Sad ti je aktuelni film @admin na sluzbenom putu, nece se repka sama ispratiti. Zato on ovih dana puca, ne yebe ga niko ni 5%, samo ga ovdje vi i dalje yebete pa jadnicak puce od mukeupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑02 jun 2024, 13:46Jebbe se adminu za ovu temu, njega samo Hulahopka interesuje. Kad treba odobriti novi nick, tu je. Hulahopka nam sizi, ludji je nego ikad. Da li admin zakazuje gdje ne bi smio ili je nesto drugo u pitanju ne znam, ali ocekujem neki alter ego tipa Sanjin Lego da ovo sve pogura. Ne mogu Hulahopka i Maminho sve samianonimni je napisao/la: ↑01 jun 2024, 20:50Sto se ovo ovoliko pomamio? Dao mu @admin dozvolu da nas handri pa pokusava opet? Nema me par dana i odmah se razletio, jos nam krenulo malo po malo i ljuci je nego ikadupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑01 jun 2024, 15:51
A zasto ti ozbiljno odgovaras Hulahopki? Nisi od jucer ovdje, znas da nema ciste namjere i da mu je jedini cilj da, zajedno s adminom, unisti ovu temu. Pametan si i normalan momak, ne razgovaraj sa umobolnikom. Trosis vrijeme bezveze, on nije sagovornik za ozbiljne teme, nije za bilo kakve.![]()
Vidjeh da je @admin bio aktivan, ali ga boli kurko za ovu temu, pa cu i ja nastaviti kao i do sad obzirom da onaj moj apel kao forumasa nije pomogao![]()