Jarane nemozes Burek od paprika napravit.... a dobra ekipa se ne pravi preko noci.... sad je prioritet napravit stadion i opstat u ligi a kasnije se borit za nesto vise...anonimussami je napisao/la:Prvenstvena utakmica Zvijezda-Borac dogovorena pobjeda zvijezdi ,u kupu borac ide dalje,zvijezda nemoze pobijediti ekipu slobode koja je miks kadeta ,juniora i nesto seniora o kakvoj dobroj igri mi pricamo i na kraju Gosk smijesno i zalosno istovremeno a da hoce ovaj Jovic pokazat taj svoj KVALITET da i to vidimo da to i potvrdi on je izgleda samo veliki spletkaros .Pred nama je uskoro ce sve izaci na vidjelo.
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
BranaVidara je napisao/la:Jarane nemozes Burek od paprika napravit.... a dobra ekipa se ne pravi preko noci.... sad je prioritet napravit stadion i opstat u ligi a kasnije se borit za nesto vise...anonimussami je napisao/la:Prvenstvena utakmica Zvijezda-Borac dogovorena pobjeda zvijezdi ,u kupu borac ide dalje,zvijezda nemoze pobijediti ekipu slobode koja je miks kadeta ,juniora i nesto seniora o kakvoj dobroj igri mi pricamo i na kraju Gosk smijesno i zalosno istovremeno a da hoce ovaj Jovic pokazat taj svoj KVALITET da i to vidimo da to i potvrdi on je izgleda samo veliki spletkaros .Pred nama je uskoro ce sve izaci na vidjelo.
ta se priča više ne može prodavati, nije Zvijezda od juče u PL, ovo joj je već 4 sezona a igra je sve lošija, kad praviš ekipu logično je da budeš sve bolji i bolji a ne obrnuto
Samo nedirajte Jovica ,boljeg trenera necemo naci ,bar u BiH. Nama ni jedan trener nije dobar . Iza Dragana Jovica su rezultati, prekratko je u Gradaccu da bi sudili o njegovim kvalitetima. Po mom misljenju i nemamo tako kvalitetnu ekipu da bi bili u vrhu kako neki kazu. Sredina tabele je realnost. Sto se tice prica o namjestanju sve je moguce al iskreno ne vjerujem u to, bar sto se tice ove utakmice sa Goskom .
Da je sa Goškom namješten remi kao i neke protekle utakmice,ali tako i buduće govori podatak da je Jović u petak naveče na jednom sijelu u Tramošnici javno rekao da će biti remi sa Goškom,istina 1-1,ali svejedno i 0-0 je remi.Nije do Jovića,Nurdo posluje u tome.
mislim da nije lijepo da se o ovome pise na forumu,ja sam zvijezdu gledao po selima kad su nam igracima noge otkidali i sad kad smo dosli do premijer lige zbog par losih rezultata treba sve rastjerat,nije pametno pljuvati nurdu realno gledajuci da nam nije nurde i fadila gledali bi zvijezdu po svakojakim livadama a takoder i nasa lijepa banja bi bila livada za ispasu.po meni treba pustiti ovu sezonu i opstati i zavrsavat stadion a najlakse je dovesti prava pojacanja jer svi lete za parama,mi smo za onu tribinu mogli kupiti 50 dobrih igraca.pola vas na ovom forumu nakon par dobrih rezultata pise sve najbolje o zvijezdi a onda kad rezultat izostane pljujete pa brate ima jos klubova
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zvijezdica
- Kontakt:
Ima ona naša narodna: "Čega se pametan stidi, time se budala diči". Ovdje pojedinci pišu o nekakvim negativnostima a i sami priznaju da nisu sigurni da li je neko nešto dogovorio ili namjestio. Takvim pisanjem sami pljujemo po ekipi kojom smo se toliko dičili i koju i pored svega volimo. Ako smo zadovoljni što već imamo stadion za respekt, ako vidimo da se i dalje nešto gradi i da idemo naprijed, ako nam svi u BiH čestitaju na dosadašnjem uspjehu, pitam se zašto onda neki pokušavaju na neki način da pljuju po Zvijezdi i ljudima koji je vode? Da li to rade oni koji ne vole Zvijezdu ili oni koji nemaju strpljenja da naša Zvijezda postiže one rezultate koje bi stvarno voljeli da dočekamo na našem stadionu. Ja želim da vjerujem da su to oni koji nemaju strpljenja. Volio bi kada bi došao dan da na ovoj temi nikada više navijač Zvijezde ne napiše da je neka utakmica prodana ili slično.
Napomena: Stvarno nisam član uprave Zvijezde nego navijač koji sa vama sjedi na tribinama. Pozz!
Napomena: Stvarno nisam član uprave Zvijezde nego navijač koji sa vama sjedi na tribinama. Pozz!
ahhaha o kakvim vi ljudi namjestanju pricate jednostavno nas neide bas dobro ove polusezone abd na proljece ce biti bolje a cuj ovih namjestaju peru pare ahhaha nurdo to sve namjesta ljudi vi koji to pisete niste dobro bgm pa bolan viditel vi kakav mi stadion imamo pa to nema viceni premier ligasa i dosta vise o tome
neg sta mislite kako ce mo sa Veležom proci ja mslm da bi mogli izvuc remi s obzirom da Velež nesto slabo igra u zadnje vrijeme vaša misljenja
neg sta mislite kako ce mo sa Veležom proci ja mslm da bi mogli izvuc remi s obzirom da Velež nesto slabo igra u zadnje vrijeme vaša misljenja
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Protiv Veleža bit će četvrta utakmica u nizu bez primljenog golamirza_rd je napisao/la:ahhaha o kakvim vi ljudi namjestanju pricate jednostavno nas neide bas dobro ove polusezone abd na proljece ce biti bolje a cuj ovih namjestaju peru pare ahhaha nurdo to sve namjesta ljudi vi koji to pisete niste dobro bgm pa bolan viditel vi kakav mi stadion imamo pa to nema viceni premier ligasa i dosta vise o tome

Dragon Town
da hoce al bi mogli mi tu i fasovatzmaj_Bosne je napisao/la:Protiv Veleža bit će četvrta utakmica u nizu bez primljenog golamirza_rd je napisao/la:ahhaha o kakvim vi ljudi namjestanju pricate jednostavno nas neide bas dobro ove polusezone abd na proljece ce biti bolje a cuj ovih namjestaju peru pare ahhaha nurdo to sve namjesta ljudi vi koji to pisete niste dobro bgm pa bolan viditel vi kakav mi stadion imamo pa to nema viceni premier ligasa i dosta vise o tome
neg sta mislite kako ce mo sa Veležom proci ja mslm da bi mogli izvuc remi s obzirom da Velež nesto slabo igra u zadnje vrijeme vaša misljenjašto se tiče lige.
a ovi sto tolko kritikuju i pricaju o namjestanju malo pogledajte tebelu realno smo 9 al nam je gol razlika katastrofa
a 7 nam bjezi smao 2 boda s tim i nije sve tako crno
pa dobro ima sad tu nekih koji pisu svasta ja sam rekao stadion se gradi i treba biti strpljiv dali je se nekom od njih zapito koliko kosta asfaltiranje parkinga ispred stadiona mislim da neko to ne zaradi za citav zivot koliko kosta pa tribina sama koliko kosta ja vjerujem u Fadilovo obecanje koje je dao a reko je igrat cemo u europi kada bude spreman stadion za to da nemoramo ici na tudje stadione i ja samo zamisljam tu yebenu tekmu pod reflektorima i vjerujte da se za to isplati biti strpljiv nemojte da vam jezik bude brzi od pameti SABUR LJUDIzvijezdica je napisao/la:Ima ona naša narodna: "Čega se pametan stidi, time se budala diči". Ovdje pojedinci pišu o nekakvim negativnostima a i sami priznaju da nisu sigurni da li je neko nešto dogovorio ili namjestio. Takvim pisanjem sami pljujemo po ekipi kojom smo se toliko dičili i koju i pored svega volimo. Ako smo zadovoljni što već imamo stadion za respekt, ako vidimo da se i dalje nešto gradi i da idemo naprijed, ako nam svi u BiH čestitaju na dosadašnjem uspjehu, pitam se zašto onda neki pokušavaju na neki način da pljuju po Zvijezdi i ljudima koji je vode? Da li to rade oni koji ne vole Zvijezdu ili oni koji nemaju strpljenja da naša Zvijezda postiže one rezultate koje bi stvarno voljeli da dočekamo na našem stadionu. Ja želim da vjerujem da su to oni koji nemaju strpljenja. Volio bi kada bi došao dan da na ovoj temi nikada više navijač Zvijezde ne napiše da je neka utakmica prodana ili slično.

Tako priča pravi navijač.astra1922 je napisao/la:mislim da nije lijepo da se o ovome pise na forumu,ja sam zvijezdu gledao po selima kad su nam igracima noge otkidali i sad kad smo dosli do premijer lige zbog par losih rezultata treba sve rastjerat,nije pametno pljuvati nurdu realno gledajuci da nam nije nurde i fadila gledali bi zvijezdu po svakojakim livadama a takoder i nasa lijepa banja bi bila livada za ispasu.po meni treba pustiti ovu sezonu i opstati i zavrsavat stadion a najlakse je dovesti prava pojacanja jer svi lete za parama,mi smo za onu tribinu mogli kupiti 50 dobrih igraca.pola vas na ovom forumu nakon par dobrih rezultata pise sve najbolje o zvijezdi a onda kad rezultat izostane pljujete pa brate ima jos klubova

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- zvijezdica
- Kontakt:
Lako je reći "otjeraće navijače kao Orašje i Modriča". Pa oni nikada nisu ni imali navijače kao što su u Gradačcu, bilo da se radi o rukometu, odbojci ili nogometu. Baš zbog razloga što neki priželjkuju da tribine budu poluprazne, volio bih da shvatimo da je Zvijezda ipak naša i da protiv Slavije i Kozara budemo u što većem broju, kako bi pokazali da je onih koji vole Zvijezdu daleko više od onih dugih.
dosta se pisalo ovih dana na temi zvijezde i lijepog i manje lijepog , ko sto rece fatko jezik brzi od pameti.ja sam ponosan na nasu zvijezdu na nas navijace i na nas grad.mnogi veci gradovi nemaju premijer ligasa u fudbalu a mi ga imamo i trebamo ga pljuvat,dugo pratim zvijezdu i akobogda pratit cu je dok sam ziv tamam igrala najnizu ligu i tamam sam bio na nasem prelijepom stadionu.gledao sam utakmicu protiv goska pa sam opet gledao reprizu na tv i vidio sam da su se igraci borili napadali su cijelu utakmicu gosk se branio sa 9 igraca non stop i onda kad ne damo gol svi ospu paljbu po nasem ponosu zvijezdi.iskreno mi je zao sto nam tribina biva poluprazna volio bi da je napunimo kao nekad da bude 5000,al ako su to pljuvaci pa nemora ni bit pun stadion bolje je i 1000 al iskrenih.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
evo dobrih vijesti
http://gradacac-x.com/content/view/1560/119/
http://gradacac-x.com/content/view/1560/119/
izgleda zatisje pred dvicu u mostaru

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
haha dvicu u mostaru daj boze da je bod izvuc ja bi bio zadovoljan s obzirom kako igramo mada ni Velež nije nista bolji
- edo_malesak
Ukoliko budu igrali kao protiv Goska, nemamo sta trazit u Mostaru.Bilo bi dovoljno da se ne osramote.mirza_rd je napisao/la:haha dvicu u mostaru daj boze da je bod izvuc ja bi bio zadovoljan s obzirom kako igramo mada ni Velež nije nista bolji

"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
nebrini se nece se oni sigurno osramotit al bi mogli da izgubimoedo_malesak je napisao/la:Ukoliko budu igrali kao protiv Goska, nemamo sta trazit u Mostaru.Bilo bi dovoljno da se ne osramote.mirza_rd je napisao/la:haha dvicu u mostaru daj boze da je bod izvuc ja bi bio zadovoljan s obzirom kako igramo mada ni Velež nije nista bolji
u mostaru se ocekuje dobra i otvorena igra,ja predvidam 3+. sanse za pobjedu zvijezde su male dok po meni remi nije daleko.ocekujem da ce igraci dati sve od sebe i da nam se iskupe za remi sa goskom.i ovaj put bi mogli povest sto nam ne bi bilo prvi put i nadam se da ce se vratiti neporazeni.igracki kadar je kompletan i izgovora za los rezultat nece biti,zato momci samo hrabro i zaradite svoje plate posteno 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
postovani igraci zvijezde,
posto ste nas dosad nebrojeno puta obrukali i nasamarili na utakmicama naseg voljenog tima, molimo vas da se i sutra ne trudite previse i da ne bi slucajno uzeli bod iz mostara.
HVALA UNAPRIJED , na porazu
posto ste nas dosad nebrojeno puta obrukali i nasamarili na utakmicama naseg voljenog tima, molimo vas da se i sutra ne trudite previse i da ne bi slucajno uzeli bod iz mostara.
HVALA UNAPRIJED , na porazu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.