Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

MirsoNi
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la MirsoNi » 15 jan 2013, 09:30

MirsoNi je napisao/la:03:00 Phoenix - Oklahoma 2 (premier ponuda) @ 1.50

03:00 LeBron under 27 @ 1.85

01:30 Charlotte under 90 @ 1.85

Sretno :D
Opet 2/3 sto nije lose :D
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 15 jan 2013, 09:46

zgmiky je napisao/la:NBA koševi
Boston-Charlotte 189.5 manje 1.85od zadnjih 5 međusobnih samo su jednom prebacili ovo, ne bi smjeli ni danas
Chicago-Atlanta 185.5 manje 1.85isto kao i gore, zadnjih 5 međusobnih jedno otišlo preko ove grane

i uz ovo jako mi smrdi pobjeda Orlanda i uzimam po kvoti 2.10

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 15 jan 2013, 09:50

zgmiky je napisao/la:od tenisa ovako nekako
shvedova 1 1.60s.stephens 1 1.30kvitova 1 1.30kirilenko 1 1.30
i jedan na gemove
del potro-mannarino 31.5 over 1.85tsonga-llodra 32.5 under 1.85federer-paire 27.5 over 1.85

francuz
Kontakt:

Post Postao/la francuz » 15 jan 2013, 10:17

Pozdrav, pratim vas dugo, i odlučio sam se registrovat na forum..
Evo od mene nekih prijedloga za danas:
Alba Volan - Medveščak 1 2,25
Medveščak katastrofa od ekipe posle odlaska nekoliko igrača
Hrvatska - Mađarska 1 1,75
Hrvatska nije igrala dobro u pripremnom periodu, a nisu nešto lijepo igrali ni u prve 2 utakmice, ali s obzirom da Vori nije puno igrao i da su puno bolja ekipa kada je on u igri, mislim da bi ovo trebalo proći
Vori (2,5) 2 ili Čupić (6,5) 2
Mislim da će oba igrača biti u overu, ali eto odlučite se za jednog ;)

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 15 jan 2013, 10:18

ZZtop10 je napisao/la:O.J.Mayo over 15,5 @ 1,85

LeBron under 26,5 @ 1,85

K.Garnett over 14,5 @ 1,85

Charlotte under 89,5 @ 1,85
2/4 :|
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

hajro
Kontakt:

Post Postao/la hajro » 15 jan 2013, 10:38

http://bettingin.com/Ticket/748c8541-83 ... normal.JPG

Ne znam da li ce biti ali ovo je info. Sretno ako slijedite!
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta

jocker

Post Postao/la jocker » 15 jan 2013, 10:53

Pratim dugo forum,rijetko se javljam,al danas sam siguran u ovo pa da postavim sretno ako ko isprati.

Dornbirn - Graz 2 1.65
KAC Klagenfurt - Innsbruck(5,5) više 1.45
Island - Makedonija(Ruk.M) 1 1.40
Real M. - Valencia(s.t.) 1 1.50
Leyton - Hull 2 2.05
wwin kladionica,kvota je 10,30 a moja uplata 50 km.
Sretno ako ko isprati na manji ulog.
Pozz

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 15 jan 2013, 10:54

Viper je napisao/la:
Viper je napisao/la:Svi mi suprotno govore :lol: Na kraju sam ga 'vako uplatio:

Dolonec over 3,5
Sloveija - Koraja (+4,5) H2
Hrvatska - Alžir under 48,5
Gaziantep - A. Efes under 155,5

kvota: 10,76
:lol: :lol: :lol: Svaka cast onom ko je danas dobio na kladari :mrgreen:
:mrgreen:
plavetniloo je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:Brands Klizan 1
Australija -14
Hrvatska 28+
Još Brands
slika

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 jan 2013, 10:55

Monolog je napisao/la:M. Gasol over 12.5
Memphis će protiv Clippersa igrati bez najboljeg strijelca Gaya, što znači da će Randolph i Gasol uzeti još više šuteva. Istina, Gasol u posljednje vrijeme igra slabo, brzo ulazi u probleme sa ličnim greškama, a imao je i neku povredicu lakta. No, i dalje igra, ima visoku minutažu i večeras će biti 2. napadačka opcija. Čuvaće ga čovjek zvani inteligencija ( :mrgreen: ) Deandre Jordan, što će sigurno značiti da će biti nekoliko 2+1 situacija za Španca. Inače, u prvom meču ove sezone, Gasol je postigao 20 poena, uhvatio 7 skokova i uknjižio 5 asistencija. Prošle sezone je u 3 meča protiv Clippersa prosječno zabijao 14 poena. Statistika + neigranje prve napadačke opcije = over Gasola.
Katastrofa.
Izvinjavam se onima što su, vodeći se mojim prijedlogom, mašili na kladionici. :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 15 jan 2013, 11:05

M. Gasol -11.5+ OVER - Koliko si glup kralju to tamić povuć ne moze, kontaš preuzeti 13 šuteva i svaki 3 fakticki pogoditi, moras biti talentovano glup

G.Dragic -13.5+ UNDER 8-)

A.Jefferson -17.5+ UNDER preko 50% suta je imao, odlican je bio ocigledno a Miami katastrofa i kad se sve skupi = 23 poena Ala Jeffersona

D.Cousins -17.5+ OVER 8-)

VALJDA JE NEKO ISPRATIO OVE ŠTO SU PROŠLI :P

2/4 NBA !
Zadnja izmjena: vedofeelgood, dana/u 15 jan 2013, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 15 jan 2013, 11:07

Viper je napisao/la:
Viper je napisao/la:Svi mi suprotno govore :lol: Na kraju sam ga 'vako uplatio:

Dolonec over 3,5
Sloveija - Koraja (+4,5) H2
Hrvatska - Alžir under 48,5
Gaziantep - A. Efes under 155,5

kvota: 10,76
:lol: :lol: :lol: Svaka cast onom ko je danas dobio na kladari :mrgreen:
:mrgreen:
plavetniloo je napisao/la:Brands Klizan 1
Australija -14
Hrvatska 28+
Još Brands
slika
Cestitke ;)
SAMO ČELIK !

Magiiic
Kontakt:

Post Postao/la Magiiic » 15 jan 2013, 11:12

Je+bem ja onog ko je sinoc prosao NBA. :mrgreen: :mrgreen:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 jan 2013, 11:25

dr.van nostrand je napisao/la:L.Scola over 14,5

Ovo je susret u kojemu se ocekuje puno koseva. Scola je trenutno mozda i najvaznija napadacka karika Sunsa
s obzirom na trenutnu formu tako da je sasvim logicno da on bude najblizi da ode u over. S druge strane
Oklahoma nekako najslabije brani tu poziciju pod kosem (PG i C) od kojih primaju poprilicno puno poena.
Npr. sinoc im je Aldridge da 33 poena, Pekovic 17 (09.01.) te Seraphin iz Wizardsa 19 u tekmi 07.01. a i sam
Scola im je zabio 24 poena u tekmi odigranoj 31.12.

N.Pekovic over 17,5

Nikola je trenutno glavna karika u Minnesoti, pogotovo sada kako nema Love-a u timu.
Konstantno uzima veliki broj suteva a i isto tako postize broj poena koji je uvijek
blizu margine.Dva puta je prebacivao marginu ove sezone protiv Dallasa (20 i 21 poen)
i ocekujem da ce i veceras jer Dallas ima previse propuha u odbrani pod kosem, iako
se u zadnje vrijeme malo popravljaju i tom segmentu.

Dubl , Lutrija BiH
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z.Randolph over 16,5

Nema Gay-a tako da ovo moram ispratiti. Jednostavno medjedi imaju premalo kvalitetnih
igraca u rotaciji tako da ce Randolph i Gasol imati veliku minutazu i morati ce
preuzeti teret odgovornosti na sebe.

C.Bosh under 17,5

Ove godine ne briljira uopste, pogotovo ne u gostima. Desi se poneki svijetli trenutak kao neku
noc u Portlandu (29 poena). Igraju protiv domacinski nabrijanih Jazzera kojima je igra pod kosem
mozda i najjaca strana i u defanzivnom ali i ofanzivnom smislu, pogotovo sada u nedostatku Mo Williamsa.
S druge strane ocekujem veceras dominaciju LeBrona pa donekle i Wade-a koji je u formi tako da Bosh nebi
trebao ni dobiti neku priliku da se razbaca.

Dubl, Lutrija BiH
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
M.Gasol over 11,5

Uglavnom, prica slicna onoj gore u vezi Randolpha. Nema Gay-a tako da je to prilika da i Gasol
dodje do izrazaja jer je u zadnje vrijeme u poprilicno losoj formi kada je ofanziva u pitanji
i konacno je vrijeme da se to prekine. Clippersima je dao ove sezone 20 poena ali to i nije
bas relevantan podatak s obzirom da je bila prva tekma i otvaranje sezone.

Lebron James over 25,5

Sustinu je uglavnom napisao @amarosim na ovoj temi u vezi LeBrona. U zadnje vrijeme je nekako rezerviran
pa je za ocekivati da veceras eksplodira pogotovo jer su Jazzeri najranjiviji od strane dobrih sutera sa
distance.

Bh play kladionica. Ovdje dodajem R. Gay-a jer traze minimalno 3 para tako da je fakticki dubl.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
K.Walker under 16,5

Poznato je da je puno losiji u gostima, u zadnje vrijeme od kako se vratio Ben Gordon cesto i ne bude u prvoj
petorci a i pored toga igra manje minuta i uzima manje suteva. Igra protiv Ronda koji je po meni uz C.Paula
najbolji defanzivac na toj poziciji i pored kojeg se ne naigraju ni puno veci i bolji protivnici.

D.Cousins over 17,5

Tip je u formi, djeluje tako superiorno na terenu, strasan centar. Cavsi nisu medju najlosijim odbranama
ali nisu ni nesta posebno, prosjek cisti. Ocekujem puno koseva prije svega s strane Sacramenta te da ih "rodjo"
predvodi u tome. Ove sezone im je zabio u gostima 19 poena sto i nije bas toliko uvjerljivo ali je sada u puno
boljoj formi i igraju kuci.

Te Gay kao "treci"

Bh play
Da nije bilo informarcije o izostancima Gay-a i Paul-a , mozda bi se i bolje proslo, ovako se pokrilo ulozeno :roll:

Al je cinjenica da ja, kad god analize napisem i postavim ovdje , bude nekakva "luda noc" :lol:

Najvise mi krivo za Scolu koji je bio potpuna fula ali stojim da je analiza bila na mjestu jer je Gortat (centar) dao 19 poena a Scola je imao i manju minutazu i katastrofalan sut (3-11).
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

soccercrazy
Kontakt:

Post Postao/la soccercrazy » 15 jan 2013, 11:38

dr.van nostrand je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:L.Scola over 14,5

Ovo je susret u kojemu se ocekuje puno koseva. Scola je trenutno mozda i najvaznija napadacka karika Sunsa
s obzirom na trenutnu formu tako da je sasvim logicno da on bude najblizi da ode u over. S druge strane
Oklahoma nekako najslabije brani tu poziciju pod kosem (PG i C) od kojih primaju poprilicno puno poena.
Npr. sinoc im je Aldridge da 33 poena, Pekovic 17 (09.01.) te Seraphin iz Wizardsa 19 u tekmi 07.01. a i sam
Scola im je zabio 24 poena u tekmi odigranoj 31.12.

N.Pekovic over 17,5

Nikola je trenutno glavna karika u Minnesoti, pogotovo sada kako nema Love-a u timu.
Konstantno uzima veliki broj suteva a i isto tako postize broj poena koji je uvijek
blizu margine.Dva puta je prebacivao marginu ove sezone protiv Dallasa (20 i 21 poen)
i ocekujem da ce i veceras jer Dallas ima previse propuha u odbrani pod kosem, iako
se u zadnje vrijeme malo popravljaju i tom segmentu.

Dubl , Lutrija BiH
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z.Randolph over 16,5

Nema Gay-a tako da ovo moram ispratiti. Jednostavno medjedi imaju premalo kvalitetnih
igraca u rotaciji tako da ce Randolph i Gasol imati veliku minutazu i morati ce
preuzeti teret odgovornosti na sebe.

C.Bosh under 17,5

Ove godine ne briljira uopste, pogotovo ne u gostima. Desi se poneki svijetli trenutak kao neku
noc u Portlandu (29 poena). Igraju protiv domacinski nabrijanih Jazzera kojima je igra pod kosem
mozda i najjaca strana i u defanzivnom ali i ofanzivnom smislu, pogotovo sada u nedostatku Mo Williamsa.
S druge strane ocekujem veceras dominaciju LeBrona pa donekle i Wade-a koji je u formi tako da Bosh nebi
trebao ni dobiti neku priliku da se razbaca.

Dubl, Lutrija BiH
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
M.Gasol over 11,5

Uglavnom, prica slicna onoj gore u vezi Randolpha. Nema Gay-a tako da je to prilika da i Gasol
dodje do izrazaja jer je u zadnje vrijeme u poprilicno losoj formi kada je ofanziva u pitanji
i konacno je vrijeme da se to prekine. Clippersima je dao ove sezone 20 poena ali to i nije
bas relevantan podatak s obzirom da je bila prva tekma i otvaranje sezone.

Lebron James over 25,5

Sustinu je uglavnom napisao @amarosim na ovoj temi u vezi LeBrona. U zadnje vrijeme je nekako rezerviran
pa je za ocekivati da veceras eksplodira pogotovo jer su Jazzeri najranjiviji od strane dobrih sutera sa
distance.

Bh play kladionica. Ovdje dodajem R. Gay-a jer traze minimalno 3 para tako da je fakticki dubl.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
K.Walker under 16,5

Poznato je da je puno losiji u gostima, u zadnje vrijeme od kako se vratio Ben Gordon cesto i ne bude u prvoj
petorci a i pored toga igra manje minuta i uzima manje suteva. Igra protiv Ronda koji je po meni uz C.Paula
najbolji defanzivac na toj poziciji i pored kojeg se ne naigraju ni puno veci i bolji protivnici.

D.Cousins over 17,5

Tip je u formi, djeluje tako superiorno na terenu, strasan centar. Cavsi nisu medju najlosijim odbranama
ali nisu ni nesta posebno, prosjek cisti. Ocekujem puno koseva prije svega s strane Sacramenta te da ih "rodjo"
predvodi u tome. Ove sezone im je zabio u gostima 19 poena sto i nije bas toliko uvjerljivo ali je sada u puno
boljoj formi i igraju kuci.

Te Gay kao "treci"

Bh play
Da nije bilo informarcije o izostancima Gay-a i Paul-a , mozda bi se i bolje proslo, ovako se pokrilo ulozeno :roll:

Al je cinjenica da ja, kad god analize napisem i postavim ovdje , bude nekakva "luda noc" :lol:

Najvise mi krivo za Scolu koji je bio potpuna fula ali stojim da je analiza bila na mjestu jer je Gortat (centar) dao 19 poena a Scola je imao i manju minutazu i katastrofalan sut (3-11).
Bro-Tor/Williams De. (-16,5+) over :D
Den-Por/Gallinari D. (-17,5+) over :)
Den-Por/Batum N. (-16,5+) over :D
Hou-LAC/Griffin B. (-19,5+) under :|
LAL-Mil/Bryant K. (-31,5+) under :?

Pozdrav ljudi, ja sam novi ovdje,pa da vas pitam za misljenje o prijedlozima! :D
Samo strpljivi i disciplinirani igrači, godinu završavaju u plusu!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 15 jan 2013, 11:39

Realno je Scola morao prebaciti, kao i Gasol, samo da su šutali kako treba, al hebi ga tako je to :roll:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 15 jan 2013, 11:50

AgresivnoDjubre je napisao/la:Nowitzki -18.5+ MANJE
Dragic -13.5+ MANJE

Scola -14.5+ VISE
LeBron -26.5+ VISE
Westbrook -23.5+ VISE

Kvota : 21,67
Uplata : 5,00 KM
Dobitak : 108,35 KM
Kud ga ubaci majko moja.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 15 jan 2013, 12:02

hej ljudi bi li mi neko mogao pronaci negdje ko sudi veceras uatkmicu Real - Valencia, bio bih mu veoma zahvalan, pozdravv

falcao12
Kontakt:

Re:

Post Postao/la falcao12 » 15 jan 2013, 12:12

francuz je napisao/la:Pozdrav, pratim vas dugo, i odlučio sam se registrovat na forum..
Evo od mene nekih prijedloga za danas:
Alba Volan - Medveščak 1 2,25
Medveščak katastrofa od ekipe posle odlaska nekoliko igrača
Hrvatska - Mađarska 1 1,75
Hrvatska nije igrala dobro u pripremnom periodu, a nisu nešto lijepo igrali ni u prve 2 utakmice, ali s obzirom da Vori nije puno igrao i da su puno bolja ekipa kada je on u igri, mislim da bi ovo trebalo proći
Vori (2,5) 2 ili Čupić (6,5) 2
Mislim da će oba igrača biti u overu, ali eto odlučite se za jednog ;)

sta mislis dannas za csazsar-a?
jel ide preko 5,5?

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 15 jan 2013, 12:16

UAE vs Kuvajt 1 @2.1

Bahrein vs Irak (manje od 3 gola) @1.5
14/22
p.s. sta se furate na mene s ovom statistikom xD :D
kolko sam ja upratio niko ne prepisuje od mene :D jes mi drago
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 15 jan 2013, 12:35

na prvu sto se tice nba Lopez over prvu im je 27 ubacio ono standardna prica Toronto slabo brani reket ( ako se nisu vratili povrjedjeni :) ) jedino da se ne bude razvaljivanje na startu pa da ga odmara poslije :D , J.Harden over protiv LAC a ne znam ocekujem 15 slobodnih :lol: pa valjda jos koji kos ubaci , L.Aldridge over ...

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.