tim ?BIZMARK66 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:27I treba ih vrijedjati. Neka odano malo vise godinama s nekim najavama pa onda borba za opstanak. Nisu za četiri godine uspjeli napraviti pola poslovnog prostora i riješiti papire koji su potrebni. Nemamo generalnog sponzora nemamo ništa. A ovdje isti debilo najavljuju svake godine kako ide na dobro. Pun mi ku.rac više laži da bi se opravdala jedna stvar.
Vrijeđaj nesposobne uprave koje su dovele Zelju do ovog stanja, a ne forumase ovdje i navijace Zelje.
I gdje je sad Jusuf Tanovic, bivsi predsjednik Zelje, on je doveo i Arapa i Brunu, jel tako ? zamalo nas nisu strovalili u cvajtu. Pa gdje je sad ? ispalio se, normalno, boli ga qrc. Ko da se nista nije desilo. O tome treba pisati, a ne vrijeđati druge zeljovce i forumase.
Ti forumasi godinama kao nesto podržavaju i najavljuje neke spektakle. Ovdje zeljovaca nema. Ovdje su botovi poput jutjubera studenata iz tuzle i sličnih. Halalilet3 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:40Sve je to mozda tacno, al kakve veze zeljovci forumasi imaju sa tim ?BIZMARK66 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:27I treba ih vrijedjati. Neka odano malo vise godinama s nekim najavama pa onda borba za opstanak. Nisu za četiri godine uspjeli napraviti pola poslovnog prostora i riješiti papire koji su potrebni. Nemamo generalnog sponzora nemamo ništa. A ovdje isti debilo najavljuju svake godine kako ide na dobro. Pun mi ku.rac više laži da bi se opravdala jedna stvar.
Vrijeđaj nesposobne uprave koje su dovele Zelju do ovog stanja, a ne forumase ovdje i navijace Zelje.
I gdje je sad Jusuf Tanovic, bivsi predsjednik Zelje, on je doveo i Arapa i Brunu, jel tako ? zamalo nas nisu strovalili u cvajtu....gdje je sad ? ispalio se, normalno, boli ga qrc. Ko da se nista nije desilo. O tome treba pisati, a ne vrijeđati druge zeljovce i forumase.
Ma zanimaju me prepucavanja između amarovaca i misketovaca, ne zanima me ta podjela i te price. Gadi mi se to.
Zanima me gdje su Jusuf Tanovic i njegova uprava i hoce li ikad iko u ovom klubu odgovarati za svoj nered i katastrofu koji ostave iza sebe ? i kako to da ga niko od medija ne priupita Sta ono bi ljudino, jesi ziv
Ili ce se opet preci preko sve toga, ko biva Sta ima veze sto smo dovodili amatere za trenere, sto smo dovodili amaterske igrace, sto je Zeljo imao katastrofa sezonu sa sramotnim rezultatima itd...sta ima veze, yebo to.
Zanima me gdje su Jusuf Tanovic i njegova uprava i hoce li ikad iko u ovom klubu odgovarati za svoj nered i katastrofu koji ostave iza sebe ? i kako to da ga niko od medija ne priupita Sta ono bi ljudino, jesi ziv

Ili ce se opet preci preko sve toga, ko biva Sta ima veze sto smo dovodili amatere za trenere, sto smo dovodili amaterske igrace, sto je Zeljo imao katastrofa sezonu sa sramotnim rezultatima itd...sta ima veze, yebo to.
-
- Kontakt:
A zasto ti ozbiljno odgovaras Hulahopki? Nisi od jucer ovdje, znas da nema ciste namjere i da mu je jedini cilj da, zajedno s adminom, unisti ovu temu. Pametan si i normalan momak, ne razgovaraj sa umobolnikom. Trosis vrijeme bezveze, on nije sagovornik za ozbiljne teme, nije za bilo kakve.
Meni su od hulahopke gori ovi sto dizu ljude koji su dosli bez ikakvih konkretnih poteza jos. Ti ljudi su vec bili tu i nisu napravili neki posao do sad koliko znam. Zelim im pruziti podrsku jer to je to sto imamo trenutno, ali najavljivati bombe i slicno mi je u krajnju ruku smijesno i treba to prestati raditi.
Ko se dokaze radom zasluzeno ce biti i dignut u visine, sve do tad je to ista mahalska i uhljebska prica i tacka
Ko se dokaze radom zasluzeno ce biti i dignut u visine, sve do tad je to ista mahalska i uhljebska prica i tacka
-
- Kontakt:
Gdje je Rahimic?
Ja kako sam čuo od Ponedeljka bi trebali dolasci Rahimic Coric pa onda i neka pojacanja
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- MocMahale444
Opet neki strani treneri karinaši obicni, e moj Dino nisi trebao ni pomagati. Trebao nas je Bruno odvesti u cvajtu.
Amar pohvalio Corica i sad bajagi ovaj da nam bude trener. Bljak
Amar pohvalio Corica i sad bajagi ovaj da nam bude trener. Bljak

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nadam se da će Dino biti raspoložen da nas izvuce iz sranja kad ponovo kola krenu nizbrdo.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Sto se ovo ovoliko pomamio? Dao mu @admin dozvolu da nas handri pa pokusava opet? Nema me par dana i odmah se razletio, jos nam krenulo malo po malo i ljuci je nego ikadupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑01 jun 2024, 15:51A zasto ti ozbiljno odgovaras Hulahopki? Nisi od jucer ovdje, znas da nema ciste namjere i da mu je jedini cilj da, zajedno s adminom, unisti ovu temu. Pametan si i normalan momak, ne razgovaraj sa umobolnikom. Trosis vrijeme bezveze, on nije sagovornik za ozbiljne teme, nije za bilo kakve.

Vidjeh da je @admin bio aktivan, ali ga boli kurko za ovu temu, pa cu i ja nastaviti kao i do sad obzirom da onaj moj apel kao forumasa nije pomogao
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma niko se ovdje ne prepire. Znas koliko mene ovi debili zanimaju ko lanjski snijeg.let3 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:51Ma zanimaju me prepucavanja između amarovaca i misketovaca, ne zanima me ta podjela i te price. Gadi mi se to.
Zanima me gdje su Jusuf Tanovic i njegova uprava i hoce li ikad iko u ovom klubu odgovarati za svoj nered i katastrofu koji ostave iza sebe ? i kako to da ga niko od medija ne priupita Sta ono bi ljudino, jesi ziv![]()
Al su oni ti koji godinama svojim debilskim komentarima loze ljude i pišu kako ide ludilo neka i slična sranja.
Ovi lopovi koji su dokaza i lopovi došli u klub da nešto kao pomognu. Šta ce oni pomoći budžetski lopinasi. Mogu samo za cilj da prave zgradurine oko stadiona.
Oni imaju veze s sportom isto ko ovi debili s teme. Umjesto da se pise kako smo iz godine u godinu sve lošiji s ljudima u klubu oni nama Ovdje pišu da dolazi nesto dobro.
Šta ce tebi Rahimic pomoci. Šta ce tebi pomoći ovi ljudi u klubu osim Badzaka go lopovi.
Pita li se neko kad mi mislimo parirati Zrinjskom. Ljudi grupnu fazu igrali a mi zamalo ispali iz lige.
-
- Kontakt:
Jebbe se adminu za ovu temu, njega samo Hulahopka interesuje. Kad treba odobriti novi nick, tu je. Hulahopka nam sizi, ludji je nego ikad. Da li admin zakazuje gdje ne bi smio ili je nesto drugo u pitanju ne znam, ali ocekujem neki alter ego tipa Sanjin Lego da ovo sve pogura. Ne mogu Hulahopka i Maminho sve samianonimni je napisao/la: ↑01 jun 2024, 20:50Sto se ovo ovoliko pomamio? Dao mu @admin dozvolu da nas handri pa pokusava opet? Nema me par dana i odmah se razletio, jos nam krenulo malo po malo i ljuci je nego ikadupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑01 jun 2024, 15:51A zasto ti ozbiljno odgovaras Hulahopki? Nisi od jucer ovdje, znas da nema ciste namjere i da mu je jedini cilj da, zajedno s adminom, unisti ovu temu. Pametan si i normalan momak, ne razgovaraj sa umobolnikom. Trosis vrijeme bezveze, on nije sagovornik za ozbiljne teme, nije za bilo kakve.![]()
Vidjeh da je @admin bio aktivan, ali ga boli kurko za ovu temu, pa cu i ja nastaviti kao i do sad obzirom da onaj moj apel kao forumasa nije pomogao

- svrakino1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 14:07
Za koju ste plavu boju
Ja koliko znam mi smo nebesko plavi
Taj dole brate je za nas, a taj gore vise lici na neku trecu garnituru ili Tuzla City
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️