sloboda72 je napisao/la:staragarda je napisao/la:samo im cestitajte rodzendane,j e b o vas oni u supak...direktno su ucestvovali u izbacivanju Slobode,sad se ganjaju oko Skahica i iznenadzeni su postupkom Slobode..kolko moras bit retardiran pa ne skontat da Sloboda nema veze sa tim...al oni opet po Slobodi i saopstenjima....sto se ne ganjaju oko igraca sto su za zelju i sarajevo potpisali...nego vodu za njima prolise...sutra nek ispadne neki cirkus oko Skahica a mi izborimo evropu jel mislite da nece blokirat nas izlazak da otvore vrata sirokom,recimo....bosnje,kockaste glave...nemojte zaboravit i zelji cestitat

Svaka čast Staragarda.U" Here nema vjere".
Za nase ispadanje iz lige meni su krivi iskljucivo nasi igraci, nasa struka, nasa tadasnja Uprava, Fudbalski savez BiH koji nas ocima nije mogao gledati vise i sama cinjenica da u 29 kola nismo uspjeli osigurati opstanak pa i na kraju smo sve imali u svojim rukama samo da ne izgubimo dva razlike, a nismo bili ni blizu toga. Kriva je ekipa koja za 90 minuta protiv Slavije u odlucujucem mecu, u trenutku istine nije pogledala na gol, nije presla centar terena, oni su mi krivi samo oni i niko drugi. Ako cemo sve ovo zanemariti ali samo ako zanemarimo krivit cu druge, krivit cu Velez i Zeljeznicar.
Postoji ogroman broj iskrenih navijaca Veleza koji su taj dan i danima nakon njihovog poraza od Goska redom pljuvali kako igrace tako i Upravu zbog izdajnickog poraza koji je indirektno doprinjeo nasem ispadanju, nista nije drukcije niti danas sa iskrenim navijacima ovoga kluba. Da su se ti isti navijaci kluba pitali sigurno ne bi prodali utakmicu upravo onima koji su im clanove porodice, prijatelje i sugradjane vodili u logore smrti po Gabeli i okolo.
Jos nesto ako se ne mozes suzdrazati tog kocijaskog rijecnika barem prema clanovima, simpatizerima i navijacima naseg voljenog kluba onda radije preskoci postove ovakve vrste.