FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
ovo vi se pozdravljate sa onim smotanim Talijanom 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- Omerbavarac
- Kontakt:
I vi cete ovako sa Benzemom.JameS je napisao/la:ovo vi se pozdravljate sa onim smotanim Talijanom
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
necemoomerbavarac je napisao/la:I vi cete ovako sa Benzemom.JameS je napisao/la:ovo vi se pozdravljate sa onim smotanim Talijanom![]()
![]()
- moustapha
- Kontakt:
Naravno da nece, kad se nemaju covjeku na cemu zahvaliti. Karim bi mogo otici bez pozdrava 
#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bome hocete....JameS je napisao/la:necemoomerbavarac je napisao/la:I vi cete ovako sa Benzemom.JameS je napisao/la:ovo vi se pozdravljate sa onim smotanim Talijanom![]()
![]()
I to kad bude prelazio u Bayern, a poslije njega dolazi vasa zvijezdica.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
veceras si bas duhovit Omere 
kako prenosi bild, nesto se pravo zakuhava.
sad, koliko mozemo vjerovati bildu
kazu kako ce kloze vec na zimu u hsv, breno u volfsburg. jos ce bayern doplatiti 20 mil. za dzeku.
izgleda da je neki predugovor vec potpisan.
mislim da je to sve patka...ali ako bi bilo istina
moramo ostati kul do januara
sad, koliko mozemo vjerovati bildu
kazu kako ce kloze vec na zimu u hsv, breno u volfsburg. jos ce bayern doplatiti 20 mil. za dzeku.
mislim da je to sve patka...ali ako bi bilo istina
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Omerbavarac
- Kontakt:
secer je napisao/la:kako prenosi bild, nesto se pravo zakuhava.
sad, koliko mozemo vjerovati bildu![]()
mislim da je to sve patka...ali ako bi bilo istina![]()
Uh seceru prepade me.....
Kakav bi to transfer bio. Nadam se da bi se nesto ovako moglo dogoditi.
- moustapha
- Kontakt:
Patka nego sta, ali je ipak tesko ostati ravnodusan.secer je napisao/la:kako prenosi bild, nesto se pravo zakuhava.
sad, koliko mozemo vjerovati bildu![]()
mislim da je to sve patka...ali ako bi bilo istina![]()
#divovi
JameS je napisao/la:ovo vi se pozdravljate sa onim smotanim Talijanom
SMOTANIM
Pogledaj koliko je zabio golova za Bayern .
jarane da me je neko prije 2 god. sta mislim o Tonije odg. bi mu da je to jedan od najboljih napadaca,a danas taj lik nije ni sjenka onog napadaca od prije 2 god.Neutral je napisao/la:JameS je napisao/la:ovo vi se pozdravljate sa onim smotanim Talijanom
SMOTANIM![]()
![]()
![]()
![]()
JameS je napisao/la:jarane da me je neko prije 2 god. sta mislim o Tonije odg. bi mu da je to jedan od najboljih napadaca,a danas taj lik nije ni sjenka onog napadaca od prije 2 god.Neutral je napisao/la:JameS je napisao/la:ovo vi se pozdravljate sa onim smotanim Talijanom
SMOTANIM![]()
![]()
![]()
![]()
Jos nesto nejasno?Date of birth 26 May 1977 (age 32)
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
boli me k koliko on ima god.
nesto nejasno
nesto nejasno
Jao sto Dzemo voli da spama na ovoj temi, idi vidi sta ima novo u Realu, Pipita pita za tebe.
Ovi drugi, kojima je Bayern u srcu, znaju sta je Uli uradio u prethodnih 30 i kusur godina. Jednostavno, Bayern je Uli, Uli je Bayern
. Zna on i "nas" nekada iznervirati, povuci "lose poteze", nekada mislimo da bi neku stvar bolje od njega uradili. Odmah po okoncanju prerano zavrsene igracke karijere, sjesti na uzarenu fotelju tima koji unazad 5 godina nije osvojio prvenstvo, sa veoma malim budzetom i dugovima...dovesti do ovih visina i napraviti klub jednog od najbogatijih na svijetu...zasluzuje respect.
"Mi" cemo za njega ipak reci..."Abteilung Wahrheit".
Namjerno sam pisao u mnozini, jer tako ga vecina navijaca Bayerna gleda.
Oni koji plaho ne haju Bayern ce za njega uvijek reci...arogantan, drzak i sl., jednom rjecju: „Abteilung Attacke“.harishp je napisao/la: Uf,uf pa vi bi probeharali kad bi crvenpaprikicu strefila hercika.Jer jedino ga se tako mozete rijesiti.
Ne,stvarno zbog njegovog nacina ophodzenja prema svemu.Bajern mi je odbojan iako to u sustini nebi trebao da bude![]()
Ovi drugi, kojima je Bayern u srcu, znaju sta je Uli uradio u prethodnih 30 i kusur godina. Jednostavno, Bayern je Uli, Uli je Bayern
"Mi" cemo za njega ipak reci..."Abteilung Wahrheit".
Namjerno sam pisao u mnozini, jer tako ga vecina navijaca Bayerna gleda.
Vom Jäger zum Gejagten
- Ballack2311
- Kontakt:
Odlomak iz Blica!!Aleksandar Kolarov se sve više pominje u medijima kao novo pojačanje Bajerna iz Minhena. Želja čelnika kluba je da pojačaju konkurenciju na poziciji levog beka. Sam Kolarov ne bi imao ništa protiv da promeni sredinu, kako je isticao više puta.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma kakav Kolarov. Osim jakog suta vise nista ga ne krasi.Ballack2311 je napisao/la:Odlomak iz Blica!!Aleksandar Kolarov se sve više pominje u medijima kao novo pojačanje Bajerna iz Minhena. Želja čelnika kluba je da pojačaju konkurenciju na poziciji levog beka. Sam Kolarov ne bi imao ništa protiv da promeni sredinu, kako je isticao više puta.
geronimo@
a da me ti nisi banovo prije 10-ak dana sunce ti zareno
ma vasa tema najbolje za spamJao sto Dzemo voli da spama na ovoj temi, idi vidi sta ima novo u Realu, Pipita pita za tebe.
Tebi je haman svaka dobraJameS je napisao/la:
ma vasa tema najbolje za spam![]()
A tiiii bio u BanYorku, pa zato te nije bilo...ja mislio ti se podvirio podase i batalio forum
Vom Jäger zum Gejagten
JameS je napisao/la:jarane da me je neko prije 2 god. sta mislim o Tonije odg. bi mu da je to jedan od najboljih napadaca,a danas taj lik nije ni sjenka onog napadaca od prije 2 god.Neutral je napisao/la:JameS je napisao/la:ovo vi se pozdravljate sa onim smotanim Talijanom
SMOTANIM![]()
![]()
![]()
![]()
Nema veze, nekada čovjek upadne u golgetersku krizu.
- alan_kardec
- Kontakt:
Upao je u krizu jer ne igra već duže vrijeme.Možda je pogriješio što se na početku sezone nije vratio u calcio,sad pokušava da spasi što se spasiti da,ali neće biti nikakvo iznenađenje ako ga Lippi ne stavi na spisak za SP.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.