ma mi njih dobijamo u finalu lp makar uzeli titulu u spaniji i svaki od fudbalera im ulovio jednoroga, etogeoxx je napisao/la:Al kakav bi dobitak ovo bio. Atletico bi kiksom u zadnjem kolu totalno pao na psihickom planu, pred samo finale.
S druge strane nasima bi muda narasla, pucali bi od samopouzdanja. Jbte, ogroman posao bi se odradio van terena.
A ako osvoje, onda smo mi najjebali. kuknjava
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
bitno je samo da ova utakmica uefalona-atletiko bude prije nase
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 19 dec 2015, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Da se Carlo nije furao na Pelegrinija u derbijima vcrs bi slavili titulu 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- tyler durden
- Kontakt:
Ma nema sanse da Barca igra x ili cak pobjedi Atletico u zadnjem kolu. Pustit ce im samo da ne bi Real osvojio.
pa vidis da vec slavimosuhi je napisao/la:Da se Carlo nije furao na Pelegrinija u derbijima vcrs bi slavili titulu
Cristiano: "Ancelotti es bueno y tiene suerte, puede ser el año de la Décima"
Ce je bio u pravu,Carlo je podijelio sadake negdje
Ce je bio u pravu,Carlo je podijelio sadake negdje
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- tyler durden
- Kontakt:
Jel Malagu trenira Schuster , nas covjek ? 
navijaci barce ne znaju sta bi, nit se radovat sto su blize atleticu nit tugovat sto je real nadomak titule 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Yuptyler durden je napisao/la:Jel Malagu trenira Schuster , nas covjek ?
Ronaldo - Isco - Bale
Tripleta sve bliže.

Je.bo navijače.Ja vjerujem da su Messi,Xavi,Biskvit i drugi sportisti prije svegaLenBias je napisao/la:navijaci barce ne znaju sta bi, nit se radovat sto su blize atleticu nit tugovat sto je real nadomak titule
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Mi ko da smo odigrali sve do kraja,pa cekamo da ostali zavrse 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
To su kolege iz repke, nastalo bi sranje na SP-u medju njima da Barca pusti Atleticu
Nema pustanja samo jako
Nema pustanja samo jako
Ronaldo - Isco - Bale
Zakuhalo se
valja pobjediti Valenciju i Valjadolid da prokuha..
Covjek Patetica, Barse, Reala..Amar Dzeko je napisao/la:Yuptyler durden je napisao/la:Jel Malagu trenira Schuster , nas covjek ?
Taktika. Pustiti Espanyolu gol prednosti na poluvremenu da bi Barcu motivisali i dali neku nadu. Eh, kad cuvsi rezultat u Madridu krenu u juris i utrpaju Atleticu koji, u međuvremenu cemo mi imati nekih 3-1.
Mi prvaci.
Genijalno.
Mi prvaci.
Genijalno.
Druze treba Real pobjediti Valenciju, Valjadolid u gostima (kojem gori ispod nogu), Malagu u gostima pa tek onda Espanjol kod kuce..geoxx je napisao/la:Taktika. Pustiti Espanyolu gol prednosti na poluvremenu da bi Barcu motivisali i dali neku nadu. Eh, kad cuvsi rezultat u Madridu krenu u juris i utrpaju Atleticu koji, u međuvremenu cemo mi imati nekih 3-1.
Mi prvaci.
Genijalno.
Spustite loptu vidjecemo sta ce desiti posle srijede.
A da mi dobijemo sismise.
Celtu.Cigri je napisao/la: Malagu
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Eto jos gore.. Celta u gostima tj. L.Enrike pijun BarseRaul_64 je napisao/la:A da mi dobijemo sismise.
Celtu.Cigri je napisao/la: Malagu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.