KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- eliminator
- Kontakt:
Re: KK Bosna
ovo za zimica kad sam procito oplako sam pa on ne moze u vogosci igrat, ne zna loptu da uhvati al jbg on je talenat vjerovatno ce sljedece sezone da eksplodira 

PA sta vi mislite zasto je Jure Zdovc otisao ,nije zato sto mu je bilo super .....
W JE osvojio sve sto se osvojiti moze , a i sa Hemofarmom kotirao visoko ....
A kod nas je covjek izgubio kompas jer uprava nista ne radi ,i zato nema rezultata ...
W JE osvojio sve sto se osvojiti moze , a i sa Hemofarmom kotirao visoko ....
A kod nas je covjek izgubio kompas jer uprava nista ne radi ,i zato nema rezultata ...
- finagradskaraja
- Kontakt:
BOSNO ne brini dok je ministar pod kosem i navija sve je super.Svakako je on veci navijac od nas mnogih iako je uz IMAMOVICA svaku tekmu a poceo je za BOSNU navijati tek prije koje godine.A i uprava BOSNE je svoje odradila i na lijep nacin nam se zahvalila na podrsci tokom proteklih sezona...Ne zaboravljam prodaje karata kod svercera po 50-80km protiv partizana jer je DINO podijelio da se uzmu pare.A sad nema para,nema navijaca i nema dijeljenja trenerki,para,karata.Nisu u stanju bili da dodju VEDRANU na sahranu iako im je bio redovna podrska na njihovim utakmicama.Nisu imali vremena jer ih zaboli qurac...Za mene su mrtvi i dugo ce proci vremena kad budem na BOSNINOJ utakmici.
SAMO SARAJEVO.........................
SAMO SARAJEVO.........................
STA HOCE KOMSIJE SA USKE PRUGE,SA JEDNOM TITULOM IZ BIVSE YUGE..........
Titus Warmsley novo pojačanje Bosne
očekuje se da on konačno proigra Zimića
(moram malo, ne znam šta više reći na ovu bruku i sve veće tonuće)

Spominje se i povratak Jeremy Vealafrenki je napisao/la:Titus Warmsley novo pojačanje Bosne
![]()

uvijek moze gore, warmsley je dokaz za to... amer koji ne zna sa objema rukama voditi loptufrenki je napisao/la:Titus Warmsley novo pojačanje Bosne

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Cuo sam da je kk Bosna u pregovorima sa Allanom Iversonom

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma nista od Allana, ne poklapa se sa vizijom uprave o formiranju mladog tima, koji ce u buducnosti biti jedan od najjacih timova u Europi. Jedino ako pristane da bude zamjena Sehovicu ili Pasalicu:-Pharry_90 je napisao/la:Cuo sam da je kk Bosna u pregovorima sa Allanom Iversonom![]()
Jbg zao mi je ovo sta se sa kk Bosnom dogadja,da izgube 50 razlike
jos slabo skroz igraju,tesko da ce osvojit ligu na kraju ili izborit plasman u narednoj sezoni NLB lige,valjda bude sta bolje
nadam se da ce jedne godine KK Bosna i KK Sloboda zajedno igrati u NLB ligi,po meni najveca dva bh kluba u kosarci 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ovo sto se desava Bosni, je slicna sudbina u odnosu na ono sto je bilo Slobodi. Ona je harala, ovim prostorima, sjecam se kad su igrali Andersom i Wayne, razvaljivali sve.harry_90 je napisao/la:Jbg zao mi je ovo sta se sa kk Bosnom dogadja,da izgube 50 razlikejos slabo skroz igraju,tesko da ce osvojit ligu na kraju ili izborit plasman u narednoj sezoni NLB lige,valjda bude sta bolje
nadam se da ce jedne godine KK Bosna i KK Sloboda zajedno igrati u NLB ligi,po meni najveca dva bh kluba u kosarci
kaze vukoicic u avazu moguce da dvojica novih igraca dodju na poziciji centra,sigurno ce zimica sutnuti to bi im bilo pametno,zna li neko moguca pojacanja al ozbiljno 

Dobro su i prošli sa 50 razlike 

Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
- Barney Stinson
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Jbg zao mi je ovo sta se sa kk Bosnom dogadja,da izgube 50 razlikejos slabo skroz igraju,tesko da ce osvojit ligu na kraju ili izborit plasman u narednoj sezoni NLB lige,valjda bude sta bolje

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
ja cu te samo pitati jednu stvar...nabrajas sta je vv uradio kod je vodio druge timove...a sta je uradio kada je u pitanju bosna...osvojio kup, bio sedmi u nlb i izbubio titulu prosle sezone...ove, zadnji ubjedljivo....raspadamo se, a vv je par puta rekao da je on odgovoran kada je u pitanju igracka krizaljka u ekipi....svi znamo koji su ciljevi bosne (bili)....eurocup i euroliga...i sta smo dobili od svega toga...jedno veliko nista....ne sporim da je vv dobar trener al sa bosnom se bas nije pokazao a kako je krenulo i nece...zaboli me sta je covjek uradio dok je vodio hemofarm i fmp...ono po cemu ga ja valorizujem jeste kako vodi moj najdrazi klub....slazem se da nema para i pitam se sta bih ja uradio da ne mogu imat dovoljno kvalitetne igrace u klubu koji treba da se bori za duplu krunu u domacem i nastup u euruligi....mislim da bih otisao....amerosm je napisao/la:Evo citam sada na SS.ba da je Zimic nezadovoljan statusom u klubu. Ako ima nesta pozitivno u ovom porazu onda je to ta informacija da ce kloc mozda traziti raskid ugovora i da ce stvari krenuti na bolje, jer gore od ovog ne moze.
Meni nije jasno kako neko moze da kritikuje VV. Pa taj covijek je s FMP-om osvojio NLB ligu, kup Radivoja Koraca, igrao dva puta finale prevenstva Srbije i izgubio od jakog Partizana i oba se puta igralo majstorica, taj isti FMP je doveo do polufinala ULEB kupa, isto tako doveo je Hemofarm do finala prvenstva gdje su izgubili od Partizana. Istina je da je FMP imao igrace tada kao sto vi kazete, ali problem je u tome sto ovi nasi klocevi u upravi kontaju da su Zimic i Pasalic iste kvalitete kao sto su igraci u FMP-u. Ja sam siguran da je VV se pokusao njih rijesiti ali sta on moze kad mu uprava kaze da nema para za pojacanja. Isto tako mislim da je ove sezone doveo najbolje sto se moglo za pare koje mu je uprava ponudila, ako ste Vi imali neko bolje rijesenje treba li ste predloziti (i ako neznam situaciju oko ugovora igraca). Zar vi stvarno mislite da on vise voli imati Bajica nego Williamsa. Koliko para toliko muzike, a to sto u Bosni igraju klocevi gdje uprava ocekuje da VV njih uci osnovama kosarke nije kriv on vec uprava koja nije uspjela privuci vise sponzora korz marketing ili plakate, i ostale stvari koje uz to ide da se obezbjedi novac za dovodjenje kvalitetnih pojacanja.
Riba smrdi od glave, a trenera je najlaske promjeniti, ali s tim sto ces dobiti goreg nego VV u to sam 100% siguran.
na kraju smatram da je jako zalosno sto smo za vrijeme strucnjaka mb-a imali duplo jacu ekipu nego sada kada nas vodi bolji trener...
I feel devotion!!
Ipsa htio bi da mi odgovoris da li bi Dusko Vujosevic sa ovom trenutno petorkom nesto mogao izmjeniti ???
Arsu zbog Zimica nijedan trener nije dobar ,i odgovori mi imamo li ikako dobru petorku bez Zlaje i Ivana ???
Sa budzetom koji imamo i sa igracima koje trenutno imamo malo se sta moze promjeniti , a i meni se cini da
se W izgubio u svemu tome ,ali mi samo kazi razlog ako ga znas ,jer je W pokazao rezultat ranije ,,,zato je i doveden ...
Arsu zbog Zimica nijedan trener nije dobar ,i odgovori mi imamo li ikako dobru petorku bez Zlaje i Ivana ???
Sa budzetom koji imamo i sa igracima koje trenutno imamo malo se sta moze promjeniti , a i meni se cini da
se W izgubio u svemu tome ,ali mi samo kazi razlog ako ga znas ,jer je W pokazao rezultat ranije ,,,zato je i doveden ...
Ako ode VV onda bih molio sve stručnjake da predlože novog trenera koji je voljan preuzeti Bosnu s ovakovom Upravom. Kad ćete više shvatiti da su se mijenjali igrači, da su se mijenjali treneri, halo 200 igrača, 10 trenera, ali samo jedan čovjek sa svojom garniturom je tu već 15 godina, grobar bh košarke. On je napravio dug do povratka Nene, zbog njega se dug sanirao, pa je opet tu dug zbog njega. Problem je što se stvorila klima, ko će Bosnu preuzeti ako ON ode i odvuče svoje sponzore!?
Pa u tome i jeste suština što on namjerno i ide u dugove pa kao situaciju vadi sa ASA autom, pa drži milionske dugove i balansira jer niko i ne želi preuzeti Upravu da naslijedi njegove dugove, logično je da se postavlja pitanje jer je napravio ovisnost svoje fotelje - dugova Bosne - sponzori i zatvorio vrata svim istinskim zaljubljenicima u ovaj sport i ovaj klub!
Boli njega za Bosnom, pranje love je tu ključ svega!!!
Zato više ni jedan trener neće u Bosnu, jer je Bosna postala gutač trenera!!!
Smjena Uprave i ništa više!
Pa u tome i jeste suština što on namjerno i ide u dugove pa kao situaciju vadi sa ASA autom, pa drži milionske dugove i balansira jer niko i ne želi preuzeti Upravu da naslijedi njegove dugove, logično je da se postavlja pitanje jer je napravio ovisnost svoje fotelje - dugova Bosne - sponzori i zatvorio vrata svim istinskim zaljubljenicima u ovaj sport i ovaj klub!
Boli njega za Bosnom, pranje love je tu ključ svega!!!
Zato više ni jedan trener neće u Bosnu, jer je Bosna postala gutač trenera!!!
Smjena Uprave i ništa više!
Neće se više morat "pregrijavat" na zaigravanju ko protiv Širokog.zlatandr je napisao/la:mustuluk raja ode Zimic iz Bosne![]()
![]()
Još da i Muha ode, pa da možemo semafor lijepo vidjeti

- neko_iz_mase
- Kontakt:
Najvece pojacanje u redovima Bosne u zadnjih par godina je odlazak Zimica 

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
samo greska u ovom tekstu na ss.ba o majstoricu..nije prekinuo karijeru,igra u A2 ligi za ekipu novo sarajevo...meni se cini da se tako zovu...neki dan gledao sam ga ,sta bi od onako talentiranog igraca...pao kurcu za usi 

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.