Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

nevjernik
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la nevjernik » 12 dec 2010, 20:05

Ah ta slatka vremena i legendarni Nesa Stefanovic na mestu komentatora - covek je Serie A znao u prste. Evo linka:

... re=related
aa kad se sjetim

a meni stara govori to ti je stara pjesma, ima joj i 30 godina, a ja njoj sta ti je ba to je fudbalska pjesma :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 dec 2010, 20:53

nevjernik je napisao/la:
Ah ta slatka vremena i legendarni Nesa Stefanovic na mestu komentatora - covek je Serie A znao u prste. Evo linka:

... re=related
aa kad se sjetim

a meni stara govori to ti je stara pjesma, ima joj i 30 godina, a ja njoj sta ti je ba to je fudbalska pjesma :D
Evo i tog cuvenog glasa uz kojeg sam gledao Serie A 10 godina minimum:

[youtube][/youtube]

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 dec 2010, 00:05

slika

slika

Zanimljiva tabela :D

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 13 dec 2010, 00:09

jes ova Fiorentina pala :|
Big club, great history, Nottm Forest.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 13 dec 2010, 00:16

seria a se polako vraca na svoje MILAN i juve na vrhu tabele ;)

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 13 dec 2010, 00:17

ronaldo99 je napisao/la:seria a se polako vraca na svoje MILAN i juve na vrhu tabele ;)
Vjerujes da mi je drago iako nesimpatisem nijedan klub, al eto, nekako sam ih naviko gledat u vrhu :)
Big club, great history, Nottm Forest.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 13 dec 2010, 01:23

onoffon je napisao/la:jes ova Fiorentina pala :|
Uglavnom zbog povreda ključnih igrača i neiskusnog trenera.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 dec 2010, 13:10

Adriano po treci put zlatna kanta :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 dec 2010, 14:49

miky_hz je napisao/la:Adriano po treci put zlatna kanta :)
Decko se pozdravio sa ozbiljnim fudbalom pre 2 godine, samo mu to niko nije rekao.

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 13 dec 2010, 14:57

MaGiCa je napisao/la:
Decko se pozdravio sa ozbiljnim fudbalom pre 2 godine, samo mu to niko nije rekao.
A boli ga kita. Zaradio je dovoljno da svaku noc pije sarajcice i uziva. Ionako mu najbolje stoji pivski stomak.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 dec 2010, 15:16

lech je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
A boli ga kita. Zaradio je dovoljno da svaku noc pije sarajcice i uziva. Ionako mu najbolje stoji pivski stomak.
Pricao je Mihajlovic za RTS svojevremeno o Adrianu. Pitao ga je sto je u depresiji kad ima ugovor na 5mE godisnje, vozi Ferrari, krese manekenke i jede kavijar svaki dan. Adriano mu je rekao: "Ne znam".
Jbga, nije zvaka za seljaka.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 dec 2010, 15:55

Nije u parama sve, moj @magica. Meni je to pitanje mihajlovića gloopo, šta ako čovjek ima pare mora biti sretan? Ali to je naše razmišljanje, samo da nam je imati pare, zato i jesmo prokleti mi jugosloveni... Adriano je pao u depru kad mu je stari umro, jbga skontao čovjek da uz sve bogatstvo koje je imao ne može neke stvari spriječiti. Meni ga je žao i kao čovjeka i kao igrača...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 dec 2010, 16:01

spielführer_21 je napisao/la:Nije u parama sve, moj @magica. Meni je to pitanje mihajlovića gloopo, šta ako čovjek ima pare mora biti sretan? Ali to je naše razmišljanje, samo da nam je imati pare, zato i jesmo prokleti mi jugosloveni... Adriano je pao u depru kad mu je stari umro, jbga skontao čovjek da uz sve bogatstvo koje je imao ne može neke stvari spriječiti. Meni ga je žao i kao čovjeka i kao igrača...
e jest mu razlog svaka mu čast, koliko ja raje znam kojima su očevi poiginuli, a još su izbjeglice bez igdje ičega, sa cenerom u džepu u vrh glave pa opet nikakva depresija, ljudi veseli, vazda raspoloženi.
adriano je malo teži bolesnik izgleda, kakva depresija kakvi bakrači
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 13 dec 2010, 16:02

Ja koliko znam Adrianu su ubili starog dok je jos dijete bio tako da sumnjam da je u depresiji radi toga. Jednostavno momku se osladile pare i nocni izlasci kao i vecini brazilaca jer su bili siromasni u djetinjstvu i sada se dograbili para i mrsko im trcat i dokazivat se. Milion primjera je takvih. Dok npr. Kaka' to nije osjetio jer je od pocetka imao lagodan zivot i njega to ne mami.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 dec 2010, 16:11

Ne, stari mu je bio ranjen kad je Adriano imao 10 godina, a umro je negdje 2004-05 od čega se ovaj nije oporavio...
@Tony, jbga različiti smo ljudi svi, neki to proživljavaju lakše, neki teže..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 dec 2010, 16:13

A_d_0 je napisao/la:Ja koliko znam Adrianu su ubili starog dok je jos dijete bio tako da sumnjam da je u depresiji radi toga. Jednostavno momku se osladile pare i nocni izlasci kao i vecini brazilaca jer su bili siromasni u djetinjstvu i sada se dograbili para i mrsko im trcat i dokazivat se. Milion primjera je takvih. Dok npr. Kaka' to nije osjetio jer je od pocetka imao lagodan zivot i njega to ne mami.
Adrianu je cale umro dan pre nego sto je igrao protiv Basela, kad je dao gol i posvetio ga ocu. To je bilo u kvalifikacijama za LS. Mihajlovicevo pitanje treba tumaciti ovako: Decko, imas sve ono o cemu si mastao kao klinac. U cemu je problem? Odgovor je: Ne znam.

Jbga, nisko obrazovanje i lose vaspitanje su izgleda uzrok problema.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 dec 2010, 16:17

A koliko znam za adriana..u djetinjstvu jos, pred njegovim ocima su pucali njegovom ocu u glavu...al covjek je to prezivio :roll: :shock: :o

Otuda te traume....

@Magica

[youtube][/youtube]

na danasnji dan... :mrgreen: :mrgreen:

@Monto

ako citas :lol:

[youtube][/youtube]

takodjer na danasnji dan..jao odusevljena..sta je ovo :o :o
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 dec 2010, 16:19

spielführer_21 je napisao/la:Ne, stari mu je bio ranjen kad je Adriano imao 10 godina, a umro je negdje 2004-05 od čega se ovaj nije oporavio...
@Tony, jbga različiti smo ljudi svi, neki to proživljavaju lakše, neki teže..
ma znam da je to do svakog pojedinca, ali nije se njemu ništa desilo nevjerovatno, zbog čega bi trebao izgubiti volju za životom, nisu mu pobili oca, majku, ženu i troje djece, a takvih u ovoj našoj napaćenoj zemlji imaš dosta, pa ljudi žive i dalje, a nemaju 5 miliona godišnju platu uz koju je ruku na srce ipak lakše preboliti neke stvari nego kad se moraš boriti ko lav da zaradiš 5-6 stoja.
samo hoću da kažem da je njegova situacija presmješna i za većinu ljudi bi bila jack pot a on lafo tužan i depresivan
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 13 dec 2010, 16:22

ma preko svega se moze preci. ako se vec ne moze sam nositi sa time, uvijek ima pshijatara.. ako nista, on si moze priustiti najboljeg.

yebi ga, covjek je talenat ali koje mu fajde kad je tokmak u glavi. ne kazu dzabe "mozes ti pobjeci sa sela, ali selo iz tebe nece nikada". budes normalan sve dok ne vidis eurice... i dobre picoke

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 dec 2010, 16:39

@Sarajlija1989

Te godine je Napoli imao 5 bodova vise od Milana (pobeda se vazila kao 2 boda, a remi kao 1 bod) posle devetnaest kola (33 za Napoli, 28 za Milan - od 38 mogucih bodova). U poslednjih 11 kola dozivljen je meltdown i prednost je prosuta. Ukupno je Napoli uzeo samo 9 bodova iz 11 susreta izgubivsi titulu u mecu sa Milanom na San Paolu. To je (koliko je meni poznato) jedini poraz Napolija od velike cetvorke u eri Maradone 1984 - 1991. na domacem terenu.

[youtube][/youtube]

Milan je tad uzeo titulu i sledece godine KES. Na putu do njega izbacio je Zvezdu u 3. mecu na penale, jer je magla prekinula revans. Titulu sledece godine je uzeo Inter (poslednja do Calciopolija), ali se Napoli vratio i 1989-90. uzeo Milanu titulu kada je Milan doziveo meltdown. Tih godina je Moggi bio tehnico Napolija.

Za ostale:

[youtube][/youtube]

Tu je i taj gol protiv Basela.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []