Ma trolonja odvaliomadridistaforever je napisao/la:Ma nemojte mu zamjerit,njegov tim se raspada,pa nama trolla temu.MrUnited je napisao/la:jao sto se TJESIMO aktuelni finalisti LP![]()
![]()
najveci uspjeh posljednjih 10 i vise god.
![]()
Izvini al nama se nije desilo da ne izborimo Evropu zadnjih 10 god
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
[youtube][/youtube]
kakve koristi kad je Uefalona sinoc izgubila sve sanse za titulu..garant ce dat sve od sebe da pomognu Realu 
Ako Atleti danas izgubi, a onda i oni i Real pobjede sve do kraja, hoće li Real biti prvi zbog bolje gol razlike?
gleda se medjusobni omjer i tu je Atletico u prednostivtdgeca je napisao/la:Ako Atleti danas izgubi, a onda i oni i Real pobjede sve do kraja, hoće li Real biti prvi zbog bolje gol razlike?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Aha, u EPL se gleda gol razlika pa nisam bio siguran jel isto u Primeri...madridist je napisao/la:gleda se medjusobni omjer i tu je Atletico u prednostivtdgeca je napisao/la:Ako Atleti danas izgubi, a onda i oni i Real pobjede sve do kraja, hoće li Real biti prvi zbog bolje gol razlike?
Hvala.
e moja Valencia,sad smo mogli slavit titulu 
Ma Barcelona se ne bi trebala ponižavati i spuštati na taj nivo, govorimo o najboljem klubu ovog stoljeća, jes da će igrati bez motiva ali da će dati Atleticu da im se ušetaju u gol, to neće sigurno.
Na kraju krajeva, ako danas izgube od Levantea, ko garantira da neće kiksati već u sljedećem kolu. Primera je ove sezone toliko prevrtljiva da je sve i dalje moguće.
Na kraju krajeva, ako danas izgube od Levantea, ko garantira da neće kiksati već u sljedećem kolu. Primera je ove sezone toliko prevrtljiva da je sve i dalje moguće.
MA LAGAno ce oni kiksat i sljedece kolo
veliki David Barral 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Et na Barci je. Imaju i oni sansu pod uslovom da mi izgubimo zadnju a oni uzmu Atletico.
Malenu al imaju. Valjda dovoljan motiv da namuce Atletico i otkinu bod.
Malenu al imaju. Valjda dovoljan motiv da namuce Atletico i otkinu bod.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ronaldu haman ove sezone idu svi trofeji 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
kako ce ga čika Kepler smirit u finalu
pa ovakav rasplet ni u najludjim snovima nisam ocekivao, od ponora nekog u kojem smo realno bili jedno vrijeme do svih mogucih titula, ko bi rekao stvarno 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Al kakav bi dobitak ovo bio. Atletico bi kiksom u zadnjem kolu totalno pao na psihickom planu, pred samo finale.
S druge strane nasima bi muda narasla, pucali bi od samopouzdanja. Jbte, ogroman posao bi se odradio van terena.
A ako osvoje, onda smo mi najjebali. kuknjava
S druge strane nasima bi muda narasla, pucali bi od samopouzdanja. Jbte, ogroman posao bi se odradio van terena.
A ako osvoje, onda smo mi najjebali. kuknjava
jel se međusobni omjer gleda ?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ahanedim93 je napisao/la:jel se međusobni omjer gleda ?
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- majestic24
- Kontakt:
Vraca se Real u zivot bgm. Itekako ce oni biti pod pritiskom iduce 2 utakmice,posebno protiv barce,ajd iduce je manje vise vec sigurna pobjeda protiv malage.
Mislim da je sve na realu ,nevjerujem da ce im barca pustiti.
Mislim da je sve na realu ,nevjerujem da ce im barca pustiti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.