Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Wow kakav fazon. Bravo seljacicu 

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Penal je vjerovatno nesporan. Ali, nije u tome problem. Da li bi svirao ovakav penal na suprotnoj strani ? Sigurno ne bi. Vec sam pisao oko slucaja "De Ligt protiv Genoe". Da je ono uradio neki protivnik Juventusa bez dileme bi bio penal. U tome je problem. Neujednacen kriterij koji zavisi da li je odluka za ili protiv Juventusa.
A tebra svi mi znamo da je Rona dajver. Ali ti ne popustas. Ovi interisti i milanisti dodju napisu 1-2 posta lopine, juve stima standardno. Ali tebe ovo pravo pravo nasekiralo. Mislim brate de nemoj se sikirat zbog talijanske lige, to ti je budalastinja, pogotovo sto ne navijas za neki od klubova, ha ja.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Ono će nekom reći seljačić ne zna se hljeba najesti.Drži se Intera i šuti.
Jest mene je nasekiralo ne znam kako ću zaspati.Ufatio se mog posta i lik piše ja najaktivniji ili bolje rečeno moj te post izgleda najviše pogodio.
Jest mene je nasekiralo ne znam kako ću zaspati.Ufatio se mog posta i lik piše ja najaktivniji ili bolje rečeno moj te post izgleda najviše pogodio.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 30 okt 2019, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Aparati stižu iz Kine sad mi javise, samo polahko ima za sve “ AKCIJA” do vikenda odnosno tekme juveta. Cijena prava bagatela. 

Kakav penal
Juventini, ne brante ovakve sudijske blamaže, nema potrebe - jer može ponovo desiti neki Michael Oliver i Vasquez u 93 minutu , pa ce opet biti kmečanje danima...ovo se i ne pokušava opravdati
Idealna prilika da se sjetimo najvece komedije portugalskog cigana, koji je izvukao desetine penala na ovakva bacanja okolo...ne tako davno:

Juventini, ne brante ovakve sudijske blamaže, nema potrebe - jer može ponovo desiti neki Michael Oliver i Vasquez u 93 minutu , pa ce opet biti kmečanje danima...ovo se i ne pokušava opravdati

Idealna prilika da se sjetimo najvece komedije portugalskog cigana, koji je izvukao desetine penala na ovakva bacanja okolo...ne tako davno:

Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 okt 2019, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Imal jos koji fazon saljacicu? Il je to sve sto mozes smislit? Ha? Seljacicu...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Sarrifufna
- tuzlak1987
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:
Manite se suplje ljudi.
Jednostavno Juve dobio na misice, prevelik je to klub i igra koliko im je potrebno
Jednostavno Juve dobio na misice, prevelik je to klub i igra koliko im je potrebno

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Al haj sve al navijaci Farse dodju pametovat o penalima ...i to samo radi Ronalda ...e to su vec kompleksi 

- Sarrifufna
Nedavno sam htio postativi to pitanje, ali evo veceras cu...
Koga ce mrziti Barcini navijaci kad se Runa penzionise?
Tad ce oni vec biti punoljetni, neki ce se mozda i ozeniti. Gdje li ce kanalisati toliko mrznje, u smjeru djevojaka i zena mozda. Haj' znaj.

Koga ce mrziti Barcini navijaci kad se Runa penzionise?

Tad ce oni vec biti punoljetni, neki ce se mozda i ozeniti. Gdje li ce kanalisati toliko mrznje, u smjeru djevojaka i zena mozda. Haj' znaj.

Zadnja izmjena: Sarrifufna, dana/u 30 okt 2019, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
pocasni precjednik @ FK Formula
Pa bolan 10 godina se bacao po Španiji na najmanje kontakte, gdje se necu sjetit toga

Jah, kompleksi

Jah et nisu ...da je uPo npr Bentacur ne bi sigurno komentarisao 
AL vi nasli pametovat ...nea odvratni njuski od Suareza i Gejmara ...ocemol vadit njihove kompilacije dajvova u dresu Farse

AL vi nasli pametovat ...nea odvratni njuski od Suareza i Gejmara ...ocemol vadit njihove kompilacije dajvova u dresu Farse
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 30 okt 2019, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Kontam odakle ovoliko mrznje prema Ronaldu od strane navijaca Barce. ? Da nisu kompleksi u pitanju.. mislim halo
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nama napadac da je pokušao smazati Branislava Ivanovica mi bi sutili.
Kud ćeš dalje kad se lik bacao čak i protiv mrtvog Ludogoretsa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A možda zato što se Bentacur ne baca okolo i ne pravi majmuna od sebe. Normalan igrac.
Uostalom, bezveze prica o nekim kompleksima kad se ismijava dokazani padavicar.
Ne bi ga ni ti branio da je i dalje igrac Reala

Malo si licemjeran, al nema veze

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.