FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 04 maj 2013, 19:33

Ova Zvijezda je bas rinaka od ekipe.Ne treba nas zavarati visok rezultat.
Jos mu u glavi ona patnja protiv Travnika. :(
1946

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 04 maj 2013, 21:19

" onclick="window.open(this.href);return false; ev golovi , ekstra partija danas , ja sam prezadovoljan igrom u prvom poluvremenu . Drugo je bilo samo formalnost i cuvanje snage za komsinice .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 04 maj 2013, 21:26

Bravo momci, Gosp.Musemić očito zna što radi, uz još koje ciljano pojačanje /sredine, špice/ naredne sezone prvaci
,ništa ne dolazi preko noći.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 maj 2013, 21:50

Uh kakva golcina Haurdica. Ovo je odlicno pred derbi, nadam se napokon spektaklu i na Grbavici.
Sport je lijek za tijelo i duh.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 04 maj 2013, 22:08

moje komsije dozivjeli smo i da olimpic postane drugi klub u gradu,tek ste sad treci negdje :lol: :lol: dupla posjeta dole,i to ne samo danas nego i cini mi se protiv borca vise je ljudi dole bilo nego na gradskom stadionu kosevo
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 maj 2013, 22:39

Vidiš ti moj Storm šta njih zanima a ne zanimaju ih eurogolovi moj jarane eto još samo pozdrav za tebe pravi si navijač i vidim da te samo sport interesuje aferim ! ;) :o
Sarajevo ljubavi moja!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 04 maj 2013, 22:56

Sad kad pogledah kakav penal je svirao za želju, povraća mi se i na ligu i na savez i na sudije i na dotičnu gospodu. Nek brate odmah na početku sezone postave tabelu kako im odgovora, nek nas ne maltretiraju ovim lakrdijama od sudjenja i namještanja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 04 maj 2013, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 maj 2013, 22:56

hz033 je napisao/la:Sad kad pogledah kakav penal je svirao za želju, povraća mi se i na ligu i na savez i na sudije i na dotičnu gospodu. Nek brate odmah na početku sezone postave tabelu kako im odgovora, nek nas ne maltretiraju ovim lakrdijama od sudjenja i namještanja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slobodno pogledaj kakva 2 nisu. doviđenja
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 maj 2013, 22:58

hz033 je napisao/la:Sad kad pogledah kakav penal je svirao za želju, povraća mi se i na ligu i na savez i na sudije i na dotičnu gospodu. Nek brate odmah na početku sezone postave tabelu kako im odgovora, nek nas ne maltretiraju ovim lakrdijama od sudjenja i namještanja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemoj samo ruku na sebe :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 maj 2013, 23:00

Vazda ce se vaditi na suđenje, a nikad pogledati u svoje dvoriste.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 04 maj 2013, 23:03

bagrcavi je napisao/la:
Iskreno momci, bez imalo zajebancije , mene bi bilo stid, ja bar nebih pisao po forumu. Za ono dobiti penal, a u Banjaluci onaj majmun kao nije vidio ruku koja se odbila metar od tijela, :lol: Ma daj, treba početi pratiti šah, valjda tamo nema "osima".
U novi boj ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 maj 2013, 23:06

hz033 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Iskreno momci, bez imalo zajebancije , mene bi bilo stid, ja bar nebih pisao po forumu. Za ono dobiti penal, a u Banjaluci onaj majmun kao nije vidio ruku koja se odbila metar od tijela, :lol: Ma daj, treba početi pratiti šah, valjda tamo nema "osima".
iskreno momak, bez imalo zajebancije, mene bi bilo stif, ja bar nebih pisao po forumu ako nemam grama mozga ko ti :mrgreen:
Pobjedili ste danas, slavi jadan nebio, možda ni drugi na tabeli nećeš biti a ti se Želje uhvatio.Ne može proći dan da ne prozoveš Želju i Osima.
DRUG NEBI TI PUNCA

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 04 maj 2013, 23:09

ako bude potrebno i u sahiste ce da prede samo da poludite od njega,da vas vode u jagomir 8-) ma kakav penal nigdje ga nije bilo,a ni ostala dva :lol: :lol:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 maj 2013, 23:24

Moralisti, sjetite se vašeg penala protiv Olimpica pa pričajte.

Onaj protiv Travnika od prije desetak dana ste već zaboravili.

Aplauz za moralne veličine!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 maj 2013, 23:26

Fino je nekom uvaliti četiri komada pa makar to i ne bio neki "jak" klub. Raduje me igra u zadnje dvije utakmice, da li je to Musemićev rukopis ili nešta drugo :roll: :roll: . Suljić je napokon uspio sastaviti nekoliko dobrih utakmica. Haurdić se konstantno pokazuje kao fino pojačanje, majstorski gol...
slika

@PACO nemoj molim te...
@hz033 ja fak ne bih ništa ni pisao, zar je neko drugi bitniji od FK Sarajevo ;) ;)
Čujemo se za vikend!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 maj 2013, 23:42

I meni je bilo fuj ne svira nam cist penal, pa cist slobodan udarac na ivici sesnesterca pa onda dva igranja rukom pa na kraju svira penal koji je pa i najmanje penal sudija mi se gadi jer se vidi da navlaci domacinu, neko je komentariso da je alckovic mrtvi pitar pa onda takvo ponasanje i ne cudi.Derbi ce biti proforme sve je vec odavno rijeseno.
Zeljo sampion :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 maj 2013, 23:44

sekac je napisao/la:Vidiš ti moj Storm šta njih zanima a ne zanimaju ih eurogolovi moj jarane eto još samo pozdrav za tebe pravi si navijač i vidim da te samo sport interesuje aferim ! ;) :o
Ma ne isplati se ispravljati krive Drine prijatelju. Mnogo pametniji od tebe i mene to nisu uspjeli, bezveze trosenje vremena. Danas tri odlicna gola pala u Sarajevu, jedan od malog Hodzica na Otoci, lijep gol Hadzica na Kosevu i ovaj eurogol Haurdica. Po meni gol sezone. O tome treba da se prica. Volio bih da vas bude sto vise na derbiju pa da napokon napravimo i na Grbavici spektakl. Lijepe su ove carsijske zezancije i toga pred derbi mora biti, ali ova danasnja omladina nit' znaju to raditi na pravi nacin, nit' znaju sta je carsija. Pozdrav i tebi. Volio bih da bude sto vise golova u srijedu, pa neka zavrsi 3:3. Mislim da vi ako pustite Musemica da radi svoj posao i ako ga podrzite bice svima zeznuto sl. sezone.
Sport je lijek za tijelo i duh.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 maj 2013, 23:53

bujrum u sto vecem broju da svi zajedno proslavimo novu titulu :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 maj 2013, 23:54

storm_raider je napisao/la:
sekac je napisao/la:Vidiš ti moj Storm šta njih zanima a ne zanimaju ih eurogolovi moj jarane eto još samo pozdrav za tebe pravi si navijač i vidim da te samo sport interesuje aferim ! ;) :o
Ma ne isplati se ispravljati krive Drine prijatelju. Mnogo pametniji od tebe i mene to nisu uspjeli, bezveze trosenje vremena. Danas tri odlicna gola pala u Sarajevu, jedan od malog Hodzica na Otoci, lijep gol Hadzica na Kosevu i ovaj eurogol Haurdica. Po meni gol sezone. O tome treba da se prica. Volio bih da vas bude sto vise na derbiju pa da napokon napravimo i na Grbavici spektakl. Lijepe su ove carsijske zezancije i toga pred derbi mora biti, ali ova danasnja omladina nit' znaju to raditi na pravi nacin, nit' znaju sta je carsija. Pozdrav i tebi. Volio bih da bude sto vise golova u srijedu, pa neka zavrsi 3:3. Mislim da vi ako pustite Musemica da radi svoj posao i ako ga podrzite bice svima zeznuto sl. sezone.
;) HVALA VIDIMO SE AKO NIŠTA NA PP ZA DERBY
Sarajevo ljubavi moja!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 maj 2013, 00:21

A sta je niko ne spominje one sto su trcale na poluvremenu... :twisted:
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, OzmoodPinglewood, PingoFTW, ronaldo99, sekac i 51 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []