bagrcavi je napisao/la:nema te ko titule na koševu![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
bagrcavi je napisao/la:nema te ko titule na koševu![]()
![]()
bagrcavi je napisao/la:gdje si ba sova, nema te ko titule na koševu![]()
![]()
Legendu si našao slušatibagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čuj visim na forumu![]()
![]()
![]()
![]()
ma poslušo sam velikog mislioca i filozofa legendu reala i pao sam na popravni
Gdje idete na eks?bazeni je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:gdje si ba sova, nema te ko titule na koševu![]()
![]()
![]()
![]()
ma evo riješio školu što se tiče ocjena sve će biti izgleda petice,jedino upitna fizika,pa se svaki dan igram rajom i tako uglavnom uživam u ovom lijepom vremenu i čekam ekskurziju,a ne kao ti da visim po čitav da na forumu
![]()
![]()
Kako prođe onaj test?
Ako to ne uradi, nećemo se više družiti sa njimbagrcavi je napisao/la:Edi valjda ćeš napraviti sad neki belaj na eks, il ćeš neku malu tamo zaganjati
Na kakve belaje misliš? :mrgreen:A što se tiče cura imam 4 dana pa ćemo vidjetibagrcavi je napisao/la:Edi valjda ćeš napraviti sad neki belaj na eks, il ćeš neku malu tamo zaganjati
joj kome se ja dokazujembagrcavi je napisao/la:legendo jelde da mu je vrijeme da se dokaže ?
Sova evo ti prilike da napraviš neki problem tamo, da te pamte ljudi
Nikad,ja brata nikad nisam izdao,niti cu.Nisam ja kao tilegenda reala je napisao/la:Izradi papka, Emire![]()
Al jes ova plavka dušu dala za njega
bagrcavi je napisao/la:@sova
imaš milion načina da se dokažeš i da te ljudi pamte kao najboljeg momka : napiješ se, prebiješ nekoga, uhvatiš neku mladu profesoricu za dupe, i tako to![]()
Pa kako ideš na ekskurziju ove godine?bazeni je napisao/la:Na kakve belaje misliš? :mrgreen:A što se tiče cura imam 4 dana pa ćemo vidjetibagrcavi je napisao/la:Edi valjda ćeš napraviti sad neki belaj na eks, il ćeš neku malu tamo zaganjati
@Unica_Liverpool_
devetogodišnja![]()
@Legenda
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 5 gostiju.