FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Moras i to svatiti nisu momci upoznati s tribinom i stanjem i misle da je to kao prije rata ili par godina.zubizareta je napisao/la:fora je ovi ovdje sto velicaju Manijake u ovakvoj situaciji isti taj jug vide jednom u 10 godina eto to ti je najvece zlo tj internet navijaciGrbavica moj zivot je napisao/la:Iako nemam ni ja mnogo godina,zalosno je otici na JUG i vidjeti kakva je situacija.Preko 80 % tribine cine djeca od 12-13 godina a i oni polako pocinju napustati.Onaj "vođa" dolazi na poluvremenu mamuran nezna frajer gdje udara.Na Jug koji je meni svetinja mog povratka nema dok slicni likovi ne napuste tribinu.
Ovi kompleksasi nek razumiju jednu stvar daleko su Manijaci od gasenja jer je to najveca grupa u BIH koja bodri najveci klub.
svoj ti pos'o !
-
zubizareta
- Kontakt:
zato ti kazem internet je zlo,svakakvi likovi pisu a Grbavicu i jug vide jednom u 10 godina al vazno je da oni sve znaju a pojma nemaju,to se ne odnosi na tebeGrbavica moj zivot je napisao/la:Moras i to svatiti nisu momci upoznati s tribinom i stanjem i misle da je to kao prije rata ili par godina.zubizareta je napisao/la:fora je ovi ovdje sto velicaju Manijake u ovakvoj situaciji isti taj jug vide jednom u 10 godina eto to ti je najvece zlo tj internet navijaciGrbavica moj zivot je napisao/la:Iako nemam ni ja mnogo godina,zalosno je otici na JUG i vidjeti kakva je situacija.Preko 80 % tribine cine djeca od 12-13 godina a i oni polako pocinju napustati.Onaj "vođa" dolazi na poluvremenu mamuran nezna frajer gdje udara.Na Jug koji je meni svetinja mog povratka nema dok slicni likovi ne napuste tribinu.
Ovi kompleksasi nek razumiju jednu stvar daleko su Manijaci od gasenja jer je to najveca grupa u BIH koja bodri najveci klub.
Fina Gradska sarajevska raja
- Di Stéfano
- Kontakt:
Đilda je dolazio na JUG u odijelu i vodio navijanje, bio prvi u svemu, neka mu je vječni rahmet. 
Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth
Otiš'o si Đilda, ostala je tuga, vječno ćete voljeti Manijaci s juga !Di Stéfano je napisao/la:Đilda je dolazio na JUG u odijelu i vodio navijanje, bio prvi u svemu, neka mu je vječni rahmet.
I da savez funkcionise kako treba, lagano upisati celiku rezultat 3:0 i zdra`o......ne diktira brko kad pocinje utakmica, sto vas nije stitio citacu sezonu, nego se sada ulizuje......svi ste vi istiUtic je napisao/la:Stare mi SVAKA MU CAST... Ali nema frke, stici cemo mi na vrijeme...BLU SKY je napisao/la:„Utakmica neće početi dok svi naši navijači ne uđu na stadion“, kazao je Osim.
P.S. Zao mi je sto vas je borac uzeo na sred grbavice, stvarno jeste, volio bih da ste ih uzeli, a titulu nek slave negdje drugo.....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Na racun caleta koji je iole covjek dize se brko.. Maze vam oci,sto vam nisu bili tu kad je trebalo platit kartu,digli su na grbi cijenu da bi zaradili mada su znali da ce Manijaci bit udareni po djepu.. smijesno
GORI SVE
- spielführer_21
- Kontakt:
Na račun ćaleta i tri titule prvaka države, nama dosta..L_blancos je napisao/la:Na racun caleta koji je iole covjek dize se brko.. Maze vam oci,sto vam nisu bili tu kad je trebalo platit kartu,digli su na grbi cijenu da bi zaradili mada su znali da ce Manijaci bit udareni po djepu.. smijesno
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
od kad do kad se sutra mogu karte na grbavici kupit, ako se uposte kupuju na grbavici, molim brz odgovor
hvala
Amar je rekao svoje
i tako ce da bude.
Kraj price.
Kraj price.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Joj i vi pitari, smoriste više, što jest jest, dođem da pročitam o Želji, svaki drugi post, pitar priča kako su horde ispred Manijaka...
Dosadni ste više i ne znam šta ćete postići s tom pričom više, kada će za nas uvijek biti Željo i Manijaci i najjači i najbolji...
Dosadni ste više i ne znam šta ćete postići s tom pričom više, kada će za nas uvijek biti Željo i Manijaci i najjači i najbolji...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Je li ovo In....hr forum ili SportSport forum? Danas svaka budala može pisati svakakve budalaštine. Proklinjem dan kad se pojavio Internet u prigradskim naseljima. Da se hoće vratiti Dial up Internet jer tada nije svaka seljačina imala pristup globalnoj mreži.!
FEDERER= KLOC
invincible je napisao/la:code bas si paglu....
A vezano za karte jos sutra se vrse uplate a karte ce biti u srijedu ujutru na Grbavici...
Trenutno popunjeno 10 autobusa s tim da garantujem dolazak minimalno 1000 manijaka privatnim prevozom...
kume koliko sam ja upoznat 10 je bilo popunjeno i prije uplata plus ovo daanas i sutra ..
po inf . do nekih 20 -- 22 autobusa ..plus kombji i aauta ..
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
Šta tebi nije dovoljno da se hiljadu puta ponovi razlog, pa treba opet?CoDe je napisao/la:Ma pišite sta hocete ali sad Horde Zla zadnjih 2 , 3 godine su Vrh nema veze sto ste prosle godine Titulu osvojili !
Pogledajte malo vase navijanje kad je vas Zeljo ispod 3 mjesta i tog mjesta koje vodi u Europu nema vas haman nikako samo na pocetku sezone to se sve svodi na 1000 navijaca tj na one najvernije koji uvijek navijaju .
A , pogledaj kod nas kad nam igraci nemaju plata nema veze sto se vi zajeba.vate s tim da je tako kod vas vi bi imali 100 navijaca maximum , nasi ipak navijaju i uvijek su tu i nikad ne pada prosjek .
Tako da![]()
za Horde da susite vi ste daleko od Hordi trenutno cak sada su i Lesinari bolji od vas
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja sam čuo kako autoprevoznici bježe od odgovornosti, tj strah ih za autobuse pa odustaju od prevoza, zato sve više i više raje konta ići privatnim autima ili u kombijima...invincible je napisao/la:code bas si paglu....
A vezano za karte jos sutra se vrse uplate a karte ce biti u srijedu ujutru na Grbavici...
Trenutno popunjeno 10 autobusa s tim da garantujem dolazak minimalno 1000 manijaka privatnim prevozom...
Ž '21!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Ustanite svi kad cujete ili vidite ovo ime:
AMAR OSIM
AMAR OSIM
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
prema informaciji do 19:00 uplaceno je i popunjeno okruglo 15 autobusa,znaci ima sutra i prekosutra jos da se nabere koji,ja licno idem u privatno aranzmanu..iskreno se nadam lijepsem vremenu pa da krenem na motoru ima jedno mjesto slobodnoBianconeri1988 je napisao/la:Ja sam čuo kako autoprevoznici bježe od odgovornosti, tj strah ih za autobuse pa odustaju od prevoza, zato sve više i više raje konta ići privatnim autima ili u kombijima...invincible je napisao/la:code bas si paglu....
joos samo sutra (tj dnaas) do 19h sto se tice autobusaaalegenda79 je napisao/la:prema informaciji do 19:00 uplaceno je i popunjeno okruglo 15 autobusa,znaci ima sutra i prekosutra jos da se nabere koji,ja licno idem u privatno aranzmanu..iskreno se nadam lijepsem vremenu pa da krenem na motoru ima jedno mjesto slobodnoBianconeri1988 je napisao/la:Ja sam čuo kako autoprevoznici bježe od odgovornosti, tj strah ih za autobuse pa odustaju od prevoza, zato sve više i više raje konta ići privatnim autima ili u kombijima...invincible je napisao/la:code bas si paglu....
Trenutno popunjeno 10 autobusa s tim da garantujem dolazak minimalno 1000 manijaka privatnim prevozom...![]()
pa ko voli..naravno plavo-bijela Yamaha r1 vec vecini Manijaka dosta poznata sa razno-raznih proslava trofeja..!!
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
TACNO je da ima preko 15 autobusa
MI sa TK dolazimo sa autima i sa par kombija u srijedu pred GRBAVICU i tek tada cemo uplatiti za nas(imamo takav dogovor sa momcima iz org)...Znaci nas ima bruka,ustvari tacno za jedan bus
Ludilo se sprema braco,ima da srusimo zenicu i proslavimo trofej tamo...
FORZA ZELJO ! ! !
MI sa TK dolazimo sa autima i sa par kombija u srijedu pred GRBAVICU i tek tada cemo uplatiti za nas(imamo takav dogovor sa momcima iz org)...Znaci nas ima bruka,ustvari tacno za jedan bus
Ludilo se sprema braco,ima da srusimo zenicu i proslavimo trofej tamo...
FORZA ZELJO ! ! !
Zadnja izmjena: Grande, dana/u 24 maj 2011, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
INTER SIAMO NOI ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Stanceski i 61 gost.