2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- kontrasviju
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
@nez
Nemam ja šta da vjerujem ili ne vjerujem, dovoljno je pogledati činjenice. S najlošijom verzijom LeBrona su uspjeli uzeti 2 utakmice.
Pa dovoljno je pogledati njegove prosjeke tu seriju i uporediti sa ostalim finalima. Nebo i zemlja. Kažem ti, da smo vidjeli bilo koju drugu verziju LeBrona iz nekog finala poslije, Miami bi to bez problema uzeo.
Finale 2011: 17.8 ppg, 7.2 rpg, 6.8 apg, 4 topg uz 47% FG, 32% 3PT i 60% FT. LeBron inače u PO: 29 ppg, 9 rpg, 7 apg uz 49% FG, 33% 3PT i 75% FT. Mislim da ovo dovoljno govori kako je odigrao. Wade i Bosh odlični bili, Chalmers u odnosu na ono šta se od njega tražilo jako dobar bio. Znači isključivi krivac je LBJ, nikakvo "odrastanje" ili uigranost.
Nemam ja šta da vjerujem ili ne vjerujem, dovoljno je pogledati činjenice. S najlošijom verzijom LeBrona su uspjeli uzeti 2 utakmice.
Pa dovoljno je pogledati njegove prosjeke tu seriju i uporediti sa ostalim finalima. Nebo i zemlja. Kažem ti, da smo vidjeli bilo koju drugu verziju LeBrona iz nekog finala poslije, Miami bi to bez problema uzeo.
Finale 2011: 17.8 ppg, 7.2 rpg, 6.8 apg, 4 topg uz 47% FG, 32% 3PT i 60% FT. LeBron inače u PO: 29 ppg, 9 rpg, 7 apg uz 49% FG, 33% 3PT i 75% FT. Mislim da ovo dovoljno govori kako je odigrao. Wade i Bosh odlični bili, Chalmers u odnosu na ono šta se od njega tražilo jako dobar bio. Znači isključivi krivac je LBJ, nikakvo "odrastanje" ili uigranost.
1921
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne,nego ekipa nije znala kako da se ponasa u kljucnim momentima,jer nisu nikad bili zajedno u tim situacijama.James nikad nije bio u toj situaciji,Bosh nikad nije bio.Sve to kad-tad doje na naplatu.Uostalom,vidices o cemu pricam sa svojim Lakersima ove godine. 
Dallas je bila jednostavno karma, sjecam se kad su davali int. Lebron i Wade, pa su ko fol kasljucali i glumili da su bolestni i na taj nacin se sprdali od Dirka, Miami je u to finale usao sa najvecom fazom boli me cuna, kakav dallas sta ce nam oni uraditi, rezultat ti je bio jasan.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne,nego ekipa nije znala kako da se ponasa u kljucnim momentima,jer nisu nikad bili zajedno u tim situacijama.James nikad nije bio u toj situaciji,Bosh nikad nije bio.Sve to kad-tad doje na naplatu.Uostalom,vidices o cemu pricam sa svojim Lakersima ove godine.
Ja jos uvijek tvrdim da najsive sto je potrebno ti je sampionska mentaliteta, dokaz je bio ove godine Kawhi, njegova mentaliteta je i u najtezim trenutcima nosila toronto napred, ti ako nemas jednog takvog igraca dzaba tebi sva neka mlada nada ugiravanje, razni AS igraci i tako dalje.
I prije Francisa smo doveli Pippena on nas je trebo ciniti relevantim nakon Hakeem ere, medjutim bio promasaj jer nije bio za prve opcije. Znaci bukvalno nikad ljudi nisu tankali, mozda jedino za Hakeema. Znaci @nez nama pikovi nista ne znace.
A i ako budu potrebni imat ces igraca u ekipi koji je vrijedan da ti neko da pick za njeg
tako da opet nista ne znace 
A i ako budu potrebni imat ces igraca u ekipi koji je vrijedan da ti neko da pick za njeg
spominju se igraci koji kosarku ne igraju bar 15 godina na temi 2019-20 NBA Preseason,ode u **** tema
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako se filip providno pretvara da ima alema na ignore 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
pa otvorim ja ponekad i neki tvoj post,tebe i jos jednog rektalnog alpiniste,pa i ovog panglua,cisto da procitam je li se i dalje pisu nebuloze,i ostanem ubijedjen da sam u pravu sto imam troje na ignore listi
- kontrasviju
- Kontakt:
Kako su onda riješili Celticse i Bullse u 5 utakmica? Pa zato što je LBJ bio na nivou. Onda je totalno zakazao u finalu i desilo se šta se desilo.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne,nego ekipa nije znala kako da se ponasa u kljucnim momentima,jer nisu nikad bili zajedno u tim situacijama.James nikad nije bio u toj situaciji,Bosh nikad nije bio.Sve to kad-tad doje na naplatu.Uostalom,vidices o cemu pricam sa svojim Lakersima ove godine.
1921
Ne bi Hjuston nikad ni vidio titule da Jordan nije otišao baseballa igrati.
Samo me interesuje gdje je bio najjači tandem ikad Stokton Maloun tih godina? Njima nešto vazda falilo.
Samo me interesuje gdje je bio najjači tandem ikad Stokton Maloun tih godina? Njima nešto vazda falilo.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Da je John Starks igrao normalno isto ne bi vidjeli tituleTonySosa je napisao/la:Ne bi Hjuston nikad ni vidio titule da Jordan nije otišao baseballa igrati.
filip13 je napisao/la:pa otvorim ja ponekad i neki tvoj post,tebe i jos jednog rektalnog alpiniste,pa i ovog panglua,cisto da procitam je li se i dalje pisu nebuloze,i ostanem ubijedjen da sam u pravu sto imam troje na ignore listi
alemsa je napisao/la:filip13 je napisao/la:pa otvorim ja ponekad i neki tvoj post,tebe i jos jednog rektalnog alpiniste,pa i ovog panglua,cisto da procitam je li se i dalje pisu nebuloze,i ostanem ubijedjen da sam u pravu sto imam troje na ignore listi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
harden je napisao/la:alemsa je napisao/la:filip13 je napisao/la:pa otvorim ja ponekad i neki tvoj post,tebe i jos jednog rektalnog alpiniste,pa i ovog panglua,cisto da procitam je li se i dalje pisu nebuloze,i ostanem ubijedjen da sam u pravu sto imam troje na ignore listi
#Punoljetstvo
filip13 je napisao/la:pa otvorim ja ponekad i neki tvoj post,tebe i jos jednog rektalnog alpiniste,pa i ovog panglua,cisto da procitam je li se i dalje pisu nebuloze,i ostanem ubijedjen da sam u pravu sto imam troje na ignore listi

23
lista panglua se upravo širi,na njoj i bosanski hemingvej,lafo autor knjige o nba za koju niko čuo nikad nije,rektalni alpinizam na pdf u usponu
Ako filipa otjerate necu vam halalit
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Pusti balavce bolan. Treba izbjegavat ovaj pdf.filip13 je napisao/la:lista panglua se upravo širi,na njoj i bosanski hemingvej,lafo autor knjige o nba za koju niko čuo nikad nije,rektalni alpinizam na pdf u usponu
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Kanye je napisao/la:Pusti balavce bolan. Treba izbjegavat ovaj pdf.filip13 je napisao/la:lista panglua se upravo širi,na njoj i bosanski hemingvej,lafo autor knjige o nba za koju niko čuo nikad nije,rektalni alpinizam na pdf u usponu
bar ovu temu,zgadi mi se forum od nebuloza
to ce biti kap koja je prelila casuSarmelino je napisao/la:Ako filipa otjerate necu vam halalit
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mora se priznat da je alem u velikoj mjeri upropastio ovu temu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.