Sve u durejoker90 je napisao/la:Čujete se vi haman 100 godina! Vonj bestrofejnosti i gubitništva. Moli Boga da vas tad ne gurnemo u ligu za opstanak..samirr je napisao/la: Cujemo se 22 kolo..
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel ovaj odbor za hitrost toliko jak da dovodi igrace fc svatovac, ili se radi samo o posudbama, ko sto je nama celzi posudjivao?
vama?tebi?TobeYarabi je napisao/la:jel ovaj odbor za hitrost toliko jak da dovodi igrace fc svatovac, ili se radi samo o posudbama, ko sto je nama celzi posudjivao?
cega ? feninga?
doduse..
Mrsko mi sad sve postavljati jer ih ima pun racku, ali evo ovaj jedan npr.hilmo je napisao/la:De koji izrovi ako imaš vremena....Memara je napisao/la:
Nemoj da vam vadim postove sa lobotomije u vezi Lelica, i reci Larsonu neka vrati klip na YT!

upgrade?
dobaaaar
dobaaaar
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ne bi mi mrsko da preletim. Ovo je jedan od rijetkih postova gdje je neko "nahvalio" Lelića, jer ne znam kakav je to kompliment biti upgrade u odnosu na Duljevića. Uglavnom preovladava mišljenje da je solidna solucija ukoliko Peco ne moze.Memara je napisao/la:Mrsko mi sad sve postavljati jer ih ima pun racku, ali evo ovaj jedan npr.hilmo je napisao/la:De koji izrovi ako imaš vremena....Memara je napisao/la:
Nemoj da vam vadim postove sa lobotomije u vezi Lelica, i reci Larsonu neka vrati klip na YT!![]()
![]()
![]()
![]()
Cini mi se da je @Vrag napisao da bi bila šteta da ne dođe kod nas, i eventualno još jedan post da ima gdje ga neko dize u nebesa. Eto..
Po meni, fin igrač..
Ma ja ba, gdje bi vi hvalili igrača koji će vjerovatno, nije još ali vjerovatno hoće, potpisati za FKS... To je protiv vaše ideologije
Hocemo video Lelica sto je kruzio lobotomijom
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ja vam nahvalih Crnkića, Mersudina a rekoh i za ovog da je fin igrač. Šta hoćeš? Da onanišem na njih? Jašta radi.. Evo odmah tebi za ljubav.hilmo je napisao/la:Ma ja ba, gdje bi vi hvalili igrača koji će vjerovatno, nije još ali vjerovatno hoće, potpisati za FKS... To je protiv vaše ideologije
Ma ti si izuzetak, ja prosto ne mogu da vjerujem da navijaš za Željkana... ti si trebao preći u pravu raju...Thetraphak1921 je napisao/la:Ja vam nahvalih Crnkića, Mersudina a rekoh i za ovog da je fin igrač. Šta hoćeš? Da onanišem na njih? Jašta radi.. Evo odmah tebi za ljubav.hilmo je napisao/la:Ma ja ba, gdje bi vi hvalili igrača koji će vjerovatno, nije još ali vjerovatno hoće, potpisati za FKS... To je protiv vaše ideologije
Ma u dubini duse on je nas. Klasicni mahalachilmo je napisao/la:Ma ti si izuzetak, ja prosto ne mogu da vjerujem da navijaš za Željkana... ti si trebao preći u pravu raju...Thetraphak1921 je napisao/la:Ja vam nahvalih Crnkića, Mersudina a rekoh i za ovog da je fin igrač. Šta hoćeš? Da onanišem na njih? Jašta radi.. Evo odmah tebi za ljubav.hilmo je napisao/la:Ma ja ba, gdje bi vi hvalili igrača koji će vjerovatno, nije još ali vjerovatno hoće, potpisati za FKS... To je protiv vaše ideologije
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Nedo Allah dragi da sam krenuo krivim putem. Hvala i Njemu i starom što ne postadoh gurbet..
To što vi meni zelite, ja ne bih pozelio ni najvećem dušmaninu.
- TobeYarabi
- Kontakt:
zar ti ne navijas za zeljkana?????Thetraphak1921 je napisao/la:Nedo Allah dragi da sam krenuo krivim putem. Hvala i Njemu i starom što ne postadoh gurbet..
Thetraphak je na Kosevu kad se Sarajevo bori za titulu. Ovo vam moze i sam potvrditi. Ako zeljo ne moze da osvoji titulu, volio bi da to bude Sarajevo. Tako mi je barem prije govorio. Valjda je to taj sarajevski mahalski mentalitet.hilmo je napisao/la:Ma ti si izuzetak, ja prosto ne mogu da vjerujem da navijaš za Željkana... ti si trebao preći u pravu raju...Thetraphak1921 je napisao/la:Ja vam nahvalih Crnkića, Mersudina a rekoh i za ovog da je fin igrač. Šta hoćeš? Da onanišem na njih? Jašta radi.. Evo odmah tebi za ljubav.hilmo je napisao/la:Ma ja ba, gdje bi vi hvalili igrača koji će vjerovatno, nije još ali vjerovatno hoće, potpisati za FKS... To je protiv vaše ideologije
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MocMahale444
Mislio je na kuravu pitarsku fks. Je li sad lakše skontat?TobeYarabi je napisao/la:zar ti ne navijas za zeljkana?????Thetraphak1921 je napisao/la:Nedo Allah dragi da sam krenuo krivim putem. Hvala i Njemu i starom što ne postadoh gurbet..
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
MocMahale444 je napisao/la:Mislio je na kuravu pitarsku fks. Je li sad lakše skontat?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Tobe je bio forumska raja ali ono šlagirani mu nije trebalo.Virtu4l je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Mislio je na kuravu pitarsku fks. Je li sad lakše skontat?![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
I najbolji griješe, ja sam mu halalio, rekao je da se neće ponoviti.MocMahale444 je napisao/la:Tobe je bio forumska raja ali ono šlagirani mu nije trebalo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pozdrav svim ratnicima na ovoj temi. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.