AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
celikmilan
- Kontakt:
Re: AC Milan
Silva ako bude imao dobro svjetsko mogao bi da ostane a ako ne cijena bi mu narasla. Ja sam više da on ostane a da dovedemo nekoga da zamijeni Kalinića. Uz poboljšanje veznog reda to bi moglo biti dovoljno.
ma problem je što bi on pored novog napadača i curtona opet rijetko kad dobijao priliku, a koliko god mi bilo žao da curton propada radi njega, tako mi žao i da silva propada radi njega.
u svakom slučaju, jedan od njih dvojice bi obrao bostan što je grehota
najidealnije bi bilo kada bi mogao biti poslan na posudbu, ali s obzirom da je teška situacija i da im treba novac onda vrlo vjerovatno da će ići.
u svakom slučaju, jedan od njih dvojice bi obrao bostan što je grehota
najidealnije bi bilo kada bi mogao biti poslan na posudbu, ali s obzirom da je teška situacija i da im treba novac onda vrlo vjerovatno da će ići.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Svi smo mi ovdje za to da Silva ostane, al nas niko ne pita. S druge strane žao mi da takav talenat propada, pa bi za njega bolje bilo da ode
Il Club più titolato al mondo!
Ma on vjerovatno ide, i meni je žao, al' jednostavno se to dalo nasluti po zadnjim mečevima, skoro nikako nije dobijao priliku.
Šteta u svakom slučaju, biće od njega odličan napadač, da li u Milanu da li negdje drugo, to ćemo tek vidjeti.
Šteta u svakom slučaju, biće od njega odličan napadač, da li u Milanu da li negdje drugo, to ćemo tek vidjeti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
kad se sve sumira, curton je syebo i nikolu i silvu 
drag mi je momak, ali bih radije da nikad nije otkriven (tj. da je eksplodirao sezonu-dvije kasnije) i da je silva dobijao priliku kao drugi napadač pored kalinića jer mislim da je generalno bolji i kompletniji napadač.
ili da makar nikola nikad nije doveden, ali ko je mogao pretpostaviti...
ali ovdje su krivi montela i gatuso jednako, ustvari gatuso
čak i više jer se silva morao početi forsirati oko januara kad je već prošao period adaptacije i kad se iskristalisalo da je kalinić prevara koja ni po čemu nije zaslužila igrati prije silve, pa i po cijenu loših igara, ali danas bi makar znali na ćemo smo i šta očekivati od njega, da li prodati ili ga čak prekomandovati u prvog napadača i ne bacati 60+ miliona na ćiru... a sad si doveden u situaciju da MORAŠ dovesti vrhunskog golgetera jer se sad ne možeš ni u koga uzdati.
kad ga prodamo i ako proigra, vazda ćemo biti u fazonu šbbkbb.
drag mi je momak, ali bih radije da nikad nije otkriven (tj. da je eksplodirao sezonu-dvije kasnije) i da je silva dobijao priliku kao drugi napadač pored kalinića jer mislim da je generalno bolji i kompletniji napadač.
ili da makar nikola nikad nije doveden, ali ko je mogao pretpostaviti...
ali ovdje su krivi montela i gatuso jednako, ustvari gatuso
čak i više jer se silva morao početi forsirati oko januara kad je već prošao period adaptacije i kad se iskristalisalo da je kalinić prevara koja ni po čemu nije zaslužila igrati prije silve, pa i po cijenu loših igara, ali danas bi makar znali na ćemo smo i šta očekivati od njega, da li prodati ili ga čak prekomandovati u prvog napadača i ne bacati 60+ miliona na ćiru... a sad si doveden u situaciju da MORAŠ dovesti vrhunskog golgetera jer se sad ne možeš ni u koga uzdati.
kad ga prodamo i ako proigra, vazda ćemo biti u fazonu šbbkbb.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Ma ja sam mislio neko smeće kao Kalinić koji bi uskakao za par minuta ili ako neko fali ali ako budu dovodili zvučnije ime Silva skoro sigurno ide. Po mogućnosti na posudbu.
- nextterrain
- Kontakt:
Doce Badelj
- Fantasista
- Kontakt:
Blago nama.
Vec sad mogu reci da cemo biti jos losiji u narednoj sezoni.
Vec sad mogu reci da cemo biti jos losiji u narednoj sezoni.
- nextterrain
- Kontakt:
Gledao sam malo njegovu statistiku, drugi igrac u Seria A po broju oduzimanja lopti, stvara 1.7 sansi po utakmici (bolji od Bonaventure), Locatelli ce na posudbu da igra standardno jer ima kakav takav potencijal, Monto ce uskoro biti bivsi. Meni je dobar back up za Bigliu i jos besplatan, bio je solidan u Fiorentini ove sezone i nije bezveze u startnoj ekipi Hrvatske
-
celikmilan
- Kontakt:
Pored već standardnog Badelja nova imena koja se spominju su Dost kao i povratak Kucke.
dost, baseli, zaza, vererout, badelj... kakva su to ba imena? ok dovesti nekoga za rotacije, recimo badelj za džabe, ali kakve ambicije možeš imati sa takvim igračima?
top 4 sigurno ne nego se i dalje moraš tuči sa yebenom atalantom oko šestog mjesta.
evo čitam genoa hoće otkupiti lapadulu i bertolacija za koje će se moći dobiti oko 20 miliona i bit će tu još dosta prodaja, znači bit će novca za trošiti bez da brineš o uefi jer se u suštini skoro svi novi igrači mogu isfinansirati prodajom ovih ostalih koji ti ne trebaju.
ovoj ekipi ne treba puno, dosta 3-4 pojačanja od kojih bar dvoje moraju biti klasni igrači, ali ako vi vidite pojačanje u vidu felainija ili basta dosta, onda radije nemoj nikoga ni dovoditi.
top 4 sigurno ne nego se i dalje moraš tuči sa yebenom atalantom oko šestog mjesta.
evo čitam genoa hoće otkupiti lapadulu i bertolacija za koje će se moći dobiti oko 20 miliona i bit će tu još dosta prodaja, znači bit će novca za trošiti bez da brineš o uefi jer se u suštini skoro svi novi igrači mogu isfinansirati prodajom ovih ostalih koji ti ne trebaju.
ovoj ekipi ne treba puno, dosta 3-4 pojačanja od kojih bar dvoje moraju biti klasni igrači, ali ako vi vidite pojačanje u vidu felainija ili basta dosta, onda radije nemoj nikoga ni dovoditi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
To je nasa realnost...ne igras ligu prvaka nikoga malo boljeg ne mozes dovesti...opet kupovina polovnih igraca...sljedeca sezona ponovo znojenje i nerviranje...cccc
-
celikmilan
- Kontakt:
Malo da se i nasmijemo. Gledam sad mladu reprezentaciju kad komentator za Calabriu (kapitena) kaže da ima više asistencija u Milanu od dugogodišnjeg igrača Milana i sadašnjeg igrača crno bijelih iz Torina Abatea.
- CROtorious
- Kontakt:
Realno Badelj je odlican zadnji vezni sa boljom tehnikom, pasom i duel igrom od Biglie. Kessie je vise fizicki mocan i Badelj sa svojom smirenoscu i iskustvom ce sigurno dobro funkcionirat.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Badelj je novi Kalinic za nas!!!
Zapamtite to da mogu kasnije ponavljati " rekao sam vam"..
Zapamtite to da mogu kasnije ponavljati " rekao sam vam"..
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Fantasista
- Kontakt:
Rekao sam ja, plakat cemo za Bonerom i Muntariem
Svi ti debili sto se spominju taman mogu pomoci da opstanemo u ligi.
Govedo i Lapadula se vracaju jer ljudi nisu korisni ni sekunde. Sad cete vidjeti kako se tesko rijesiti smeca. Nece ih niko ni dzaba a ne zele ni oni svugdje.
Pojacanja i napredak su Cavani ili Fekir a ne neki Badelj ili Baseli. Takvi nam dolaze svake godine pa vidite gdje smo sad.
Svi ti debili sto se spominju taman mogu pomoci da opstanemo u ligi.
Govedo i Lapadula se vracaju jer ljudi nisu korisni ni sekunde. Sad cete vidjeti kako se tesko rijesiti smeca. Nece ih niko ni dzaba a ne zele ni oni svugdje.
Pojacanja i napredak su Cavani ili Fekir a ne neki Badelj ili Baseli. Takvi nam dolaze svake godine pa vidite gdje smo sad.
lapadula se ne može vratiti jer je u pitanju obavezna kupovina, hoćeš nećeš, ali platiti 11 miliona moraš
govedo sama genoa hoće da otkupi, budale
za nianga se isto u julu očekuje aktivacija klauzule i obavezna kupovina, ne znam tačno koliko para, ali platiti moraju.
vilareal se seljaka oko bacce i nude skoro duplo manje od dogovorenog, vala ako ne uplate čitav iznos ili nađu drugi klub onda radije neka ostane kao drugi napadač, bolji je od svakog našeg napadača trenutno.
eto, makar neka korist od svog tog smeća koje se skupljalo prethodnih godina, a bit će tu još prodaja, nema opravdanja za ne uzeti bar dva kvalitetna igrača.
govedo sama genoa hoće da otkupi, budale
za nianga se isto u julu očekuje aktivacija klauzule i obavezna kupovina, ne znam tačno koliko para, ali platiti moraju.
vilareal se seljaka oko bacce i nude skoro duplo manje od dogovorenog, vala ako ne uplate čitav iznos ili nađu drugi klub onda radije neka ostane kao drugi napadač, bolji je od svakog našeg napadača trenutno.
eto, makar neka korist od svog tog smeća koje se skupljalo prethodnih godina, a bit će tu još prodaja, nema opravdanja za ne uzeti bar dva kvalitetna igrača.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
postat cete najpopularniji klub u Hrvatskoj poslije Dinama :kafa:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.