Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
D.Cousins (Sacram.) (17,5) 2 , mozda ovo probati jednom im je ubacio 18 a veceras idu da prekinu seriju od 4 poraza neznam ko bi ga mogao zaustaviti kod Clevelanda
Greska jer sam vidio da je u trecoj cetvrtini dao 14, mislio sam da je u cetvrtoj zabio sigurno jos.GunnerS je napisao/la:14 poena dao, što znači dao je 4 manje od prosjeka...Dona je napisao/la: Ma Pekovic ide preko. Sinoc je San Antoniu dao bruku koseva.
bob je napisao/la:joj kontam se bil stavio ovu obalual realno kad se sjetim proslog africkog kupa imena i kvalitet tima ne da nije bitan jbt senegal pola sastava neka imena i dobri igraci i igraju dobro al zijane on nekih levata koji su se dva puta sastavili s loptom i dali go a senegal ko neke akcije potezi
![]()
mislim da bi obala to trebala igrat,ja sam ju igrao,Egipat u utakmicu ulazi sa skoro cijelim sastavom iz domaće lige.Nevidim nijedan faktor pobjede gostiju..al naravno to je samo moje mišljenje

Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
A. Affalo (Orlando) 17,5 Više 1,85
Zadnjih 5 utakmica je zabio preko ove granice, proslu zabio 30 poena. U prilog ide ovom jos da veceras fali dosta igraca Orlandu od toga i najvjerovatnije i Davis. Tak da ce se igra osloniti na Affala vise nego inace.
G.Dragic (Phoenix) 13,5 Manje 1,85
Od zadnjih 5 utakmica 4 puta isao ispod granice.. Veceras ga cuva po meni najbolji igrac na toj poziciji Westbrook i ne vjerujem da ce ici preko..
Premier kladionica
Eto to je od mene za veceras..
Zadnjih 5 utakmica je zabio preko ove granice, proslu zabio 30 poena. U prilog ide ovom jos da veceras fali dosta igraca Orlandu od toga i najvjerovatnije i Davis. Tak da ce se igra osloniti na Affala vise nego inace.
G.Dragic (Phoenix) 13,5 Manje 1,85
Od zadnjih 5 utakmica 4 puta isao ispod granice.. Veceras ga cuva po meni najbolji igrac na toj poziciji Westbrook i ne vjerujem da ce ici preko..
Premier kladionica
Eto to je od mene za veceras..
- BenjooJutub
- Kontakt:
mashe je napisao/la:ma nigdjeViper je napisao/la:Gdje mogu pratit broj golova igraca u rukometutreba mi ovaj Dolonec slovenac ako ko naleti koliko je golova dao nek javi
Ja mislim da nije dao više od 2 gola, evo gledam tekmu al nisam baš upratio najbolje.Viper je napisao/la:I meni on trebamashe je napisao/la:ma nigdjeViper je napisao/la:Gdje mogu pratit broj golova igraca u rukometutreba mi ovaj Dolonec slovenac ako ko naleti koliko je golova dao nek javi
- vedofeelgood
- Kontakt:
NBA prijedlozi za veceras !
M. Gasol -11.5+ OVER (Monolog je pisao o ovome)
D.Cousins -17.5+ OVER
hmm, koliko vidim, jednu tekmu ide over, drugu under, evo zadnju je protiv Miamija isao under, a veceras igraju protiv slabašnog Clevelenda, morat ce ovo prebaciti, vjerovatno ce preuzeti dosta šuteva na sebe
A.Jefferson -17.5+ UNDER
igraju protiv Miamija, zadnjih 6 utakmica Miami ima 3 pobjede i 3 poraza, nije neka odbrana, ove sezone ih je uzeo Miami hladno 105-89, u prvoj toj utakmici je igrao 32 minute i imao sut 2/8, znaci dobro su ga zatvorili, tako da vjerujem da ce i sad tako biti
G.Dragic -13.5+ UNDER
veceras protiv Russela tesko da moze probiti, neku noc je Nasha ogranicio skroz, vidjet cemo veceras ovog, cisto sumnjam da moze preci ovu granicu, al eto hajd
SVE KVOTE SU 1.85 - PREMIER KLADIONICA !
M. Gasol -11.5+ OVER (Monolog je pisao o ovome)
D.Cousins -17.5+ OVER
hmm, koliko vidim, jednu tekmu ide over, drugu under, evo zadnju je protiv Miamija isao under, a veceras igraju protiv slabašnog Clevelenda, morat ce ovo prebaciti, vjerovatno ce preuzeti dosta šuteva na sebe
A.Jefferson -17.5+ UNDER
igraju protiv Miamija, zadnjih 6 utakmica Miami ima 3 pobjede i 3 poraza, nije neka odbrana, ove sezone ih je uzeo Miami hladno 105-89, u prvoj toj utakmici je igrao 32 minute i imao sut 2/8, znaci dobro su ga zatvorili, tako da vjerujem da ce i sad tako biti
G.Dragic -13.5+ UNDER
veceras protiv Russela tesko da moze probiti, neku noc je Nasha ogranicio skroz, vidjet cemo veceras ovog, cisto sumnjam da moze preci ovu granicu, al eto hajd
SVE KVOTE SU 1.85 - PREMIER KLADIONICA !
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
ja bi radije ganjao randoplha over nego ovog gasola... a vjerovatano ce obojca otici u over.. gasol mi je mutav sto se tice postizanja koseva.. nzm stoo.. ne volim ga nikako 

ya ovog slovenca >
1. pol. nijedan gol
a onda 2 gola za minut
poslije ne znam sta je bilo
1. pol. nijedan gol
a onda 2 gola za minut
Semper Fidelis
promasio zicer , pa dao jedan gofixator je napisao/la:ya ovog slovenca >
1. pol. nijedan gol
a onda 2 gola za minut

SARAJEVO , HORDE , BOG I CARSIJA <3
GRČKA: Football League
-------------------------------
18:00 Iraklis - Kallithea 1 1.70
-------------------------------
18:00 Iraklis - Kallithea 1 1.70
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Čupić vec prosao idemo jos ova dvaMirsoNi je napisao/la:18:30 Kerkyra Corfu FC - Asteras Tripolis ps2 @ 1.70
Grci su to
16:45 Čupić(HRV) over 6 @ 1.85
Kvota na Hrvatsku 1.01 protiv Alžira.. Čupić izvodi sedmerce kod Hrvata zato bi ovaj par trebao proci
20:30 Monaco - Laval 1 @ 1.50
Lavalu povrijedjen prvi golman Balijon pored njega povrijedjeno je jos 3 igraca ..
Ovaj vikend, skor 7/12 nije lose![]()

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
tonii je napisao/la:bob je napisao/la:joj kontam se bil stavio ovu obalual realno kad se sjetim proslog africkog kupa imena i kvalitet tima ne da nije bitan jbt senegal pola sastava neka imena i dobri igraci i igraju dobro al zijane on nekih levata koji su se dva puta sastavili s loptom i dali go a senegal ko neke akcije potezi
![]()
mislim da bi obala to trebala igrat,ja sam ju igrao,Egipat u utakmicu ulazi sa skoro cijelim sastavom iz domaće lige.Nevidim nijedan faktor pobjede gostiju..al naravno to je samo moje mišljenje
i et kako je počelo...jeb** im sve

ma oce krc, mamu im **** i ja sam ih igro, nece okrenit nema sanse. ode novi uplatit btj :@tonii je napisao/la:tonii je napisao/la:bob je napisao/la:joj kontam se bil stavio ovu obalual realno kad se sjetim proslog africkog kupa imena i kvalitet tima ne da nije bitan jbt senegal pola sastava neka imena i dobri igraci i igraju dobro al zijane on nekih levata koji su se dva puta sastavili s loptom i dali go a senegal ko neke akcije potezi
![]()
i et kako je počelo...jeb** im svevaljda ce upsjet preokrenit
- dr.van nostrand
- Kontakt:
L.Scola over 14,5
Ovo je susret u kojemu se ocekuje puno koseva. Scola je trenutno mozda i najvaznija napadacka karika Sunsa
s obzirom na trenutnu formu tako da je sasvim logicno da on bude najblizi da ode u over. S druge strane
Oklahoma nekako najslabije brani tu poziciju pod kosem (PG i C) od kojih primaju poprilicno puno poena.
Npr. sinoc im je Aldridge da 33 poena, Pekovic 17 (09.01.) te Seraphin iz Wizardsa 19 u tekmi 07.01. a i sam
Scola im je zabio 24 poena u tekmi odigranoj 31.12.
N.Pekovic over 17,5
Nikola je trenutno glavna karika u Minnesoti, pogotovo sada kako nema Love-a u timu.
Konstantno uzima veliki broj suteva a i isto tako postize broj poena koji je uvijek
blizu margine.Dva puta je prebacivao marginu ove sezone protiv Dallasa (20 i 21 poen)
i ocekujem da ce i veceras jer Dallas ima previse propuha u odbrani pod kosem, iako
se u zadnje vrijeme malo popravljaju i tom segmentu.
Dubl , Lutrija BiH
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z.Randolph over 16,5
Nema Gay-a tako da ovo moram ispratiti. Jednostavno medjedi imaju premalo kvalitetnih
igraca u rotaciji tako da ce Randolph i Gasol imati veliku minutazu i morati ce
preuzeti teret odgovornosti na sebe.
C.Bosh under 17,5
Ove godine ne briljira uopste, pogotovo ne u gostima. Desi se poneki svijetli trenutak kao neku
noc u Portlandu (29 poena). Igraju protiv domacinski nabrijanih Jazzera kojima je igra pod kosem
mozda i najjaca strana i u defanzivnom ali i ofanzivnom smislu, pogotovo sada u nedostatku Mo Williamsa.
S druge strane ocekujem veceras dominaciju LeBrona pa donekle i Wade-a koji je u formi tako da Bosh nebi
trebao ni dobiti neku priliku da se razbaca.
Dubl, Lutrija BiH
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
M.Gasol over 11,5
Uglavnom, prica slicna onoj gore u vezi Randolpha. Nema Gay-a tako da je to prilika da i Gasol
dodje do izrazaja jer je u zadnje vrijeme u poprilicno losoj formi kada je ofanziva u pitanji
i konacno je vrijeme da se to prekine. Clippersima je dao ove sezone 20 poena ali to i nije
bas relevantan podatak s obzirom da je bila prva tekma i otvaranje sezone.
Lebron James over 25,5
Sustinu je uglavnom napisao @amarosim na ovoj temi u vezi LeBrona. U zadnje vrijeme je nekako rezerviran
pa je za ocekivati da veceras eksplodira pogotovo jer su Jazzeri najranjiviji od strane dobrih sutera sa
distance.
Bh play kladionica. Ovdje dodajem R. Gay-a jer traze minimalno 3 para tako da je fakticki dubl.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
K.Walker under 16,5
Poznato je da je puno losiji u gostima, u zadnje vrijeme od kako se vratio Ben Gordon cesto i ne bude u prvoj
petorci a i pored toga igra manje minuta i uzima manje suteva. Igra protiv Ronda koji je po meni uz C.Paula
najbolji defanzivac na toj poziciji i pored kojeg se ne naigraju ni puno veci i bolji protivnici.
D.Cousins over 17,5
Tip je u formi, djeluje tako superiorno na terenu, strasan centar. Cavsi nisu medju najlosijim odbranama
ali nisu ni nesta posebno, prosjek cisti. Ocekujem puno koseva prije svega s strane Sacramenta te da ih "rodjo"
predvodi u tome. Ove sezone im je zabio u gostima 19 poena sto i nije bas toliko uvjerljivo ali je sada u puno
boljoj formi i igraju kuci.
Te Gay kao "treci"
Bh play
Ovo je susret u kojemu se ocekuje puno koseva. Scola je trenutno mozda i najvaznija napadacka karika Sunsa
s obzirom na trenutnu formu tako da je sasvim logicno da on bude najblizi da ode u over. S druge strane
Oklahoma nekako najslabije brani tu poziciju pod kosem (PG i C) od kojih primaju poprilicno puno poena.
Npr. sinoc im je Aldridge da 33 poena, Pekovic 17 (09.01.) te Seraphin iz Wizardsa 19 u tekmi 07.01. a i sam
Scola im je zabio 24 poena u tekmi odigranoj 31.12.
N.Pekovic over 17,5
Nikola je trenutno glavna karika u Minnesoti, pogotovo sada kako nema Love-a u timu.
Konstantno uzima veliki broj suteva a i isto tako postize broj poena koji je uvijek
blizu margine.Dva puta je prebacivao marginu ove sezone protiv Dallasa (20 i 21 poen)
i ocekujem da ce i veceras jer Dallas ima previse propuha u odbrani pod kosem, iako
se u zadnje vrijeme malo popravljaju i tom segmentu.
Dubl , Lutrija BiH
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z.Randolph over 16,5
Nema Gay-a tako da ovo moram ispratiti. Jednostavno medjedi imaju premalo kvalitetnih
igraca u rotaciji tako da ce Randolph i Gasol imati veliku minutazu i morati ce
preuzeti teret odgovornosti na sebe.
C.Bosh under 17,5
Ove godine ne briljira uopste, pogotovo ne u gostima. Desi se poneki svijetli trenutak kao neku
noc u Portlandu (29 poena). Igraju protiv domacinski nabrijanih Jazzera kojima je igra pod kosem
mozda i najjaca strana i u defanzivnom ali i ofanzivnom smislu, pogotovo sada u nedostatku Mo Williamsa.
S druge strane ocekujem veceras dominaciju LeBrona pa donekle i Wade-a koji je u formi tako da Bosh nebi
trebao ni dobiti neku priliku da se razbaca.
Dubl, Lutrija BiH
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
M.Gasol over 11,5
Uglavnom, prica slicna onoj gore u vezi Randolpha. Nema Gay-a tako da je to prilika da i Gasol
dodje do izrazaja jer je u zadnje vrijeme u poprilicno losoj formi kada je ofanziva u pitanji
i konacno je vrijeme da se to prekine. Clippersima je dao ove sezone 20 poena ali to i nije
bas relevantan podatak s obzirom da je bila prva tekma i otvaranje sezone.
Lebron James over 25,5
Sustinu je uglavnom napisao @amarosim na ovoj temi u vezi LeBrona. U zadnje vrijeme je nekako rezerviran
pa je za ocekivati da veceras eksplodira pogotovo jer su Jazzeri najranjiviji od strane dobrih sutera sa
distance.
Bh play kladionica. Ovdje dodajem R. Gay-a jer traze minimalno 3 para tako da je fakticki dubl.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
K.Walker under 16,5
Poznato je da je puno losiji u gostima, u zadnje vrijeme od kako se vratio Ben Gordon cesto i ne bude u prvoj
petorci a i pored toga igra manje minuta i uzima manje suteva. Igra protiv Ronda koji je po meni uz C.Paula
najbolji defanzivac na toj poziciji i pored kojeg se ne naigraju ni puno veci i bolji protivnici.
D.Cousins over 17,5
Tip je u formi, djeluje tako superiorno na terenu, strasan centar. Cavsi nisu medju najlosijim odbranama
ali nisu ni nesta posebno, prosjek cisti. Ocekujem puno koseva prije svega s strane Sacramenta te da ih "rodjo"
predvodi u tome. Ove sezone im je zabio u gostima 19 poena sto i nije bas toliko uvjerljivo ali je sada u puno
boljoj formi i igraju kuci.
Te Gay kao "treci"
Bh play
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ne da lose igraju al haj mozda se probude u drugom pol. Evo penal za obalu 

al faula nigdje

srijeda, fiorentina-roma pm1, pobjeda domacina i 3+ golova. mislim da prolazi hladno
nema potpisa
ma oce krc, mamu im **** i ja sam ih igro, nece okrenit nema sanse. ode novi uplatit btj :@[/quote]Falcaoo je napisao/la:
valjda nisi stigao novi uplatit

tonii je napisao/la:ma oce krc, mamu im **** i ja sam ih igro, nece okrenit nema sanse. ode novi uplatit btj :@Falcaoo je napisao/la:
valjda nisi stigao novi uplatit

pusti ti to, ovo je nesto jedva na penal neki, poludio sam, nevjerujem jos uvijek da ce dobit al cemo vidit

pusti ti to, ovo je nesto jedva na penal neki, poludio sam, nevjerujem jos uvijek da ce dobit al cemo viditFalcaoo je napisao/la:tonii je napisao/la:ma oce krc, mamu im **** i ja sam ih igro, nece okrenit nema sanse. ode novi uplatit btj :@Falcaoo je napisao/la:
valjda nisi stigao novi uplatit![]()

ja ga imam na jednom PIK,tako da mi je taj siguran,al to što se tiče ovakve igre,samo se treba nadat da će dobit..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.