Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
u sred maja kiša i snijeg 

Pita me jaran danas hoćemol sutra na zenbabambina je napisao/la:kažu ljudi na tv Novoj sutra negdje snijeg ,kiša , led .... 10 stupnjeva jaooo vrremena!!!!

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Samo ce djaba polomit zube u tom pokusajubagrcavi je napisao/la:legenda mason će izbaciti slobodu iz lige![]()
![]()
![]()

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ipak, masonska loža u Goraždu se bacila na organizaciju festivala prijateljstva, kažu pustiće Slobodu.
Legendo znaš li ko će pjevati ove godine na festivalu ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Ma jok baspielführer_21 je napisao/la:'ta ti znaš, svega ti? jesi se to opet s Acom došaptavao? ne vjeruj mu, on samo šuplje baca da forum bude čitanijilegenda reala je napisao/la:I dalje imaš moje saučešće, ja znam nešto više, zato sam ti predao saučešće

Imam svoje ljude u savezu tako da Sloboda ispada

Nemam ja ništa protiv Slobode ba, sasvim mi je svejedno, ali ove godine se nećete izvućiharry_90 je napisao/la:Samo ce djaba polomit zube u tom pokusajubagrcavi je napisao/la:legenda mason će izbaciti slobodu iz lige![]()
![]()
![]()

Ovo danas je samo slučajnost

Nema od tog ništa, zbog nacionalnog ključa mora ispasti Sloboda, jbgbagrcavi je napisao/la:ipak, masonska loža u Goraždu se bacila na organizaciju festivala prijateljstva, kažu pustiće Slobodu.

Koga bi ti želio??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Z raja,jeste mi dobro? 

- legenda reala
- Kontakt:
Merlin pjeva u subotu, tako da za ovaj festival otpadahodža je napisao/la:Dina Merlina![]()
![]()
![]()

Al ko zna šta će biti slijedeće godine

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kako sam čuo neće više biti kod dvorane tamo, nego se seli na onaj "stadion". Koji će im qrac tamo festival nije mi jasno nikako
ako možeš dovesti ovaj duo na festival, je.bo merlina, kakav je ovo dernek
[youtube][/youtube]

ako možeš dovesti ovaj duo na festival, je.bo merlina, kakav je ovo dernek

[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Ma biće ispred dvorane i dalje, bilo je nekih priča, al ostaje sve kako je i bilobagrcavi je napisao/la:Kako sam čuo neće više biti kod dvorane tamo, nego se seli na onaj "stadion". Koji će im qrac tamo festival nije mi jasno nikako![]()
ako možeš dovesti ovaj duo na festival, je.bo merlina, kakav je ovo dernek![]()

Za tebe sve može

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mogul ja kako na taj famozni festival? 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma ispred dvorane je mjera baš, onih kafića okolo milion, tamo omladinska, prestrašno.A ako premjeste tamo kod stadiona mogu se popišat na festival
gdje ćeš ti Denga na festival, tamo bude i djevojaka, a ti se njih bojiš

gdje ćeš ti Denga na festival, tamo bude i djevojaka, a ti se njih bojiš

DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Eno Virtu se javio, nek te povede, kad kreneSarajlijc@ je napisao/la:Mogul ja kako na taj famozni festival?

Neće ga premjestiti ba, 100% ostaje gdje je i biobagrcavi je napisao/la:Ma ispred dvorane je mjera baš, onih kafića okolo milion, tamo omladinska, prestrašno.A ako premjeste tamo kod stadiona mogu se popišat na festival![]()
gdje ćeš ti Denga na festival, tamo bude i djevojaka, a ti se njih bojiš![]()

Imal' mjesta za mene na tom festivalu 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Jel to prvi put se odrzava neki festival u Gorazdu vidim legenda se nadigo pravo 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
a jutra fina 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Pitam se, gdje je ona raja koja je tipkala kad se tek forum osnovao. Dosta nove raje ima...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tu su oni samo druge nickove furajuHigh je napisao/la:Pitam se, gdje je ona raja koja je tipkala kad se tek forum osnovao. Dosta nove raje ima...

Nego kad je forum osnovan?Ja aktivno pišem od augusta 2009. znači gotovo 3 godine

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.