Ja sam ga prvi zelio kad sam vidio ko su kandidati... Miha, don Mancini Ranieri itdSissoko je napisao/la:Iako je Alegri trener kojeg sigurno niti jedan navijač nije htio, ipak Juventus je uvijek bio gospodski klub i svi u predstojeću sezonu trebamo ući sa podrškom novom treneru jer naravno tako pomažemo i Juventusu zbog kojeg smo tu.
Joj uvijek se sjecam kad je takticki pojeo Ranieria kad je jos vodio Cagliari na utakmici u Torinu protiv naseg Juveta... Jeda Capuano nas zavio u crno... I tad sam pozelio da mi imamo jednog takvog dobrog trenera umjesto morža Claudia... i ko bi rekao da ce nam Conte doci...
@ultrastyle
Nemoj da pricas gluposti da nikad nije pobijedio konkurenciju za nekog igraca... doslovce pisao je po njoj... Islu Interu ispred nosa skide, Teveza i brata Asu Milanu...ima jos primjera samo u Italiji... A Vidala je vec dogovorenog ''ukrao'' od Bayerna.. Msm doveo ga iz Kusena al ga je Bayern kaparisao... Hej Bayernu koji je finansijski trenutno dobro jaci od Juveta... Msm da Agnelli hoce davati pare Juventus bi pisao po svakom klubu u Evropi al' u ovoj konstalaciji snaga sto se para tice Juve je daleko...