LvG je napisao/la:Poslovanje Juventusa prošle godine:
stanje ove godineEarnings 41 41,04 Mill. £
Expenditure 39 30,24 Mill. £
Total results +10,81 Mill. £
Gledajući na to da spominjete još dva ili tri igrača, jasno je da bi ovaj minus mogao otići i na 30-35 miliona funti (ukoliko se kupi Lavezzi).Earnings/expenditures Arrivals/Departures Transfer sum
Earnings 16 19,62 Mill. £
Expenditure 39 28,86 Mill. £
Total results -9,24 Mill. £
Mislim da je jasno da će neko napustiti Juventus. Kako god, prije će to biti Pogba.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Opet se tuzlak ulizuje, Pogbu vam poklonimo i ti tako, nezahvalni ste, a Real vam za Moratu naplati 20 mil, na račun dobrih odnosa 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hvala vam sto ste ga poklonilirio_Ferdy88 je napisao/la:Opet se tuzlak ulizuje, Pogbu vam poklonimo i ti tako, nezahvalni ste, a Real vam za Moratu naplati 20 mil, na račun dobrih odnosa
A isto Pogba, ponajbolji igrac na svijetu sto se tice svojih godina, a bolje bi ga prodali oni ljudi iz Porta nego mi, oni bi uzeli za njega 100 miliona...
Ovako njih dvojicu ce neko uzeti povoljnije jer nasi ne znaju.. Milan i inter su i znali prodati igraca za pare kao sto su jedni kaku, a drugi ibru..

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- OfficialAgent
- Kontakt:
Juventus confirm the signing of Patrice Evra from Manchester United on a two-year deal.

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
http://www.juventus.com/juve/en/news/ev ... entus-move" onclick="window.open(this.href);return false;
haha cak i ovo u ratama XD
haha cak i ovo u ratama XD
- Burberry46
- Kontakt:
Ufficiale Evra è un giocatore della Juventus!
Dobro nam dosao, nadam se da ce dobiti motivaciju u novoj sredini i novom klubu i da ce biti dobar
Dobro nam dosao, nadam se da ce dobiti motivaciju u novoj sredini i novom klubu i da ce biti dobar
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
pa sta
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Konacno mirni sa lijevom stranom na sezonu-dvije
Dobrodosa Evra!
Preostaje jos da se rijesimo Motte, De Ceglie-a, Padoina, Sorensena.
Ostavio bih Pasquata, ali ko zna sta oni kontaju.
Treba nam jos jedno krilo i to je to
Dobrodosa Evra!
Preostaje jos da se rijesimo Motte, De Ceglie-a, Padoina, Sorensena.
Ostavio bih Pasquata, ali ko zna sta oni kontaju.
Treba nam jos jedno krilo i to je to
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- Burberry46
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pamtim ovaj njegov gol ove sezone
Pamtim ovaj njegov gol ove sezone
1946
Sretno Evri u Juventusu, izuzetno mi je drago sto je otisao bas u Juve. Nadam se kako ce pomoci u novoj tituli prvaka.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Dobrodošao. Očajan potez.
Nadam se da nećemo opet načini istu grešku...
Nadam se da nećemo opet načini istu grešku...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Juventus je dobio pravo pojačanje, to je sigurno. Evra je perfektan igrač za sistem koji je Conte forsirao. Nadam se da će i Allegri nastavit sa istom formacijom, jer sam siguran da Evra u tom sistemu može puno ponuditi. Mada, i ako to bude formacija sa četvoricom pozadi (u kojoj je Evra dosad igrao), neće bit problema.
Inače, buraz mi je fan Juventusa, ali ću ga i ja ove godine sigurno više pratiti nego inače.
Sad, dajte tog Vidala u suprotnom smjeru i svi sretni.

Inače, buraz mi je fan Juventusa, ali ću ga i ja ove godine sigurno više pratiti nego inače.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Candreva zadnje 2 sezone igra jako dobro i nema razloga da se bunimo kad se spomene on za moguci dolazak kod nas, mada su vjerovatno to samo glasine. Bio bi kvalitetan back-up. Redovan u repki, a svakako prioritet su MVP, Pogba i Asamoah.
Nije toliko lose odigrao ni onda kad je bio na posudbi, sjecam se dobro da je fino kombinovao sa Alexom. Igrao je tad iza njega i Treze, a i nije imao nesto ogromnu priliku da se dokaze. Skoro svi su tad bili ispod nivoa.
Sada je on drugaciji igrac. Kvalitetniji za nekih 40-50 %. Sigurno bi nam dobro dosao kao kvalitetna zamjena nasim veznjacima.
Nije toliko lose odigrao ni onda kad je bio na posudbi, sjecam se dobro da je fino kombinovao sa Alexom. Igrao je tad iza njega i Treze, a i nije imao nesto ogromnu priliku da se dokaze. Skoro svi su tad bili ispod nivoa.
Sada je on drugaciji igrac. Kvalitetniji za nekih 40-50 %. Sigurno bi nam dobro dosao kao kvalitetna zamjena nasim veznjacima.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Di Marzio tvrdi da će Rabiot najvjerovatnije slijedeće sezone kod nas za 0 eura. 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Koje su to cicije mati mila. Najjace mi je ovo 300k ako se Juve plasira u LP.
Pazi sad kad budu trazili okruglo 50 miliona za Vidala. I to sve odmah. Kes.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- korisnikforuma
- Kontakt:
Da su cicije tražili bi okruglo 80 milijuna za Vidala, jer toliko i vrijedi.Trasimaco je napisao/la:Koje su to cicije mati mila. Najjace mi je ovo 300k ako se Juve plasira u LP.![]()
Pazi sad kad budu trazili okruglo 50 miliona za Vidala. I to sve odmah. Kes.
Prije bi se reklo da su loši kupci i još gori prodavači
Kako mislis svi sretni? Na evru dodaj, Nanija, Fellainia i 60milona i manje bi bilo tuzni ! Nek ti je jasnije koliko nam znaci Cileanac !Patrice_Evra_3 je napisao/la:Juventus je dobio pravo pojačanje, to je sigurno. Evra je perfektan igrač za sistem koji je Conte forsirao. Nadam se da će i Allegri nastavit sa istom formacijom, jer sam siguran da Evra u tom sistemu može puno ponuditi. Mada, i ako to bude formacija sa četvoricom pozadi (u kojoj je Evra dosad igrao), neće bit problema.
Inače, buraz mi je fan Juventusa, ali ću ga i ja ove godine sigurno više pratiti nego inače.Sad, dajte tog Vidala u suprotnom smjeru i svi sretni.
![]()
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.