Ehh ja instalirao app dobio kod na mob ali je nmg pokrenuti? Jel nesto ima da moram uraditi ili?LlullSergio je napisao/la: ↑25 nov 2020, 18:16Jeste upratili ovo ArenaCloud aplikaciju.
Instaliras aplikaciju i imas sve Arene u HD i SD, ove Liverpool TV, NBA tv etc. Logicno ako imas SmartTV mozes gledati na tv sta hoces. I to prva 3 mjeseca djabe.
Ne izgleda lose.
Sport i TV
Re: Sport i TV
Probaj prvo uzeti abdest i onda prouci šta, možda pomogne.ronaldo99 je napisao/la: ↑27 nov 2020, 18:32Ehh ja instalirao app dobio kod na mob ali je nmg pokrenuti? Jel nesto ima da moram uraditi ili?LlullSergio je napisao/la: ↑25 nov 2020, 18:16Jeste upratili ovo ArenaCloud aplikaciju.
Instaliras aplikaciju i imas sve Arene u HD i SD, ove Liverpool TV, NBA tv etc. Logicno ako imas SmartTV mozes gledati na tv sta hoces. I to prva 3 mjeseca djabe.
Ne izgleda lose.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- LlullSergio
- Kontakt:
Samo se reg. i to je to.ronaldo99 je napisao/la: ↑27 nov 2020, 18:32Ehh ja instalirao app dobio kod na mob ali je nmg pokrenuti? Jel nesto ima da moram uraditi ili?LlullSergio je napisao/la: ↑25 nov 2020, 18:16Jeste upratili ovo ArenaCloud aplikaciju.
Ne izgleda lose.
Meni je odmah po registraciji pokrenulo.
Ipak je do mene i moje trenutne lokacije,nalazim se u njemackoj,iako imam bh broj,zbog lokacije nmg zavrsiti registraciju,jer je samo za zemlje bivse jugeLlullSergio je napisao/la: ↑28 nov 2020, 00:01Samo se reg. i to je to.ronaldo99 je napisao/la: ↑27 nov 2020, 18:32Ehh ja instalirao app dobio kod na mob ali je nmg pokrenuti? Jel nesto ima da moram uraditi ili?LlullSergio je napisao/la: ↑25 nov 2020, 18:16Jeste upratili ovo ArenaCloud aplikaciju.
Ne izgleda lose.
Meni je odmah po registraciji pokrenulo.
Meni ta arenina aplikacija non stop steka ...smece zivo
- robertkosar
- Kontakt:
Ova ArenaSport BH nema nikakve veze sa Bosnom. Ovi sam prenose sumadijske opancare i beogradski pasaluk 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Taj kanal jedino postoji radi prenosa Premijer lige i ponekad tu ide drugačija tekma LP. Komentatori su isti. Hrvatska Arena je gotovo identična, samo okrenuta HNL-u i ima hrvatske komentatore.robertkosar je napisao/la: ↑01 dec 2020, 13:09Ova ArenaSport BH nema nikakve veze sa Bosnom. Ovi sam prenose sumadijske opancare i beogradski pasaluk![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- robertkosar
- Kontakt:
Nisi upravu, u subotu prenosili vozdovac napredak a u nedelju rusku liguOtelo je napisao/la: ↑01 dec 2020, 13:50Taj kanal jedino postoji radi prenosa Premijer lige i ponekad tu ide drugačija tekma LP. Komentatori su isti. Hrvatska Arena je gotovo identična, samo okrenuta HNL-u i ima hrvatske komentatore.robertkosar je napisao/la: ↑01 dec 2020, 13:09Ova ArenaSport BH nema nikakve veze sa Bosnom. Ovi sam prenose sumadijske opancare i beogradski pasaluk![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
https://tvprofil.com/tvprogram/#!datum= ... sport-1-barobertkosar je napisao/la: ↑01 dec 2020, 13:54Nisi upravu, u subotu prenosili vozdovac napredak a u nedelju rusku liguOtelo je napisao/la: ↑01 dec 2020, 13:50Taj kanal jedino postoji radi prenosa Premijer lige i ponekad tu ide drugačija tekma LP. Komentatori su isti. Hrvatska Arena je gotovo identična, samo okrenuta HNL-u i ima hrvatske komentatore.robertkosar je napisao/la: ↑01 dec 2020, 13:09Ova ArenaSport BH nema nikakve veze sa Bosnom. Ovi sam prenose sumadijske opancare i beogradski pasaluk![]()
Ajko je to premijer liga BH onda ok
![]()
28.11
13:00
UŽIVO LING LONG SUPER LIGA SRBIJE: Mačva - Inđija, Fudbal
15:00
UŽIVO mtel PREMIER LIGA BiH: Velež - Sarajevo, Fudbal
17:00
UŽIVO mtel PREMIER LIGA BiH: Borac - Široki, Fudbal
Predstojeći vikend:
https://tvprofil.com/tvprogram/#!datum= ... sport-1-ba
Evo i za subotu. Iz nekog razloga na stranici Arene ne mogu da nađem rasprored za Arena Bh, a na stranici saveza također nije precizirano koja je Arena.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Uvijek je na ASBiH, a program je ovdje www.tvarenasport.com/ba/tv
Meni je najgore kad ide ista utakmica LP na AS1 BiH i AS1 Srbija, a dešava se često. Umjesto da stave na AS1 BiH utakmicu koja ide na AS5.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nemoguce je to zbog prava. Nekad recimo Nova Bih ne uzme istu tekmu kao RTS pa se onda arena sluzi tim kombinacijama.
Max Allegri
Razumijem da se desi neka specifična situacija, ali pazi šta ja govorim. Prošle sedmice ide United - Istanbul na obje Arene1, a Barcelona kurko, samo na AS5 bila.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ja nikad nisam primjetio da kod mene nema ovog /ba, meni je ono standardno tvarenasport.comtm01hzne je napisao/la: ↑01 dec 2020, 14:16Uvijek je na ASBiH, a program je ovdje www.tvarenasport.com/ba/tv
Je li obavezno placanje nakon isteka promotivnog perioda, ili se samo deaktivira?tm01hzne je napisao/la: ↑25 nov 2020, 18:51Već ju koristio na samom startu aplikacijeLlullSergio je napisao/la: ↑25 nov 2020, 18:16Jeste upratili ovo ArenaCloud aplikaciju.
Ne izgleda lose.![]()
Sad je free prva 3 mjeseca za nove korisnike, a inače je osnovni paket 5€/mj![]()
Trebalo bi se samo deaktiviratHare1902 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 16:47Je li obavezno placanje nakon isteka promotivnog perioda, ili se samo deaktivira?tm01hzne je napisao/la: ↑25 nov 2020, 18:51Već ju koristio na samom startu aplikacijeLlullSergio je napisao/la: ↑25 nov 2020, 18:16Jeste upratili ovo ArenaCloud aplikaciju.
Ne izgleda lose.![]()
Sad je free prva 3 mjeseca za nove korisnike, a inače je osnovni paket 5€/mj![]()

BHT izgleda prenosi EP za rukometašice, a i ždrijeb kvala za SP 

- SantiCazorla08
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.