Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ako Milan preokrene velike su sanse da uzme skudeto ove sezone, iako do kraja imaju dvije veoma opasne ekipe u posljedna dva kola. Gledajuci realno nema sumnje da su to zasluzili. Na papiru nisu bili favoriti ali su igrom daleko najvise pokazali.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- OldFashioned
- Kontakt:
Kamo sreće da Verona dadne jedno 3 autogola u nastavku, please!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mali apgrejdovani Gattuso 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Leao je masina, Tonali fenomenalan tajmin i osjecaj za igru.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav tenk je Leao. Još jedna asistencija i dabl dabl učinak ove sezone. Već je učestvovao u 22 gola. A još je kilometarski prostor ispred njega za napredak.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Tonali se ukazao kada je najpotrebnije. Ako Milan uzme titulu, odavno igracki slabija ekipa nije osvojila Seria A.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Možda ti momci nisu navikani i nisu još uvijek zvijezde, ali budi siguran da je ovaj Milan itekako kvalitetan. Nedostataka ima, svi znamo koje ali kvalitet je također tu.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Milan bi mogao naredno kolo ovjeriti skudeto. 

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
TheTruth34 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 15:40Vec sam zaboravio da je ova prevara nazivana novim Pirlom![]()
![]()

Ajde, bar se ovaj put nismo nadali kiksu do 80. i nike. 

Tonali igra srcem za klub koji voli i nagrada mora doci, nadam se u vidu titule. Bravo momak.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
In Paolo we trust 
Da pohvalimo i mistera za izmjene, pogodio je samo tako, bravo Pioli

Da pohvalimo i mistera za izmjene, pogodio je samo tako, bravo Pioli
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tonali nema pojma. A momak sa 22 godine igra clutch utakmice. A na sve to voli Milan više od ičega.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Zasjenit cemo Chinagliu sa slikama ako osvojimo 

Ljudi su samo uzeli što im se ponudilo.
Ali slažem se, dogodine ide opet brukanje talijana u LP.
Inter je u financijskom kanalu, a evo vidimo da ova ekipa nije dovoljna ni za uzeti Scudetto gdje ni nema ozbiljne konkurencije.
Juventus u kanalu žešćem, para imaju, ali i dosta igrača koji više nisu na potrebnom nivou, i treba bar 2 godine da se sad svega toga raščiste i dovedu prava pojačanja.
Milan je trenutno igrački tanak, ali imaju prostor za napredak ako dođu ti bogati vlasnici pa zadrže sve bitne igrače + dovedu 5-6 kvalitetnih pojačanja, ali i to teško da mogu sve ovo ljeto, trebat će im i za to bar 2 ljetna transfer "prozora".
-
- Kontakt:
Milan pokazuje sampionski mentalitet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.