FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 jun 2015, 09:37

Heller je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Pa i sa Dialibom se može amaterski ugovor potpisat, mada mislim da on nije pojačanje za nas :D
Ma ko će normalan potpisat' amaterski ugovor sa klubom u Premijer ligi... :kafa:
Pravilnik o registraciji igrača N/FS BiH
V Status igrača
1 Igrači amateri
Član 62
Igrač amater je igrač koji se bavi nogometom/fudbalom bez naknade.
Gojkovic, Ribic i Mesanovic su imali u Celiku amaterske ugovore i kes na ruke, jer kad potpises profi ugovor moras platit naknadu za treniranje i to je sa Dialibom, mada mislim da nam ne treba.
Pa ne placa se ta naknada za treniranje 10 puta vec samo jednom. Toj trojici je to bio drugi klub u karijeri, a i dobri menadzeri u pitanju. Dialibinu naknadu ti je neko davno platio vec, nece je svaki klub u koji on predje posebno placat. Ne ide ti to tako.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 27 jun 2015, 10:29

Ja ne znam koji ce nama qrac Husref, mi ovde na forumu imamo kolko hoces vecih strucnjaka.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jun 2015, 11:01

klasik je napisao/la:Ja ne znam koji ce nama qrac Husref, mi ovde na forumu imamo kolko hoces vecih strucnjaka.
pa forum je ,jbti ...sta hoces,Musemica ovdje da dovedemo da pise :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 27 jun 2015, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 27 jun 2015, 11:11

raspravljate o husari i velezu dok husara lagano opet svoje pulene ubacuje u slobodu.....odlicno

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 27 jun 2015, 12:01

solinas je napisao/la:lud je husara,popusice velez ovdje ovdje..ali zao mi momka,dok se husara i velez jebu,on ispasta.
cuj trazili da se obustavi tuzba i postupak...iscjedice husara iz vas,pa makar marku :mrgreen:
Ne znam sto ti je zao momka, sam je odabrao Husaru za menadzera, trebao je znati da ce biti problema u karijeri.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 27 jun 2015, 12:25

Nakon današnjeg treninga nogometaši Slobode pakuju kofere i u nedjelju, u 9 sati, putuju na Kupres gdje će obaviti sedmodnevne pripreme za narednu sezonu.

U ovoj planinskoj bazi Tuzlaci će ostati sedam dana i za to vrijeme, kako je najavljeno, odigrat će prvu kontrolnu utakmicu, a protivnik bi trebao biti Radnik iz Bijeljine.

Sasvim je izvjesno da šef Stručnog štaba Husref Musemić više ne računa na Elvisa Sarića koji se nije pojavio na prozivci i o njemu nema informacija da li je pronašao novu sredinu. Musemić je rekao da će vrlo brzo pokušati pronaći alternativu u veznom redu za Sarića, koji je ovog proljeća bio standardni u početnoj postavi Tuzlaka i na njega se računalo za dolazeću sezonu.

Šta se, međutim, događa sa Ibrahimom Škahićem koji je došao iz Veleža, za sada se ništa ne govori. čelnici mostarskog kluba tvrde da ih je Sloboda izigrala, te da je angažovala ŠkahićA iAko su znali da je pod ugovorom s Rođenima. Navodno su slučaj prijavili NS BiH, zaprijetili su i UEFA-om.

U Slobodi kažu da je “predmet u postupku”. Provjerava se dokumentacija sa NS BiH kako bi se vidjelo da li je njegov ugovor s Veležom istekao ili nije.

Škahić bi trebao putovati na Kupres, a u međuvremenu bi se trebalo utvrditi da li je njegov pristup Slobodi obavljen ispravno ili je neko zamutio vodu. (tl)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 jun 2015, 13:11

klasik je napisao/la:Ja ne znam koji ce nama qrac Husref, mi ovde na forumu imamo kolko hoces vecih strucnjaka.
Pa vidis da je Saric pobjegao, covjek cito' forum i vidio da na njeg ne racunamo, ocito da Husref ne cita forum, jer da cita otjero' bi pola tima. Sto se tice "slucaj Skahic" ocito nas neko vuce za nos, a ko saznat ce mo....nadam se.
P.S. Ovdje izgleda ima puno onih koji jedno misle do podne, a drugo poslije podne.
🔴⚫️

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 jun 2015, 15:17

staragarda je napisao/la:samo im cestitajte rodzendane,j e b o vas oni u supak...direktno su ucestvovali u izbacivanju Slobode,sad se ganjaju oko Skahica i iznenadzeni su postupkom Slobode..kolko moras bit retardiran pa ne skontat da Sloboda nema veze sa tim...al oni opet po Slobodi i saopstenjima....sto se ne ganjaju oko igraca sto su za zelju i sarajevo potpisali...nego vodu za njima prolise...sutra nek ispadne neki cirkus oko Skahica a mi izborimo evropu jel mislite da nece blokirat nas izlazak da otvore vrata sirokom,recimo....bosnje,kockaste glave...nemojte zaboravit i zelji cestitat :puke: :puke:

Svaka čast Staragarda.U" Here nema vjere".
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 jun 2015, 15:20

IMA LI KAPITALCA NA VIDIKU, PRIČA LI SE ŠTO !
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jun 2015, 15:45

sloboda72 je napisao/la:IMA LI KAPITALCA NA VIDIKU, PRIČA LI SE ŠTO !
za kapitalca ne znam....ono sto znam je da ce se marketing dramaticno popravit u svim segmentima....svi mi koji mozemo trebamo pogurat u nasim mogucnostima ovu pricu oko sezonskih karata...ne samo kupovinom nego i promocijom...ovdje cu javno pohvalit naseg Dadu salta za podrsku Slobodi...SVAKA CAST MAJSTORE :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: ...on zna zbog cega....i vas ostale molim da sirimo pricu oko sezonskih karata...tako najbolje pomazemo klubu...i ova kampanja ce ici ubrzo i to jako i agresivno...ja licno bi bio prezadovoljan kad bi MI SVI uspjeli izlobirati i pomoci da NASA SLOBODA ima u iducoj sezoni 1 000 prodanih pretplatih karata....mislim da jos ni jedan klub nije dobacio do te cifre...zato

SAMO BAHATO :cool: :cool: :kafa: :kafa:

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 27 jun 2015, 15:55

Nek mi neko napise gdje se u ponedjeljak mogu kupiti ulaznice, ovo sto su na portalu stavili "Stara trznica" mi ništa ne znači. Ako moze neko objasniti gdje je to?

Hvala.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jun 2015, 15:56

Aerodromsko je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:IMA LI KAPITALCA NA VIDIKU, PRIČA LI SE ŠTO !
za kapitalca ne znam....ono sto znam je da ce se marketing dramaticno popravit u svim segmentima....svi mi koji mozemo trebamo pogurat u nasim mogucnostima ovu pricu oko sezonskih karata...ne samo kupovinom nego i promocijom...ovdje cu javno pohvalit naseg Dadu salta za podrsku Slobodi...SVAKA CAST MAJSTORE :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: ...on zna zbog cega....i vas ostale molim da sirimo pricu oko sezonskih karata...tako najbolje pomazemo klubu...i ova kampanja ce ici ubrzo i to jako i agresivno...ja licno bi bio prezadovoljan kad bi MI SVI uspjeli izlobirati i pomoci da NASA SLOBODA ima u iducoj sezoni 1 000 prodanih pretplatih karata....mislim da jos ni jedan klub nije dobacio do te cifre...zato

SAMO BAHATO :cool: :cool: :kafa: :kafa:
:kafa:
koliko je sarajevo prodalo ako si upucen

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 27 jun 2015, 15:57

6.159 clanova od tih je oko 1500 kupilo sezonsku a ocekuje se 2.000 ove godine
Zadnja izmjena: Aerodromsko, dana/u 27 jun 2015, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 27 jun 2015, 15:57

solinas je napisao/la:
staragarda je napisao/la:samo im cestitajte rodzendane,j e b o vas oni u supak...direktno su ucestvovali u izbacivanju Slobode,sad se ganjaju oko Skahica i iznenadzeni su postupkom Slobode..kolko moras bit retardiran pa ne skontat da Sloboda nema veze sa tim...al oni opet po Slobodi i saopstenjima....sto se ne ganjaju oko igraca sto su za zelju i sarajevo potpisali...nego vodu za njima prolise...sutra nek ispadne neki cirkus oko Skahica a mi izborimo evropu jel mislite da nece blokirat nas izlazak da otvore vrata sirokom,recimo....bosnje,kockaste glave...nemojte zaboravit i zelji cestitat :puke: :puke:
+1
+1

Par ulizica konstantno ljube i hvale sve i jedan klub po njihovim temama, vise ne znam koga vise vole, Slobodu ili Zelju, Velez, Zvijezdu... :clap:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 27 jun 2015, 16:01

sloboda72 je napisao/la:

Za nase ispadanje iz lige meni su krivi iskljucivo nasi igraci, nasa struka, nasa tadasnja Uprava, Fudbalski savez BiH koji nas ocima nije mogao gledati vise i sama cinjenica da u 29 kola nismo uspjeli osigurati opstanak pa i na kraju smo sve imali u svojim rukama samo da ne izgubimo dva razlike, a nismo bili ni blizu toga. Kriva je ekipa koja za 90 minuta protiv Slavije u odlucujucem mecu, u trenutku istine nije pogledala na gol, nije presla centar terena, oni su mi krivi samo oni i niko drugi. Ako cemo sve ovo zanemariti ali samo ako zanemarimo krivit cu druge, krivit cu Velez i Zeljeznicar. :kafa:

Postoji ogroman broj iskrenih navijaca Veleza koji su taj dan i danima nakon njihovog poraza od Goska redom pljuvali kako igrace tako i Upravu zbog izdajnickog poraza koji je indirektno doprinjeo nasem ispadanju, nista nije drukcije niti danas sa iskrenim navijacima ovoga kluba. Da su se ti isti navijaci kluba pitali sigurno ne bi prodali utakmicu upravo onima koji su im clanove porodice, prijatelje i sugradjane vodili u logore smrti po Gabeli i okolo.

Jos nesto ako se ne mozes suzdrazati tog kocijaskog rijecnika barem prema clanovima, simpatizerima i navijacima naseg voljenog kluba onda radije preskoci postove ovakve vrste.
samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jun 2015, 16:02

Aerodromsko je napisao/la:6.159 clanova od tih je oko 1500 kupilo sezonsku a ocekuje se 2.000 ove godine
eto dobro..bit cemo nadam se drugi klub sa preko 1 000 pretplatnih sto je odlicno....za ove sto pitaju gdje se uzimaju sezonske to je u prostorijama kluba IZNAD KAFE SLOBODA NA SONOM TRGU

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jun 2015, 16:09

merak je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:

Za nase ispadanje iz lige meni su krivi iskljucivo nasi igraci, nasa struka, nasa tadasnja Uprava, Fudbalski savez BiH koji nas ocima nije mogao gledati vise i sama cinjenica da u 29 kola nismo uspjeli osigurati opstanak pa i na kraju smo sve imali u svojim rukama samo da ne izgubimo dva razlike, a nismo bili ni blizu toga. Kriva je ekipa koja za 90 minuta protiv Slavije u odlucujucem mecu, u trenutku istine nije pogledala na gol, nije presla centar terena, oni su mi krivi samo oni i niko drugi. Ako cemo sve ovo zanemariti ali samo ako zanemarimo krivit cu druge, krivit cu Velez i Zeljeznicar. :kafa:

Postoji ogroman broj iskrenih navijaca Veleza koji su taj dan i danima nakon njihovog poraza od Goska redom pljuvali kako igrace tako i Upravu zbog izdajnickog poraza koji je indirektno doprinjeo nasem ispadanju, nista nije drukcije niti danas sa iskrenim navijacima ovoga kluba. Da su se ti isti navijaci kluba pitali sigurno ne bi prodali utakmicu upravo onima koji su im clanove porodice, prijatelje i sugradjane vodili u logore smrti po Gabeli i okolo.

Jos nesto ako se ne mozes suzdrazati tog kocijaskog rijecnika barem prema clanovima, simpatizerima i navijacima naseg voljenog kluba onda radije preskoci postove ovakve vrste.
kontradiktortan si sam sebi....cestitas klubu koji je DIREKTNO ucestvovao u izbacivanju Slobode....Sloboda je te sezone bila ocajna i nije bilo realno ocekivat da dobije slaviju na strani....al vrapcicani koji su bili dobri te sezone da izgube od raspalog goska kuci...ma daj,reci da se salis....nastavi im cestitat

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 27 jun 2015, 16:10

Aerodromsko je napisao/la:6.159 clanova od tih je oko 1500 kupilo sezonsku a ocekuje se 2.000 ove godine
eto dobro..bit cemo nadam se drugi klub sa preko 1 000 pretplatnih sto je odlicno....za ove sto pitaju gdje se uzimaju sezonske to je u prostorijama kluba IZNAD KAFE SLOBODA NA SONOM TRGU
Ti vec prodao preko 1000 sezonskih :urnebes: Kad bismo 500 prodali za narednu sezonu, ja bih bio sretan, poznavajuci nas. Vremenom i dobrim rezultatima ce se i ljudi razbuditi, marketing ce biti jos jaci, a tako i prodaja sezonskih jos veca.

Ja smorih drustvo i poznanike da kupe sezonsku, svi koji rade trubim im kako smo se pojacali i kako je najisplativije ovako, 3,33KM karta ispadne. Ako naprosim 10 sezonskih, od mene sasvim solidno. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jun 2015, 16:15

Batva je napisao/la:
Ti vec prodao preko 1000 sezonskih :urnebes: Kad bismo 500 prodali za narednu sezonu, ja bih bio sretan, poznavajuci nas. Vremenom i dobrim rezultatima ce se i ljudi razbuditi, marketing ce biti jos jaci, a tako i prodaja sezonskih jos veca.

Ja smorih drustvo i poznanike da kupe sezonsku, svi koji rade trubim im kako smo se pojacali i kako je najisplativije ovako, 3,33KM karta ispadne. Ako naprosim 10 sezonskih, od mene sasvim solidno. :mrgreen:
svaka tebi cast brate..i ja isto namoljavam ljude da se okrenu sezonskim a rekao sam da se NADAM da mozemo do te cifre

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 jun 2015, 16:28

Batva je napisao/la:Ti vec prodao preko 1000 sezonskih :urnebes: Kad bismo 500 prodali za narednu sezonu, ja bih bio sretan, poznavajuci nas. Vremenom i dobrim rezultatima ce se i ljudi razbuditi, marketing ce biti jos jaci, a tako i prodaja sezonskih jos veca.

Tesko druze i to....voli raja vise gledat Barselonu, Bajern, Real i biti dio "pobjednickog tima"...ove "mondenske" klubove za tuzlanske pojmove....nisi "In" ako volis Slobodu i ides na Tusanj...veci si frajer ako gledas na TV-u velike klubove i biti virtualni navijac nego uzivo gledati tekmu.....treba nama puno vtremena i strasno jak marketing.....ako nemas dobar marketing na danasnjem vaktu...donji si......ociti primjer je FK Sarajevo....nikakovo izmisljanje tople vode....ljudi jednostavno rade kako se to u svijetu radi vec decenijama. Sloboda je bila strasno zapusten klub i treba puno truda, novaca i vremena da stvari dodju na normalu.
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.