Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Muhamed Bešić
Samo se pitam sto je izasao protiv Izraela vec nakon prvih 45 minuta..
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Nije igrač od golova, nije dovoljno što je samo od pasovaGoalgetter je napisao/la:Samo se pitam sto je izasao protiv Izraela vec nakon prvih 45 minuta..
Re: Muhamed Bešić
Susic je pokusao ny silu,no ne ide to tako...
Ovako treba bit bezobrazan ds bi uspio..koji ce mu k.. Mesijev dres ,treba ga molit za pogled..Bravo Besicu,kao da mu je Ibra rod
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovako treba bit bezobrazan ds bi uspio..koji ce mu k.. Mesijev dres ,treba ga molit za pogled..Bravo Besicu,kao da mu je Ibra rod
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
Nerminovic
- Kontakt:
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -hero.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nas Roy Keane ljubi ga majka.
Meni najveci ponos kad kaze za mene Bosna sve na svijetu i kako je jos u mladima Hamburga samo nase dresove kacio po internatu i govorio da ce samo za nas igrat.
A to sto momak voli da rusi ko Seo to kod mene samo dodatni plus ima. Neki kazu temperamentan pa i dobro je da je tako jer taj temperament pokazuje da mu je stalo i nikad nije svejedno.
P.s. Zna li neko neku stranicu za streamove a da je za mobilni? Da se gleda Dzeko vs. Besic?
Meni najveci ponos kad kaze za mene Bosna sve na svijetu i kako je jos u mladima Hamburga samo nase dresove kacio po internatu i govorio da ce samo za nas igrat.
A to sto momak voli da rusi ko Seo to kod mene samo dodatni plus ima. Neki kazu temperamentan pa i dobro je da je tako jer taj temperament pokazuje da mu je stalo i nikad nije svejedno.
P.s. Zna li neko neku stranicu za streamove a da je za mobilni? Da se gleda Dzeko vs. Besic?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Everton (to face Man City): Howard, Baines, Distin, Jagielka (c), Hibbert, Coleman, Barry, Besic, Mirallas, Eto'o, Lukaku

Opet brat u prvoj, bravo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prvo čitam temu Džeke, vidim ne igra i kontam u sebi valjda Mume igra. 
Ne istjera više niko Bešića iz XI
Ne istjera više niko Bešića iz XI
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Hajde Everton srusite Shitty. Golovi Lukaku, Besic i Eto'o.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 dec 2014, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Igrace u prvoj dok se Mccarthy ne vrati..a ne mislim da ce Barry da dugo izdrzi u prvih XI..kad tad ce ga Besic izgurati
Unica grande amore
Sad nekako kombinovati Pjanica sa jedne i Besica ( plus Dzeko ako udje ) sa druge strane..A tu je i Spaha..Ludilo jbt

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Hajde Besa sine bosanski pokidaj na Etihadu!
Coronados de gloria vivamos,
Bravo za Besica. Pokori ih momcino. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovo se već može nazvati standardni prvotimac? Koja po redu, četvta? Tri u EPL i jedna u EL.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tri ukupno brate dvije u EPL i jedna u EL u prvih 11, a protiv West Ham-a ušao sa klupeVirtu4l je napisao/la:Ovo se već može nazvati standardni prvotimac? Koja po redu, četvta? Tri u EPL i jedna u EL.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Tek ce se moci nazvati standartnim protimcem kad bude ovako startovo a da mu glavni konkurenti (McCarthy i Gibson) nisu povrjedeni.
neko hd link?
izgleda besic cita forum, saucesnik u slamanju aguera..
izgleda besic cita forum, saucesnik u slamanju aguera..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 06 dec 2014, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Too Beša,samo u kosti 
razvali momciluk Aguera 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ozljedi Besa Aguera 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Trenutno korisnika/ca: CudanLik, napapijri1987 i 44 gosta.