Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 06 feb 2013, 15:09
Rockefeller dobar post, sve si vec dobro objasnio, kao sto sam rekao od mene nema vise na ovu temu.
AllGunsBlazing je napisao/la:Fazon je u tome sto on hoce da se osjeca Bosancem, da ga mi priznajemo, a ne zivi kao mi, ne misli kao mi.
Tacno. Ja mislim za sebe. Ne kao ti, vi ili oni, ko god bili.
amho je napisao/la:Nije to bas da vecina ne zeli promjene.. Vise se tu radi o tporu prema promjenama.. Da nam je nekako da nam bude bolje, a da mi nista ne moramo promijenit' ni u razmisljanju, a ni u djelovanju koje slijedi nakon toga. to je veliki problem i to se jos dugo nece promijenit'...
To sam i mislio.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
JTS
-
Kontakt:
vidjeti ćete da se na ovom sastanku pričalo i o Izetu, jer još uvijek nije izgubljen .. nemojte se iznenaditi ako Izet u dogledno vrijeme postane naš reprezentativac
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
-
legenda reala
-
Kontakt:
Postao/la legenda reala » 06 feb 2013, 15:16
Arnele nije baš potpuno tačno da ko je htio mogo je,Mogo je tamo poslije rata ove generacije do 80-tog godišta kad je bilo poslova, fabrike se obanvaljale u državnim institucijama bilo poslova itd.Trenutno za posljednjih par generacija nema toga da ko hoće.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
amho
-
Kontakt:
Rockefeller je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Arnele nije baš potpuno tačno da ko je htio mogo je,Mogo je tamo poslije rata ove generacije do 80-tog godišta kad je bilo poslova, fabrike se obanvaljale u državnim institucijama bilo poslova itd.Trenutno za posljednjih par generacija nema toga da ko hoće.
Vjerujem. Al' mnogi se i sad mogu snaći. Eto ja sam svom jednom komšiji sredjiv'o papire i hod'o po nakim centrima. Zamolio me i pristao sam, što ne bih pomogao.
Svom sam prijatelju govorio da dodje kod mene živjet, neka samo upiše fakultet, da ga imam na osnovu nečeg dovesti ovde. Nije htio, valjalo mu fakultet upisivat.
I 99% vas sa foruma, ko god bi me zamolio da mu pomognem otići iz BiH bih koliko mogu izašao u susret.
diskusija koja se razvija na ovih posljednjih nekoliko stranica je deplasirana i zamolio bih administratore da reaguju...
sad cemo jos i pocet o tome ko je kome koliko pomogao... svaka cast svima ali nije ovo mjesto, a ni tema da se o tome diskutuje...
-
_dreamer_
- Moderator
-
Kontakt:
MISLIM DA JE KRAJNJE VRIJEME DA SE OKANITE DISKUSIJE (1) KO JE VECI BOSANAC I (2) KOLIKE SU PLATE U NJEMACKOJ, A KOLIKE U BiH!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
0123456
-
Kontakt:
-
zaboljisportuBiH
-
Kontakt:
Postao/la zaboljisportuBiH » 06 feb 2013, 16:39
Dufresne je napisao/la:zaboljisportuBiH je napisao/la:@dufresne druže ovaj mi je tekst na ss.ba pravo bezveze. Čuj nije Kolašinac javljao a na presu u NSBiH rekli da se javio i izvinuo što ne može. Također i Jagodić je rekao da mu je potvrdio da će igrati za nas. Sad se čovjek nije javio jedan dan na telefon nekom klocu od novinara ili nekokm dindijancu iz saveza i novinar odmah udario ko maksim po diviziji po momku.
Ma normalno da je tekst bezveze, ali na osnovu ovog clanka ce se sad javiti hiljadu strucnjaka, koji ce Kolasinca pljuvati, govorit da je izdajnik, da nas je vukao za nos cijelo vrijeme, a mi njega do tada molili da igra za nas, kako nama ne trebaju lazne patriote, koji ce doci da igraju za nas, ako ne budu mogli da igraju za neku drugu reprezentaciju....
A do tada mamlazi se loze na patriotske izjave jednog Ognjena Vranjes, haaallllooooo jedan Vranjes prica o svetom dresu BiH, a mamlazi svrsavaju na taj jedan post na facebooku koji je napisao...
Ovo je dokaz naseg mentaliteta, dokaz da imamo pamcenje kao ovce i da nemamo nimalo principa....
Zato kazem, svi ovi koji su otisli da odigraju ove prijateljske utakmice, nijedan nije izgubljen u konacnici za nas...Samo ako budemo htjeli da ih vratimo nazad.... A ne da izigravamo uvrijedjene mlade...
Baš tako sve si u pravu. Samo što ne treba sad potcjenjivati i Ogijev patriotizam. Kakav je da je on je tu (mi ipak ne znamo šta je njemu u srcu samo pretpostavljamo). Možda je veći patriota od nekoga za koga mislimo da je veliki itd. Isto tako on je primjer i ostalim srbima koje će to možda dovesti u našu repku itd.Ne volim psovanje blaćenje bez dobrih dokaza, a isto tako i dizanje u nebesa. Niko ovdje nije potvrdio niti me podržao kad sam napisao da nije Džekino da piše i naziva izdajicama bilo koga. To nije njegovo ali on kod nas može sve jer je nosio zastavu na proslavi titule u Mančesteru i po tome je on veliki patriota. Lako je biti musliman u Teheranu ili Srbin u Beogradu. Vjeruj mi neće biti lako Ogiju u BL kad neki nacionalisti vide šta je pisao. Zato respect, mada nije ni njegovo kao ni DŽekino da o tome sude. Ali daleko od toga da sad Ogija treba dizati u nebesa, a pogotovo ove Švicarce blatiti jer još ništa nije gotovo.
-
Cartman
-
Kontakt:
Bravo za Seada Hajrovica. Ali ovo isto tako dokazuje da je se mogao dovest i Izet da smo bili malo konkretniji. Imali smo srece pa Sead nije imao nikakav poziv za Svicarsku mladu ili juniorsku repku ove sedmice. Inace Bog zna sta bi bilo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
zgembo89
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Bravo za Seada Hajrovica. Ali ovo isto tako dokazuje da je se mogao dovest i Izet da smo bili malo konkretniji. Imali smo srece pa Sead nije imao nikakav poziv za Svicarsku mladu ili juniorsku repku ove sedmice. Inace Bog zna sta bi bilo.
Pitanje je hoće li od Seada biti nešto,mislim drago mi je što je prihvatio poziv,ali on je još neafirmisan,naprimjer Halilović za kojeg Pape govori da je ipak još uvijek samo talenta je za Hajrovića docent doktor..
-
NoName
-
Kontakt:
zgembo89 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Bravo za Seada Hajrovica. Ali ovo isto tako dokazuje da je se mogao dovest i Izet da smo bili malo konkretniji. Imali smo srece pa Sead nije imao nikakav poziv za Svicarsku mladu ili juniorsku repku ove sedmice. Inace Bog zna sta bi bilo.
Pitanje je hoće li od Seada biti nešto,mislim drago mi je što je prihvatio poziv,ali on je još neafirmisan,naprimjer Halilović za kojeg Pape govori da je ipak još uvijek samo talenta je za Hajrovića docent doktor..
Bitno je da je Zahirović afirmisan. Ništa ne košta pozvati sve ove za neke prijateljske utakmice, pa čak i za utakmice tipa Luxemburga i probati ih a time i kaparisati. Ne možemo mi te momke kriviti što odaberu nekog drugog a mi ih nismo ni pozvali, tek kad ih se službeno pozove a oni odbiju onda možemo pričati...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
Cartman
-
Kontakt:
NoName je napisao/la:zgembo89 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Bravo za Seada Hajrovica. Ali ovo isto tako dokazuje da je se mogao dovest i Izet da smo bili malo konkretniji. Imali smo srece pa Sead nije imao nikakav poziv za Svicarsku mladu ili juniorsku repku ove sedmice. Inace Bog zna sta bi bilo.
Bitno je da je Zahirović afirmisan. Ništa ne košta pozvati sve ove za neke prijateljske utakmice, pa čak i za utakmice tipa Luxemburga i probati ih a time i kaparisati. Ne možemo mi te momke kriviti što odaberu nekog drugog a mi ih nismo ni pozvali, tek kad ih se službeno pozove a oni odbiju onda možemo pričati...
A cak se ni tada nista ne zna. Jedan Medunjanin je odbio nasu A-repku da bi igrao za mladu reprezentaciju Holandije. Kasnije je se vratio bez pardona.
-
chily-rz
-
Kontakt:
Zgembo,Hajrovic je sa svojih 17 godina potpisao profesionalni ugovor sa Arsenalom,sta mislis da bi ga Arsenal doveo ako nema talenta,.Arsenal da ne racuna na njega do sad bi ga "utalio" nekom,.Momak ima tek 19.godina,jos uvijek je jako mlad,standardan je u Arsenalovim rezervama gdje igra na poziciji desnog beka ili stopera,.
-
NoName
-
Kontakt:
Cartman, to je to. Napisao sam na temi o Kolašincu, dokle god ima ikakva šansa treba se boriti ali na prave načine a ne preko novina. Ovako smo samo smiješni.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 06 feb 2013, 17:23
Jos jedno "ogromno iznenadjenje" u nizu takvih, mladji Hajrovic ce igrati za nas.
Pa to nikad ne bih pomislio.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
Dufresne
-
Kontakt:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Dufresne je napisao/la:zaboljisportuBiH je napisao/la:@dufresne druže ovaj mi je tekst na ss.ba pravo bezveze. Čuj nije Kolašinac javljao a na presu u NSBiH rekli da se javio i izvinuo što ne može. Također i Jagodić je rekao da mu je potvrdio da će igrati za nas. Sad se čovjek nije javio jedan dan na telefon nekom klocu od novinara ili nekokm dindijancu iz saveza i novinar odmah udario ko maksim po diviziji po momku.
Ma normalno da je tekst bezveze, ali na osnovu ovog clanka ce se sad javiti hiljadu strucnjaka, koji ce Kolasinca pljuvati, govorit da je izdajnik, da nas je vukao za nos cijelo vrijeme, a mi njega do tada molili da igra za nas, kako nama ne trebaju lazne patriote, koji ce doci da igraju za nas, ako ne budu mogli da igraju za neku drugu reprezentaciju....
A do tada mamlazi se loze na patriotske izjave jednog Ognjena Vranjes, haaallllooooo jedan Vranjes prica o svetom dresu BiH, a mamlazi svrsavaju na taj jedan post na facebooku koji je napisao...
Ovo je dokaz naseg mentaliteta, dokaz da imamo pamcenje kao ovce i da nemamo nimalo principa....
Zato kazem, svi ovi koji su otisli da odigraju ove prijateljske utakmice, nijedan nije izgubljen u konacnici za nas...Samo ako budemo htjeli da ih vratimo nazad.... A ne da izigravamo uvrijedjene mlade...
Baš tako sve si u pravu. Samo što ne treba sad potcjenjivati i Ogijev patriotizam. Kakav je da je on je tu (mi ipak ne znamo šta je njemu u srcu samo pretpostavljamo). Možda je veći patriota od nekoga za koga mislimo da je veliki itd. Isto tako on je primjer i ostalim srbima koje će to možda dovesti u našu repku itd.Ne volim psovanje blaćenje bez dobrih dokaza, a isto tako i dizanje u nebesa. Niko ovdje nije potvrdio niti me podržao kad sam napisao da nije Džekino da piše i naziva izdajicama bilo koga. To nije njegovo ali on kod nas može sve jer je nosio zastavu na proslavi titule u Mančesteru i po tome je on veliki patriota. Lako je biti musliman u Teheranu ili Srbin u Beogradu. Vjeruj mi neće biti lako Ogiju u BL kad neki nacionalisti vide šta je pisao. Zato respect, mada nije ni njegovo kao ni DŽekino da o tome sude. Ali daleko od toga da sad Ogija treba dizati u nebesa, a pogotovo ove Švicarce blatiti jer još ništa nije gotovo.
Sad si ti otisao malo predaleko, vezano za ovo sve...

Strana 345, imas moj veliki post, pa vidi sta sam napisao za Ognjena...
I slazem se u vezi Dzeke, ove izjave mu ne trebaju...Jer nije nemoguce da za koje vrijeme, bude igrao sa nekim od " odbjeglih Svicaraca" u reprezentaciji...

Pravda za Papeta!
-
zgembo89
-
Kontakt:
Ja sam mislio u vezi Izeta HAjrovica kada je @cartman napisao da smo mogli i Izeta dovesti,pitanje je bi li i Seada HAjrovića dobili sobzirom da nije igrao ni za mladu Švicarsku zato sam reko da je još neafirmisan..
-
giannini
-
Kontakt:
jao ljudi zamislite da je izmet igrao umjesto svrake a glavosinac umjesto avdije bilo bi najmanje 8-0, malo je ovo, samo trica

-
zgembo89
-
Kontakt:
Saće oni da igraju na face-u pa ćemo i njih ispratit da vidimo koliko će dobiti minuta protiv Grčke,a i malo Helene da ispratimo..
-
Cartman
-
Kontakt:
Ako je vjerovat soccerwayu, Seferovic nije ni na klupi za Svicarsku. Izmet jest.
-
santos
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ako je vjerovat soccerwayu, Seferovic nije ni na klupi za Svicarsku. Izmet jest.
Seferovic usao u 69 min.