Nemoj ba da me uklanjaju. Necu vise.Thetraphak1921 je napisao/la:Zovite moderatore, neka se odstrani @Mejdan. Upropastit ce se tema ovako, pocistio ih ko velike boginje populaciju u proslom vijeku.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
GenocidThetraphak1921 je napisao/la:Zovite moderatore, neka se odstrani @Mejdan. Upropastit ce se tema ovako, pocistio ih ko velike boginje populaciju u proslom vijeku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
MejdanTz je napisao/la:Fatic je u rangu sa Rustemovicem.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Nastavi.. Samo sibaj udbasku nejac, kad ti vec ide od ruke.MejdanTz je napisao/la:Nemoj ba da me uklanjaju. Necu vise.Thetraphak1921 je napisao/la:Zovite moderatore, neka se odstrani @Mejdan. Upropastit ce se tema ovako, pocistio ih ko velike boginje populaciju u proslom vijeku.
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 18 jan 2017, 23:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Da li uprava Slobode i dalje plaća gostovanja propaloj grupici koje Gerilla izdegeneći 
SRETAN BROJ - 1725
To je Husic platio.harry_90 je napisao/la:Ko je dao bugojanskom Iniesti,Mehmedu Alispahicu 100 000 km za manje od godinu dana..
Koji glupani u pm![]()
Ali sta ces sirotinja nije navikla na svoje,samo na tudje,cak i proslavu titule u parku princeva platili parama od kosookog
Nakon toga je dinokio uplatio novac Husicu, naravno, Curve amidzine su ostale bez plata par mjeseci i sve je to rezultiralo najvecim protestima u drzavi.
Naravno onim u kojima su "Curve amidzine" pjevale protiv dinokia.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Ja da odem na Vlasic na pripreme bicu u rangu sa Rustemom, pazarskim Xabi Alonsomsamirr je napisao/la:MejdanTz je napisao/la:Fatic je u rangu sa Rustemovicem.Tri klase iznad Hrustema.
Ne placa.pitic je napisao/la:Da li uprava Slobode i dalje plaća gostovanja propaloj grupici koje Gerilla izdegeneći
- TobeYarabi
- Kontakt:
cuj corape, dinokio uplatio husicu
dinokio je sisoju raskucio i protjero iz bih a slobodanku poslao na put bez povratka
Zadnja izmjena: TobeYarabi, dana/u 19 jan 2017, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nakon degeneka u Travniku nema više ni besplatnih gostovanja ni piva.MejdanTz je napisao/la:Ne placa.pitic je napisao/la:Da li uprava Slobode i dalje plaća gostovanja propaloj grupici koje Gerilla izdegeneći
SRETAN BROJ - 1725
Ajde pitari novi dan nova nafaka mozda ode dulja za milion-dva ipak je najbolji igrac lige 
Da li mire i dalje prica po Seheru kako dugo nije batina dobio kao na Tusnju?pitic je napisao/la:Da li uprava Slobode i dalje plaća gostovanja propaloj grupici koje Gerilla izdegeneći
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
- TobeYarabi
- Kontakt:
sto si to pao u depresiju? kakva te muka natjerala da ovoliko cmizdris ovdje, da se slucajno ne prezivas husic?MejdanTz je napisao/la:Ajde pitari novi dan nova nafaka mozda ode dulja za milion-dva ipak je najbolji igrac lige
Mozda i Said zaigra ko ce ga znati 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Duljevic sad vrijedi 2 miliona, na ljeto 4.MejdanTz je napisao/la:Ajde pitari novi dan nova nafaka mozda ode dulja za milion-dva ipak je najbolji igrac lige
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nije zanimljivo ovo tobeyarabi vrati mi onu dvojicu il sto bi vi rekli petoricu
- Thetraphak1921
- Kontakt:
MejdanTz je napisao/la:Nije zanimljivo ovo tobeyarabi vrati mi onu dvojicu il sto bi vi rekli petoricu
- TobeYarabi
- Kontakt:
e to je vec nestoThetraphak1921 je napisao/la:MejdanTz je napisao/la:Nije zanimljivo ovo tobeyarabi vrati mi onu dvojicu il sto bi vi rekli petoricu![]()
![]()
a ovim pitanjima prije si pokazao da pratis fks isto koliko i ja..ja o slobodanki ne znam nista jedino pitanje koje bi mogo postaviti je jel slobodanka 100 godina postoji nako, jer je to sve sto znam o njoj
ili o zeljkanu jedino pitanje koje mi pada na pamet je jel to onaj klub koji je bio izbacen zbog dokazanog namjestanja i prodaje utakmica?
ne znam vise nista o tim klubovima jbg..
jel to''prskanje''
Zadnja izmjena: TobeYarabi, dana/u 19 jan 2017, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Jel vas stid pitari? Grupa ljudi formirana oko dine spasi klub stecaja i ponora, a vi skandirate Dino odlazi? Shame on you
Jel vas stid, Azmira vratite u Ameriku, ali mu ne vratite dug od 3 miliona km.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.