a da, zaboravio sam da su oni 'okupani'joker90 je napisao/la:Govorimo o Tuzlaku, nista hodze..TobeYarabi je napisao/la:chinagli hodze oblijecu oko kuce i trljaju ruke..lova na vidiku
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sta ovo kaze gotivi ga i postuje , kad mu babuka na prag dodjeVirtu4l je napisao/la:Chinaglia ce dobiti sto je zasluzio, godinama bira samo najgnusnije uvrede, samo sto je ovoga puta naletio na babuku.
Eno sad kmeci da ga ne dira.
Osttribine je napisao/la:Ma lud je solinas kao struja ali niko mu ne moze osporiti da fkt voli svoj klub i za razliku od pojedinaca sa njihove teme koji svrsaju samo na jednu sezonu u kojoj su razbili Sarajevo i Zelju ali opet nista osvojili nisu. Covjek je u pravu i to sto je naveo za Olimpik, jer mnogi sa njihove teme pricaju kao rezim ovi ili oni stimaju, hajde sve i da je istina ali sta ce ko Olimpiku stimati kad ljudi od navijaca imaju onog mancinija i mokroguza, a od simpatizera pabiza.
Dobar je solinas covjek i sve je u pravu, meni nisu jasni ovi tuzlaci sto se zadovoljavaju da budu prosjecni klub, valjda se fudbal igra da bi se osvajale titule
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Thetraphak1921
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:a da, zaboravio sam da su oni 'okupani'joker90 je napisao/la:Govorimo o Tuzlaku, nista hodze..TobeYarabi je napisao/la:chinagli hodze oblijecu oko kuce i trljaju ruke..lova na vidiku![]()
![]()
![]()
Joj kad Babuka pokuca na vrata forumasa @Chinaglia sa sjekirom u ruci, stane na prag i tiho izusti: "Svi smo Allahovi, i njemu se vracamo."
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 17 jan 2017, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sta je ovo i na temi divova krvno kolo 
Seljkana pocela prikupljati dobrovoljni prilog za Kostica hahahaha
Joj kad Babuka pokuca na vrata forumasa @Chinaglia sa sjekirom u ruci, stane na prag i tiho izusti: "Svi smo Allahovi, i njemu se vracamo."[/quote]

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MocMahale444
Emotivnu satisfakciju
koja je to legenda.
Halali Solinas za prijašnje frke.
Halali Solinas za prijašnje frke.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Chinaglia ubjedljivo najveća picajzla ss.ba foruma, pola slobodinog pdf-a želi da ga prebije. Puna podrška jedinom i pravom babuki Solinasu 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
U posljednje vrijeme pisalo se da je za kapitena Sarajeva, Harisa Duljevića zainteresovan Eintracht Frankfurt, a sada se oglasio trener njemačkog kluba, Niko Kovač, koji je sve to negirao.
Eintracht Frankfurt traži pojačanja za nastavak sezone u Bundesligi, međutim na radaru ovog njegačkog kluba nije Duljević.
"To prvi put čujem", rekao je Kovač, nakon što su ga njemačke kolege upitale u transferu Duljevića.
Kapiten Sarajeva se pored Eintrachta Frankfurta povezivao sa Fortunom Dusseldorf i HSV-om, te Sheriffom iz Tiraspola i Celticom.

Eintracht Frankfurt traži pojačanja za nastavak sezone u Bundesligi, međutim na radaru ovog njegačkog kluba nije Duljević.
"To prvi put čujem", rekao je Kovač, nakon što su ga njemačke kolege upitale u transferu Duljevića.
Kapiten Sarajeva se pored Eintrachta Frankfurta povezivao sa Fortunom Dusseldorf i HSV-om, te Sheriffom iz Tiraspola i Celticom.
Emotivnu satisfakciju ....

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
jel sad i Kostić i Fatić idu u želju???
pošto su istovremeno predali???

pošto su istovremeno predali???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovaj mujo slobodin komotno moze biti upravnik guantanama. Lik ce im zgaditi zivot u slobodanki. Zna li neko kako mozemo do tih momaka? Osnovne zivotne namirnice da im dobacimo, sapun, par svijeca, mlijeka itd. Izrdite momci, ali niposto u zeljkanku tamo je jos gore!
- elamalakia
- Kontakt:
solinasu stvarno te gotivim i postujem, jednom sam ti za sve ove godine rekao ruznu rijec, a ti si to prouzrokovao jer si mi rekao nesto sto mi je zasmetalo, a zasmetalo mi je sto je upuceno od tebe, iskljucivo zbog toga, to sam ti vec rekao! dok su te mnogi ismijavali, govorili ti i pisali ruzne stvari, kako forumasi s drugih podforuma, tako i forumasi s ovog naseg podforuma, od mene to nikada nisi dozivio, cak sam uvijek stajao na tvoju stranu i uvijek cu, jer si pravo dobar, pravo lud frajer i tebi nikada nista ne mogu uzet za zlo, pa sve i kada bi mi gubicu razvalio
chini prpa

chini prpa
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Babuka kad nesto kaze, to ce i ucinit, nema sad izvlakuse viseelamalakia je napisao/la:solinasu stvarno te gotivim i postujem, jednom sam ti za sve ove godine rekao ruznu rijec, a ti si to prouzrokovao jer si mi rekao nesto sto mi je zasmetalo, a zasmetalo mi je sto je upuceno od tebe, iskljucivo zbog toga, to sam ti vec rekao! dok su te mnogi ismijavali, govorili ti i pisali ruzne stvari, kako forumasi s drugih podforuma, tako i forumasi s ovog naseg podforuma, od mene to nikada nisi dozivio, cak sam uvijek stajao na tvoju stranu i uvijek cu, jer si pravo dobar, pravo lud frajer i tebi nikada nista ne mogu uzet za zlo, pa sve i kada bi mi gubicu razvalio
chini prpa![]()
Jao chinija us.ro se

Solinas Hunski opet u akciji. Presudi mu!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Odmah patetiku prosipa Lacijal
Solinas uz tebe smo
Solinas uz tebe smo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ko je kupio autobus?
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Rodila se ljubav, prvo gay vjencanje na nasem forumu i to upravo iz tolerantne tuzle!elamalakia je napisao/la:solinasu stvarno te gotivim i postujem, jednom sam ti za sve ove godine rekao ruznu rijec, a ti si to prouzrokovao jer si mi rekao nesto sto mi je zasmetalo, a zasmetalo mi je sto je upuceno od tebe, iskljucivo zbog toga, to sam ti vec rekao! dok su te mnogi ismijavali, govorili ti i pisali ruzne stvari, kako forumasi s drugih podforuma, tako i forumasi s ovog naseg podforuma, od mene to nikada nisi dozivio, cak sam uvijek stajao na tvoju stranu i uvijek cu, jer si pravo dobar, pravo lud frajer i tebi nikada nista ne mogu uzet za zlo, pa sve i kada bi mi gubicu razvalio
chini prpa![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.