na njihovoj stranici pise 5 eura, pa sad ne znam ...klada84 je napisao/la:5 minimalna uplata...ZZtop10 je napisao/la:je li na wwin preko xbona minimalna uplata 10 KM, ili moze i 5
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
na njihovoj stranici pise 5 eura, pa sad ne znam ...klada84 je napisao/la:5 minimalna uplata...ZZtop10 je napisao/la:je li na wwin preko xbona minimalna uplata 10 KM, ili moze i 5
- Tajo, tajo, ispričaj mi neku bajku, pliz.
- Jedi gowna mali, Liga šampiona počinje za sat vremena, sad si našo... Moram do kladionice da uplatim matere ti platu na premoćni Šalke nula četir iz Gelzenkirhena.
- A tajooo...
- Eno, nek ti ona ispriča, već treći put danas lakira nokte, ako nanese još jedan sloj farbe neće se moći obuti ujutro za poso. AJMO DRAKSLERE **** ŠPANJSKE CIGANINE!
- Razbiće ih Ronaldo.
- Nemoj sine provocirati, usraće te tajo od batina.
5KM je 100% punio ja već nekoliko puta.ZZtop10 je napisao/la:na njihovoj stranici pise 5 eura, pa sad ne znam ...klada84 je napisao/la:5 minimalna uplata...ZZtop10 je napisao/la:je li na wwin preko xbona minimalna uplata 10 KM, ili moze i 5
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
e hvala.., dobro jegonzales je napisao/la:
5KM je 100% punio ja već nekoliko puta.
Izgleda sam ja izabrao dobre parove od onih što si postaviobevanda4 je napisao/la:danas se čudim kako padam joe perrya prvi par na tiketu.. kvota 1.30..
i onda pogledam ostale rezultate:
Pa kako više bit pametan, pogledajte ove kvote!? A da sam ganjao iznenađenja, ko što imam običaj, svi ti favoriti bi dobili u hendikepu..
Preporučio bih vam da se okušate na jamie jonesa i wenboa.. dva zgodna tečaja uz dobre šanse za prolaz.. al nakon ovoliko popodnevnih drama, čisto sumnjam da će još dva "autsajdera" proć.
Da malo vise pratis znao bi da je to tim kojem korneri nisu jaca strana i da imaju 3.7 kornera po mecuorbit je napisao/la:Real Madrid izveo korner, oleee![]()
Bezobrazan? Jesam te to uvrijedio slučajno mlada? De bolan, ti znaš kako se kladiti i kako uzeti pare na kladionici mani se mene i šta ja igram Tita ti.Merli je napisao/la:Ne moras biti bezobrazan airwaesu. Da se znas kladiti,dobio bi,ne bi svoju isfrustriranost meni propisao. Ja ti dajem samo besplatan savjet,bolji neces ni platiti.
Ne na kornere !
Zbog čega su poništili čist go za Porto?fixator je napisao/la:Imam basel porto oba daju gol...pffff
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.