Bekovi su PG i SGTracy3McGrady je napisao/la:Koji si ti kraljBosniaBoston je napisao/la:Konkurencija na 5.beku su Stockton,Steph,Robertson i Wade.MJ,Magic i Kobe su sigurni.Kakav drexler aleme![]()
![]()
Lik lagano STAV I stocktona na istu poziciju kao sve dvojke
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dobro, ne moras ici u krajnost, misli se na SGs samo, ocigledno ali haj
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa gdje ti je Magic?BosniaBoston je napisao/la:Bekovi su PG i SGTracy3McGrady je napisao/la:Koji si ti kraljBosniaBoston je napisao/la:Konkurencija na 5.beku su Stockton,Steph,Robertson i Wade.MJ,Magic i Kobe su sigurni.Kakav drexler aleme![]()
![]()
Lik lagano STAV I stocktona na istu poziciju kao sve dvojke
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BosniaBoston
- Kontakt:
MJ,Magic i Kobe su SIGURNI(u top 5 bekova).Procitaj malo
#Punoljetstvo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma daj,nemoj pricati,molim te,o kvaliteti ekipe.Pa Jokic je pik 2.runde.Trenutna ekipa DEN je bukvalno izgradjena od nule!!Koliko je godina Cousins imao za to isto u SAC,a radi se o top piku!?Nestabilnost fransize,promjena trenera i sl kao izgovor!?Kroz sve to isto je prosao i DEN.Dakle,opravdanja nema,vec kvalitet,ispravno razmisljanje i predan rad dovodi do ovoga do cega je dosao DEN.Ista je situacija i sa danasnjim SAC.Tracy3McGrady je napisao/la:ne može se to tako gledati, Cousins realno nikad nije imao ekipu kakvu Jokić trenutno ima, Millsap, Murraya su preci ti igrači, zdrav Cousins je bolji od Jokica, ili barem onaj Cousins prije povrede po mommišljenju. Jokić igra dobru seriju, ali ga još nije čuvao vrhunski centar pa da vidimo koliko je baš u stanju. Ali ako bi uveo svoju ekipu u veliko finale, sa ovakvim brojkama sigurno bi bio superstar prije nego što sam ja lično očekivao.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne bih se slozio s tobom u jednoj stvari.Jokic je ove godine odveo svoju ekipu do 2.mjesta na Zapadu,na ivici je WCFa i bio je legitimni MVP kandidat veci dio sezone.Uz sve postovanje Cousinsa,kad je on postigao ovakvo nesto?Za mene su SVI igraci koji imaju top brojke,a cija ekipa ne postize uspjehe(makar plasaman u PO kao jedan od vodecih igraca),obicni nabijaci statistike dok se ne dokaze suprotno.Ergo,Jokic je bolji igrac od Cousinsa.Tracy3McGrady je napisao/la:Uozbiljite se, Jokić još nije superstar, nekima treba 3-4 godine na vrhunskom nivou da bi bili superstar, Jokić je prvi put u play offu i nema šanse da je SS.
Jokić nije bolji od Cousinsa a Cousins nikad nije bio superstar, pa čak ni onda kad je imao vrhunske statse.
Harden je bolji od Jokica koliko je Curry bolji od Cousinsa, na tom nekom nivou.
Da se razumijemo, statsi Jokica su na superstar nivou ali to ge ne čini odma superstarom jbg.
Nadalje,rasprava uopste nije Jokic vs Harden.Tu je jasno ko je bolji igrac.Sve sto se govori da Jokic u svom 1.PO nastupu igra seriju kakvu Harden NIKADA nije odigrao u kompletnoj svojoj dosadasnjoj karijeri.
Zasto @epi i ja to pominjemo?Pa zato sto se Harden konstantno gura medju NBA velikane,proglasava najboljim igracem lige,a PO rookie odigra bolju seriju nego sto je on ikada odigrao!?
Nije Harden od juce u ligi,ako si najbolji igrac lige,onda si makar JEDNOM morao imati PO seriju,protiv bilo kojeg protivnika,koja ce biti vrhunska i koju nece biti lako dostici,a kamo li prestici.James,Durant,Kawhi,imaju takve serije.On je NEMA!!
Sto se tice igre Jokica,u POu je nastavio pokazivati ono sto je radio i u RSu.Evo ne uvazavate Poeltla kao solidnog defanzivca,ali bilo je posjeda kad ga je cuvao LMA,koji je jedan od boljih defanzivaca medju visokim igracima,pa nije ima nekog pretjeranog uspjeha.Bilo je i udvajanja,pa je Jokic opet igrao svoju igru.Fakt je da je decko vec sada ofanzivno najkompletniji C u ligi.Bukvalno ima sve,od igre na postu,preko midrangea do suta za 3p.Na to sve,fantastican je dodavac.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
1. Harden je prvo KOMPLEKSAS i to bas na jednom bolesnom nivou , znaci frajer zeli da bude JEDINSTVEN , zeli da ostavi trag da ga ljudi pamte da promjenio stil igranja kosarke to je i sam priznao pa i njegovo estravagtno oblacenje i njegova brada to ptvrđuju da zeli da bude drugaciji a ne samo jedan u nizu , htjeli se mi ili ne sloziti Harden je drugaciji i promijenio je stil , za proslu sezonu je samo splat okolnosti ga sprijeciolo i povreda CPNEZALAGANJE je napisao/la:Ne bih se slozio s tobom u jednoj stvari.Jokic je ove godine odveo svoju ekipu do 2.mjesta na Zapadu,na ivici je WCFa i bio je legitimni MVP kandidat veci dio sezone.Uz sve postovanje Cousinsa,kad je on postigao ovakvo nesto?Za mene su SVI igraci koji imaju top brojke,a cija ekipa ne postize uspjehe(makar plasaman u PO kao jedan od vodecih igraca),obicni nabijaci statistike dok se ne dokaze suprotno.Ergo,Jokic je bolji igrac od Cousinsa.Tracy3McGrady je napisao/la:Uozbiljite se, Jokić još nije superstar, nekima treba 3-4 godine na vrhunskom nivou da bi bili superstar, Jokić je prvi put u play offu i nema šanse da je SS.
Jokić nije bolji od Cousinsa a Cousins nikad nije bio superstar, pa čak ni onda kad je imao vrhunske statse.
Harden je bolji od Jokica koliko je Curry bolji od Cousinsa, na tom nekom nivou.
Da se razumijemo, statsi Jokica su na superstar nivou ali to ge ne čini odma superstarom jbg.
Nadalje,rasprava uopste nije Jokic vs Harden.Tu je jasno ko je bolji igrac.Sve sto se govori da Jokic u svom 1.PO nastupu igra seriju kakvu Harden NIKADA nije odigrao u kompletnoj svojoj dosadasnjoj karijeri.
Zasto @epi i ja to pominjemo?Pa zato sto se Harden konstantno gura medju NBA velikane,proglasava najboljim igracem lige,a PO rookie odigra bolju seriju nego sto je on ikada odigrao!?
Nije Harden od juce u ligi,ako si najbolji igrac lige,onda si makar JEDNOM morao imati PO seriju,protiv bilo kojeg protivnika,koja ce biti vrhunska i koju nece biti lako dostici,a kamo li prestici.James,Durant,Kawhi,imaju takve serije.On je NEMA!!
da pobjrdi jedan od najboljih timova , pa taj tm je zgazio Cleveland sa Lebronom , Irvingom .... tako da Harden nije za potcjenivanje drugoje sto se meni ne sviđa taj stil ali je ucinkovit. Pa nesta se*u o klupi GSW , pa Houston ima samo otpatke , pa prosle godine Tucker , Ariza i Gordon su se ravnopravno nosili sa 2 all stara Green i Thomson i 1 super star Durant ako se Harden i Curry ponistavaju...
2. Jokic ima statistike ali meni se ne moze porediti sa Gasolom a kamoli drugima , ove statistike Jokic moze samo zahvaliti Hardenu jer zbog njega Centri izumiru , mogu zamisliti sta bi njemu radili Centri ONeal ili Robinson ili Hakeem ili cak ovi mladji , ali nebitno treba razviti sut, jadna majko zali boze sto nije Saboonis dosao mladji i u ova pravila ili stil igre. STvarno trpate JOkica tamo gdje mu fakat nije mjesto . Evo i Horward je oveo svoj tim u foinale i to preko Bostona i Jamesa i igrao sve do kraja 4 tekeme ravnopravno i sa Lakersima u finalu pa je nestao nakon 2 god .
Al odakle dođe poređenje Jokića i Hardena, pa ljudi su nebo i zemlja na parketu. To kad bi poredio stopera i krilnog napadača
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I mimo toga jedan za cijeli nivo bolji. I 3 stranice se pisu o tome, jel realno toBrokula je napisao/la:Al odakle dođe poređenje Jokića i Hardena, pa ljudi su nebo i zemlja na parketu. To kad bi poredio stopera i krilnog napadača

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nesposobnost franšize je veliki faktor, koliko puta smo pisali ovdje da smo na couinsovom mjestu kako bi zadavili Divca ako se sjećaš. Nikad mu nije napravljena ekipa za njega. Jokić ima odlične igrače oko sebe, ima veliki IQ da ih iskoristi, e sad ti kažem ako prođe Hjuston ili GSW onda će upasti u superstare prije vremena, ali do sada je on izbacio samo Spurse, dok sa raspalim Portlandom igra sedmu tekmu, ako ispadne nema šanse da je Superstar. U ligi ima 4 superstara sa zvijezdicom a to su LBJ, Steph, Durant i Kawhi. Poslije toga imaš superstare poput Davisa, Grka i Hardena koji su bili blizu velikog uspjeha osim Davisa za kojeg ni sam ne znam zašto ga ubrajamo u Superstare ali eto vodim se logikom i tuđim mišljenjima. I onda slijede igrači poput Embiida, Lillarda, Russa, Irvinga, Cousinsa i eto Jokica. Što je itekako uspjeh, ne treba ga nigdje prerano gurati na osnovu brojki, već na postignutom.
Dakle ako ga Lillard izbaci, znači da nije još ni Lillarda prešao, koji ima duplo lošiju ekipu trenutno od Jokica.
Dakle ako ga Lillard izbaci, znači da nije još ni Lillarda prešao, koji ima duplo lošiju ekipu trenutno od Jokica.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A odakle je doslo?Ko ih poredi i gdje je napisan ijedan post o njihovom poredjenju? Samo je iznesen fakt da Jokic igra PO seriju kakvu Harden NIKADA nije odigrao u svojoj dosadasnjoj karijeri.Brokula je napisao/la:Al odakle dođe poređenje Jokića i Hardena, pa ljudi su nebo i zemlja na parketu. To kad bi poredio stopera i krilnog napadača
To @alemu smeta,pa je okrenuo pricu kako neko poredi Jokica i Hardena.

Jeste evo trenutnu seriju protiv gsw. Zasto konstatno to ignorisesNEZALAGANJE je napisao/la:A odakle je doslo?Ko ih poredi i gdje je napisan ijedan post o njihovom poredjenju? Samo je iznesen fakt da Jokic igra PO seriju kakvu Harden NIKADA nije odigrao u svojoj dosadasnjoj karijeri.Brokula je napisao/la:Al odakle dođe poređenje Jokića i Hardena, pa ljudi su nebo i zemlja na parketu. To kad bi poredio stopera i krilnog napadača
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neki star igraci se mogu podjeliti i na one koji su vise zahvalni i manje zahvalni. Jokic ne mora da znaci da je Denver sposoban vec da je Jokic zahvalan igrac koji ce stvoriti hemiju sa 90% ekipe. Dok sa druge strane sa Cousinsom moras upariti jos 2 all stara da budes PO ekipa. Jokic je sistem ipak, daleko inteligentniji igrac koji ce vecinom odigrati odlicno jer igra mozgom.Tracy3McGrady je napisao/la:Nesposobnost franšize je veliki faktor, koliko puta smo pisali ovdje da smo na couinsovom mjestu kako bi zadavili Divca ako se sjećaš. Nikad mu nije napravljena ekipa za njega. Jokić ima odlične igrače oko sebe, ima veliki IQ da ih iskoristi, e sad ti kažem ako prođe Hjuston ili GSW onda će upasti u superstare prije vremena, ali do sada je on izbacio samo Spurse, dok sa raspalim Portlandom igra sedmu tekmu, ako ispadne nema šanse da je Superstar. U ligi ima 4 superstara sa zvijezdicom a to su LBJ, Steph, Durant i Kawhi. Poslije toga imaš superstare poput Davisa, Grka i Hardena koji su bili blizu velikog uspjeha osim Davisa za kojeg ni sam ne znam zašto ga ubrajamo u Superstare ali eto vodim se logikom i tuđim mišljenjima. I onda slijede igrači poput Embiida, Lillarda, Russa, Irvinga, Cousinsa i eto Jokica. Što je itekako uspjeh, ne treba ga nigdje prerano gurati na osnovu brojki, već na postignutom.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 10 maj 2019, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Od alema, logicno...Brokula je napisao/la:Al odakle dođe poređenje Jokića i Hardena, pa ljudi su nebo i zemlja na parketu. To kad bi poredio stopera i krilnog napadača
Ljudi napisali da Jokic ima bolji PO ove godine nego Harden i u jednoj seriji i onda se alem logicno pojavi i kaze uporedili Hardena i jokica...
Nezalaganje bolan, ekipa mu kao drugi seed, a igra obje serije 7. tekmu protiv ekipa koje bi Harden pomeo vjerovatno, max u 5.
Portland centra nema,šta očekivat? Kao da Enes nije najgori centar u ligi, već je i povrijeđen.
I ovo pišem kao neko ko mrzi Hardena i njegov stil igre, i jako simpatiše Jokića i Denver. Al ne treba pretjerivati
Portland centra nema,šta očekivat? Kao da Enes nije najgori centar u ligi, već je i povrijeđen.
I ovo pišem kao neko ko mrzi Hardena i njegov stil igre, i jako simpatiše Jokića i Denver. Al ne treba pretjerivati
Zadnja izmjena: Brokula, dana/u 10 maj 2019, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Idu u 7. utakmicu jer Denver bez njega na parketu izgleda ko OKK Sparsi, apsolutni raspad. Nedavno je neko postavio one net ratinge svih ovih bitnih igraca Denvera bez Jokica na terenu i to je blago receno strava i uzas.Brokula je napisao/la:Nezalaganje bolan, ekipa mu kao drugi seed, a igra obje serije 7. tekmu protiv ekipa koje bi Harden pomeo vjerovatno, max u 5.
Portland centra nema,šta očekivat? Kao da Enes nije najgori centar u ligi, već je i povrijeđen
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jel tebi treba crtati fakat?? Jel citas sta pisem??alemsa je napisao/la:Jeste evo trenutnu seriju protiv gsw. Zasto konstatno to ignorisesNEZALAGANJE je napisao/la:A odakle je doslo?Ko ih poredi i gdje je napisan ijedan post o njihovom poredjenju? Samo je iznesen fakt da Jokic igra PO seriju kakvu Harden NIKADA nije odigrao u svojoj dosadasnjoj karijeri.Brokula je napisao/la:Al odakle dođe poređenje Jokića i Hardena, pa ljudi su nebo i zemlja na parketu. To kad bi poredio stopera i krilnog napadača
Cak i ako Harden igra dobru seriju za GSom(za mene je odigrao dobre 2-3 utakmice i ne igra cijelu seriju dobro,ali hajde),to ne mijenja cinjenicu da Jokic i dalje igra BOLJU seriju od Hardena gledajuci sveukupnu statistiku koju ti je i @JHam postavio nekoliko stranica unazad.
@Brokula Isto tako je je to i najmladja ekipa koja je prvi put u POu i igraju protiv 2 ekipe koje su itekako PO iskusne.Od igraca do trenera.I opet treba da prodju.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobro ali dosta toga sto izgledaju kao Sparsi kad nema jokica je zbog tog sto nisu navikli da igraju u sistemu bez njeg.Da im das sljedecu sezonu bez jokica a sa nekim centrom tipa adams ne bi ekipa imala isti kvalitet ali bi definitivno osvojili oko 40-45 pobjeda plejof ne bi bio nemoguca mislijaEpidaurus je napisao/la:Idu u 7. utakmicu jer Denver bez njega na parketu izgleda ko OKK Sparsi, apsolutni raspad. Nedavno je neko postavio one net ratinge svih ovih bitnih igraca Denvera bez Jokica na terenu i to je blago receno strava i uzas.Brokula je napisao/la:Nezalaganje bolan, ekipa mu kao drugi seed, a igra obje serije 7. tekmu protiv ekipa koje bi Harden pomeo vjerovatno, max u 5.
Portland centra nema,šta očekivat? Kao da Enes nije najgori centar u ligi, već je i povrijeđen
#Punoljetstvo
Ono je postavio cijelokupnu statistiku playoffa ne serije.
Eh da hoce doci maksuz do tog okrsaja u slijedecoj rundi, navijo sam da prodje Por, ali samo da se uvjeris koliko je njegova statistika prasina u vjetru kad ga zavrte i bude cisti igrac manje defanzivno
Eh da hoce doci maksuz do tog okrsaja u slijedecoj rundi, navijo sam da prodje Por, ali samo da se uvjeris koliko je njegova statistika prasina u vjetru kad ga zavrte i bude cisti igrac manje defanzivno
Ma sta se lozite na Epija. Covjek svako malo mijenja misljenje. LeBron mu prije dvije godine bio GOAT, a sada Akronsa ubleha postao. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Za LeBrona stvari koje sam pisao ove sezone su svakako hiperbolisane maksimalno zbog zalaganja koje je pokazao. Nikad ga GOATom nisam smatrao nit cu (pogotovo nakon ove sezone). I dalje stojim pri tome da bih ga trejdao zbog bezobrazluka al nikad nigdje mu nisam osporio u top 5 status ikad.
Inace ne vidim poentu da se ozbiljno shvata covjeka kojem je Klay role player od kojeg su bolji oj.ebina Lance il volume scorer CJ
Inace ne vidim poentu da se ozbiljno shvata covjeka kojem je Klay role player od kojeg su bolji oj.ebina Lance il volume scorer CJ

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.