Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Raonffa
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Raonffa » 09 apr 2017, 22:18

FrancescoTotti je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: Samo nemojte da bude kao nakon prošlog derbija "Manijaci očitali lekciju Hordama", "Sjever nikad gori" :urnebes:
Ako nam date onih jadnih milju karata sumnjam da cete i vi dobit priliku da ovako napunite jug koseva.
Ma nagurate se vi na 2k vazda :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 09 apr 2017, 22:21

Znaci Zeljo bjezi Sarajevu 3 boda pred derbi, a Zrinji jedan. Sl kolo vjeciti a Zrinja sa Radnikom koji je zakonplikovao cetvrtu poziciju porazom od Slobode. Bordo momci ako hoce titulu moraju dobiti sledeci mec.
A vidite ovo molim vas dobije li Sarajrvo Zelju, a Zrinja odigra x sa Radnikom sva tri kluba bi imala po 51 bod :kafa:

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 09 apr 2017, 22:26

hskzmostar je napisao/la:Hoce navijaci Sarajeva dobiti citavu novu tribinu na Grbavici kao gosti? :hmmmmm:
Joj ako podju gubiti sto ce stolice da lete :rol:
Dobit ce koliko dobijete i vi, dio tribine namjenjen za gostujuce navijace, ni manje ni vise, sve po zakonu :D. Ne prima Grbavica 35 000 da im se dodjeli tribina od 5.500 sjedecih mjesta. Mozda se samo pojaca za slovo O na sjeveru, a Istok mogu samo gledati ali krociti na njega JOK!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 09 apr 2017, 22:31

Ja sam rekao na početku da prvaka neće odlučiti utakmice između Želje, Sarajeva i Zrinjskog nego njihove protiv Slobode, Krupe i Radnika. Prva tri kluba će vjerovatno između sebe odigrati najviše puta neriješeno, a najbitnije je koliko bodova će uzeti od tri preostala kluba, i baš ta tri kluba će odlučiti prvaka. Sto se večeras tiče mislim da je Zrinjski bio dosta bolji, ne po šansama nego po igri, puno su organizovanija ekipa i prema naprijed i nazad, Sarajevo stihijski sve nešto. Penal je bio, čist ko suza, iako sam viđao penale i za manje i ne penale za više od ovoga. Dobro suđenje, samo bi ja kod onog nasrtaja ekipe Zrinjskog dao crveni onom majmunu da mi je sin. Koreografija HZ je jedna od najboljih poslija rata pa na ovamo, pirotehnika isto tako, atmosfera za čistu desetku kao i posjeta. Možda nam ipak liga ide naprijed?

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 09 apr 2017, 22:35

ElCartel11 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ono kad skupis preko 10 milja ljudi na jednoj obicnoj premijerligaskoj utakmici, niti je derbi, niti otvaras neke tribine, niti dolazis na stadion nakon dvije godine nekakvog bojkota... :bih:

HordeZla opet postavljaju standarde!!
I nabijaju komplekse naravno :)
I onda kone dodju i pricaju kako imaju vise navijaca. Mene bi bilo stid, ali sta znaju oni za stid. Definitvno je veceras odrzano jedno jako kvalitetno i poucno predavanje o navijanju pa neka uce.
Naravno da imamo vise navijaca, tome u prilog govori prosjek posjeta ove sezone, prethodne, kao i gotovo svih ostalih.
Životni saputnik! 1921

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 apr 2017, 22:39

Ma imali smo mi vise dobrih koreografija ni jedna koreo od strumfova nije ni priblizna nasim koreografijama jednostavno nisu taj nivo

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 09 apr 2017, 22:43

Ovo vam je prva koreo da lici na nesto, ne uzbudjujte se.
Životni saputnik! 1921

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 apr 2017, 22:45

Jel Željo dobio kakve kazne za onu bakljadu na otvaranju istočne tribine?
Ma koliko prelijepo izgledalo, to dosad nije prolazilo nekažnjeno, samo me zanima koliko.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 09 apr 2017, 22:53

Zna li neko da li je tacna informacija da ce derbi biti pomjeren za 22. april?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 apr 2017, 22:55

HordasOdMalena je napisao/la:Zna li neko da li je tacna informacija da ce derbi biti pomjeren za 22. april?
Nema šanse, otkud ti to? :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 09 apr 2017, 22:59

Raonffa je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la:Zna li neko da li je tacna informacija da ce derbi biti pomjeren za 22. april?
Rece mi jedan lik iz organizacije da ce biti najvjerovatnije pomjeren zbog ovih radova pored stadiona.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 apr 2017, 23:00

Raonffa je napisao/la:
Samo nemojte da bude kao nakon prošlog derbija "Manijaci očitali lekciju Hordama", "Sjever nikad gori" :urnebes:

Kad smo već kod zadnjeg derbija :kafa:

slika
Znate i u cemu je fazon kod ovih gostovanja, sto je sigurnije doci na Kosevo kao navijac Zeljeznicara i odgledati utakmicu nego kao navijac Sarajeva na Grbavicu. Na Kosevo manje vise mozes doci i ako si "kospicar" dok je gostovanje navijaca Sarajeva na Grbavicu zbog uslova bio manje vise za ljude koji su ultrasi..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 apr 2017, 23:08

HordasOdMalena je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Rece mi jedan lik iz organizacije da ce biti najvjerovatnije pomjeren zbog ovih radova pored stadiona.
Ma biće radova i tada, ja sam jedino čuo da bi derbi mogao biti bez gostujućih navijača jer kao murija ne može garantovati da neće doći do sukoba baš zbog tih radova, puno kamenja itd mogli bi izbiti neredi...

Al' i to je sve u domenu šuplje :D

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 09 apr 2017, 23:09

Eisenbahner1921 je napisao/la:Ovo vam je prva koreo da lici na nesto, ne uzbudjujte se.
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 apr 2017, 23:11

tuzlak1987 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Samo nemojte da bude kao nakon prošlog derbija "Manijaci očitali lekciju Hordama", "Sjever nikad gori" :urnebes:

Kad smo već kod zadnjeg derbija :kafa:

slika
Znate i u cemu je fazon kod ovih gostovanja, sto je sigurnije doci na Kosevo kao navijac Zeljeznicara i odgledati utakmicu nego kao navijac Sarajeva na Grbavicu. Na Kosevo manje vise mozes doci i ako si "kospicar" dok je gostovanje navijaca Sarajeva na Grbavicu zbog uslova bio manje vise za ljude koji su ultrasi..
Zato što Koševo ima tri puta veći kapacitet, logično donekle :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 apr 2017, 23:14

Raonffa je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la:

izgledna je opcija da ne bude gostujucih navijaca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 09 apr 2017, 23:15

Ima li neko da kontrolise neboluze koje ovaj Boro prica iz kola u kolo?

Pa ovo vrijedjanje inteligencije ljudi koji gledaju ovo prelazi svaku mjeru.
Jedan grad, jedna ljubav!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 apr 2017, 23:20

Gifron je napisao/la:Ima li neko da kontrolise neboluze koje ovaj Boro prica iz kola u kolo?

Govorio bi on iskreno, ali mora onako kako kaže savez. Savez ga plaća da dolazi u studio i da komentariše ove sumnjive situacije.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 apr 2017, 23:20

Gifron je napisao/la:Ima li neko da kontrolise neboluze koje ovaj Boro prica iz kola u kolo?

Kako su hladno uzeli da objasne onaj crveni Mehmedagica a nisu pustili snimku jos par sekundi da se vidi odakle se izvodi slobodni
Nad tobom sunce najljepše sja

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 09 apr 2017, 23:30

pinoglavi je napisao/la:

Kako su hladno uzeli da objasne onaj crveni Mehmedagica a nisu pustili snimku jos par sekundi da se vidi odakle se izvodi slobodni
Hajd to. Al sto je bio cist start Mehmedagica na loptu. Nije ni prvi snimak prikazan kako treba, lik govori ispravna odluka sudija. Ide usporeni snimak, Boro suti, ide drugi put usporeni snimak, govori voditelj jer je ocigledan start na loptu jos jednom usporeni snimak, ovaj gleda i govori ispravna odluka sudije. Pa idu u picku materinu i ti i ko te posla.

A to sto je lik ukrao hladno 8 JEB ENIH metara da izvede slobodnjak se suti.
Jedan grad, jedna ljubav!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []