FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Tribalian
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 14 sep 2014, 01:24

DANTES je napisao/la:Citiracu samo čuvenu estradnu umjetnicu, bolničarku i profesora francuskog Indiru Radić:
"Lopov lopova uvek oseti, znaš ti ko sam ja, znam ja ko si ti!"

:-P

Ja sam mislio da ti obicno citiras Sekspira, Hesea, Solzenjicina ... takav sam utisak stekao na osnovu teme " Knjizevnost " , ali ako je gospodja Radic merodavna u ovoj situaciju kao i njen citat , onda ok. Razmisljam da krenem sa citatima iz stripa Alan Ford, tu ima pametnijih i ispravnijih doskocica a sto je najcrnje i logicnije deluju u odnosu na gospodju koju je majka srpkinja rodila i sve da voli ona je ucila .

Izvinjavam se unapred ako opet nisam prepoznao humor u postu mladog @ DANTESA.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 sep 2014, 01:45

Tribalian je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Citiracu samo čuvenu estradnu umjetnicu, bolničarku i profesora francuskog Indiru Radić:
"Lopov lopova uvek oseti, znaš ti ko sam ja, znam ja ko si ti!"

:-P

Ja sam mislio da ti obicno citiras Sekspira, Hesea, Solzenjicina ... takav sam utisak stekao na osnovu teme " Knjizevnost " , ali ako je gospodja Radic merodavna u ovoj situaciju kao i njen citat , onda ok. Razmisljam da krenem sa citatima iz stripa Alan Ford, tu ima pametnijih i ispravnijih doskocica a sto je najcrnje i logicnije deluju u odnosu na gospodju koju je majka srpkinja rodila i sve da voli ona je ucila .

Izvinjavam se unapred ako opet nisam prepoznao humor u postu mladog @ DANTESA.
bome danas nije tvoj dan....
Što se toleta tiče pa jbg ipak vam je sredio licencu, mora malo i uzeti... on i terza su stari jarani, ne brigaj prebice se to već nekako
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 sep 2014, 01:48

DANTES je napisao/la: bome danas nije tvoj dan....
Što se toleta tiče pa jbg ipak vam je sredio licencu, mora malo i uzeti... on i terza su stari jarani, ne brigaj prebice se to već nekako
Koji moj dan :mrgreen: prvo ovo sa Zvezdom, pa povratak kuci sa 7 ljudi u autu koji je predvidjen za 5. , kad se to zavrsilo saznao sam da sam od 8 utakmica na tiketu promasio jednu i to onu za koju nisam znao ni da sam je imao na tiketu, pa ti vidi. :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 sep 2014, 02:10

Nominalno V.D. Generalnog sekretara Crvene zvezde, a praktično trenutno alfa i omega kluba sa Marakane, Zvezdan Terzić nezadovoljan arbitražom sudijske ekipe koju je predvodio Dejan Santrač na utakmici u Kruševcu upao je posle meča u svlačionicu kako bi nešto raspravio sa njima

U sudijsku svlačionicu dok su se rešavale administrativne stvari provalio je Zvezdan Terzić nakon čega je verbalno napao sudije i lupio flašom kisele vode o pod, napisao je u zapisniku delegat na utakmici Napredak -Crvena zvezda Dragan Denčić.

Podsećamo da je u najmanje tri situacije bilo prilike da sudija Santrač dosudi penal za Crvenu zvezdu od čega je najočiglednije bilo povlačenje Đorđa Rakića (pored toga start nad Savićevićem u prvom i Jovićem u drugom poluvremenu), ali u sva tri navrata njegova pištaljka je ostala nema, za razliku od situacije iz prvog poluvremena kada je prilično samouvereno dosudio jedanaesterac za Napredak.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 sep 2014, 02:34

[youtube][/youtube]

a borimo se protiv

[youtube][/youtube]

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 sep 2014, 08:44

Tribalian je napisao/la:Nominalno V.D. Generalnog sekretara Crvene zvezde, a praktično trenutno alfa i omega kluba sa Marakane, Zvezdan Terzić nezadovoljan arbitražom sudijske ekipe koju je predvodio Dejan Santrač na utakmici u Kruševcu upao je posle meča u svlačionicu kako bi nešto raspravio sa njima

U sudijsku svlačionicu dok su se rešavale administrativne stvari provalio je Zvezdan Terzić nakon čega je verbalno napao sudije i lupio flašom kisele vode o pod, napisao je u zapisniku delegat na utakmici Napredak -Crvena zvezda Dragan Denčić.

Podsećamo da je u najmanje tri situacije bilo prilike da sudija Santrač dosudi penal za Crvenu zvezdu od čega je najočiglednije bilo povlačenje Đorđa Rakića (pored toga start nad Savićevićem u prvom i Jovićem u drugom poluvremenu), ali u sva tri navrata njegova pištaljka je ostala nema, za razliku od situacije iz prvog poluvremena kada je prilično samouvereno dosudio jedanaesterac za Napredak.
slika
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 sep 2014, 16:40

@DANTES , znamo koja grupa na svojim zastava istice likove kao sto je ovaj gore kog si nakalemio tu.

Abiola Dauda bio je junak Vitesea u utakmici petog kola holandske Eredivizije. Nekadašnji napadač Crvene zvezde bio je strelac sva tri gola za svoj tim, u pobedi nad Ekselziorom od 3:1. Nigerijac koji ima i pasoš Švedske je pogađao mrežu protivnika u 40, 60. i 65. minutu. Daudi su ovo bili prvi golovi u dresu tima iz Arnhema. Viteseu je inače ovo prva pobeda u sezoni. Sa četiri boda nalazi se na pretposlednjem mestu tabele.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 sep 2014, 18:59

Tribalian je napisao/la:@DANTES , znamo koja grupa na svojim zastava istice likove kao sto je ovaj gore kog si nakalemio tu.

Abiola Dauda bio je junak Vitesea u utakmici petog kola holandske Eredivizije. Nekadašnji napadač Crvene zvezde bio je strelac sva tri gola za svoj tim, u pobedi nad Ekselziorom od 3:1. Nigerijac koji ima i pasoš Švedske je pogađao mrežu protivnika u 40, 60. i 65. minutu. Daudi su ovo bili prvi golovi u dresu tima iz Arnhema. Viteseu je inače ovo prva pobeda u sezoni. Sa četiri boda nalazi se na pretposlednjem mestu tabele.
pa čovjek vam ima taj friz jbg.. kako god i vas i nas prvi ciko su lica sa potjernica, dobro nas to nije bio zaista, pošteno otišao u cuzu u kojoj nažalost nije ostao
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 sep 2014, 00:26

slika

Nakon remija u Krusevcu dolazi nam Novi Pazar. Pazarci su osvojili 7 bodova do sad, ali su vezali i neke poraze pa je zbog toga smenjen Kanatlarovski, inace nas bivsi igrac. I nepoznato je ko ce ga zameniti. Sve osim pobede sutra bilo bi veliko iznenadjenje.

slika

CRVENA ZVEZDO POBEDJUJ ZA NAS !!!

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 22 sep 2014, 19:40

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvezda-n ... ola/141029" onclick="window.open(this.href);return false;

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 sep 2014, 21:21

Nista cudno! Zvezda je najveci klub i ima ubjedljivo najvise navijaca u regionu... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 sep 2014, 02:02

Pobeda nad Novim Pazarom od 2:0 uz ocajno prvo poluvreme i nesto bolje drugo. Na vreme smo postigli gol i igrali rastereceno ostatak utakmice .

[youtube][/youtube]

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 sep 2014, 16:07

slika

За % " & & ' трофеју!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 sep 2014, 21:57

Pobeda nad Borcem 1-0 . Strelac Despotovic. Utakmica ocajna .

Za vikend je trebalo da igramo sa istom ovom ekipom , ali na njihovom stadionu u Cacku. Kako stvari stoje trenutno to se nece desiti. :mrgreen: Sve utakmice ovog kola bice vrlo verovatno odlozene za ponedeljak i utorak zbog najavljene setnje LGBT populacije.

Dalje ne bih komentarisao. ;)

EDIT : I zvanicno...

Direktor naše Superlige, Vladimir Bulatović potvrdio je danas i zvanično da se sedmo kolo superligaškog karavana nece igrati tokom vikenda kao što je to bilo predviđeno. Razlog odlaganja fudbalskog prvenstva Srbije je najavljeni skup LBGT organizacija u Beogradu. U Zajednici superligaša su danima čekali odgovor policije i danas su dobili odluku o otkazivanja prvenstvene runde.
“Definitivno ne igramo. Policija nam nije dala dozviolu, sve utakmice igraće se u ponedeljak , jedino imamo dilemu za Partizan koji u četvrtak igra utakmica u Ligi Evrope,“ rekao je Bulatović za MOZZART Sport, ali nije mogao da precizira kada će crno-beli odmeriti snage sa OFK Beogradom.
„Tražićemo dozvolu da samo Partizan igra u subotu. Ako je to moguće. Ako nije, onda ćemo morati da mu pronađemo novi termin, što znači da će to verovatno biti posle meča sa Asterasom“, rekao je Bulatović.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 sep 2014, 04:17

"Poštovani sportski prijatelji,

FK Crvena zvezda je u avgustu i septembru prošle godine pokrenula veliku akciju za promene u vrhu Fudbalskog saveza Srbije. Tražili smo smenu predsednika saveza Tomislava Karadžića iz prostog razloga što se pokazao kao neuspešan predsednik i glavni krivac za celokupno stanje u srpskom fudbalu. Naš jasno obrazložen zahtev je bio potkrepljen argumentima i činjenicama: neuspesi u kvalifikacijama za EP 2012. u Poljskoj i Ukrajini, kao i za SP 2014. u Brazilu, njegovo bahato i osiono ponašanje prilikom izbora i smenjivanja svih selektora, samovolja prilikom postavljanja i raspuštanja organa unutar saveza, nedostatak sluha za inicijativu kod donošenja Zakona o sportu itd. Naša akcija je prihvaćena kod mnogih fudbalskih struktura - sakupljani su potpisi za smenu predsednika saveza, klubovi su kasnili sa početkom svojih utakmica, navijači protestovali, mediji se uključili u akciju itd. Tada je Karadžić pod velikim pritiskom javnosti u svom pisanom saopštenju rekao da u decembru 2013. podnosi ostavku jer ne želi da se fudbalska Srbija cepa i deli zbog njega.

Čekajući njegovu najavljenu ostavku, akcije su utihnule a došlo je i do određenih sastanaka na kojima se pokušalo doći do kompromisa. Formirana je radna grupa sastavljena od predsednika i generalnog sekretara FSS, predsednika i generalnog sekretara Zajednice superligaša, predstavnika FK Crvena zvezda, FK Partizan i FK Vojvodina, koja je trebala da nađe optimalna rešenja za dobrobit fudbala u Srbiji. Da bi se postigao što širi konsenzus, dogovoreno je da se formiranoj radnoj grupi priključe i predsednici regionalnih saveza, predsednici sudijske i trenerske organizacije, i predsednik udruženja klubova Prve lige. Predstavnici FK Crvena zvezda su učestvovali u tim razgovorima. Tada je pred sednicu skupštine FSS u martu ove godine dogovoreno da se Karadžiću pruži još jedna šansa, pod uslovom da u roku od 60 dana, zajedno sa članovima radne grupe izvrši rekonstrukciju Izvršnog odbora FSS, kadrovski osveži ostale organe saveza, pripremi izmene statuta i sprovede korenite reforme unutar saveza.

Predstavnik FK Crvena zvezda na pomenutoj skupštini je bio naš potpredsednik gospodin Slaviša Kokeza, koji je tom prilikom jasno izneo stav našeg kluba: "Ukoliko u roku od 60 dana predsednik Tomislav Karadžić ne sprovede tražene reforme, FK Crvena zvezda će u skladu sa statutom FSS pokrenuti vanredne izbore na svim nivoima". Tada je Tomislav Karadžić, ničim izazvan, tražio da delegati glasaju o njegovom poverenju iako tada to niko nije tražio jer su nekoliko dana pre toga usaglašeni stavovi i dat mu je rok od dva meseca da sprovede tražene reforme, a tek nakon tog roka trebalo je u zavisnosti od njegovih postupaka raspravljati o njegovom poverenju. Delegati su bili zbunjeni jer nisu očekivali glasanje, a Karadžić tim glasanjem manipuliše i danas.

S obzirom da je od tada prošlo vec 6 meseci, a Tomislav Karadžić nije nijednom okupio formiranu radnu grupu, niti je pokazao želju da sprovodi bilo kakve rekonstrukcije i reforme, FK Crvena zvezda želi ovom prilikom da podseti sve svoje sportske prijatelje na dogovore koji su napravljeni tokom prošle jeseni i ovog proleća.

Nije FK Crvena zvezda reagovao na ovaj način zbog tri nedosuđena penala u Kruševcu, to je bila samo inicijalna kapisla, već zbog svega onoga zbog čega smo i počeli proteste prošle godine. Poverovali smo da Karadžić može da promeni sebe i svoj način rukovođenja savezom ali smo se prevarili. Dosta je bilo ponižavajućeg odnosa u koji nas FSS dovodi svojim postupcima (rukovođenjem saveza, suđenjem, analizom suđenja, kažnjavanjima, nepoštovanju, saopštenjima itd). Ne radi se ovde samo o Crvenoj zvezdi, ovde je reč o srpskom fudbalu.

Zbog toga smo, kao najveći i najtrofejniji klub na ovim prostorima, kao klub koji želi da preuzme punu odgovornost za dešavanja u srpskom fudbalu, zatražili od predsednika FSS Tomislava Karadžića da podnese ostavku u roku od 30 dana i na taj način inicira izbore na svim nivoima. Od fudbalskih izbora koje smo imali 2012. godine do danas, mnogo toga se promenilo u Srbiji, kako na fudbalskoj, tako i na društvenoj sceni. Da bi fudbal u Srbiji krenuo napred, potrebni su nam izbori, potrebni su nam novi ljudi i nova energija. Crvena zvezda će imati kandidata za predsednika, a Tomislav Karadžić će takođe imati šansu da se kandiduje i u demokratskoj proceduri u skladu sa statutom FSS, dokaže koliko ga fudbalska Srbija stvarno podržava."

Predsednik Skupštine FK Crvena zvezda, Svetozar Mijailović."

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 sep 2014, 16:21

26.09.1996

[youtube][/youtube]

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 sep 2014, 16:39

Kakva je to ekipa bila! Deki Stanković klinac od 18. god igra kao najveci svjetski superstar...

Ne smijem ni zamislit kako bi ta ekipa punila protivnike u sadasnjim kvalifikacijama za evropska takmicenja... :crazy:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 sep 2014, 16:43

marconato je napisao/la:Kakva je to ekipa bila! Deki Stanković klinac od 18. god igra kao najveci svjetski superstar...

Ne smijem ni zamislit kako bi ta ekipa punila protivnike u sadasnjim kvalifikacijama za evropska takmicenja... :crazy:
Igrace iz ovog sastava prodavali smo Realu, Barseloni, Laziu ... sad u najboljem slucaju nekog prodamo Belgijancima ili Azerbejdzancima. :roll: I onda mi neko prica kako se Zvezda ne unistava po odredjenom planu i vrlo sistematski .

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 sep 2014, 16:58

Kako je @Trib izvuče iz naftalina. :tokralju:
Ove i prve tekme iz Njemačke se sjećam kroz maglu, bio sam dijete. Trener im bio Rehagel, u prvoj utakmici pobijedili 1:0, gol dao neki stoper što svake prestupne zabija. U revanšu Dekijeva simultanka. :tokralju: Mislim da je te sezone K`lautern osovjio titulu u Njemačkoj. Kasnije te godine se na Marakani desio ambijent koji će teško nekad biti ponovljen, jbg naletili smo na Barsu sa Ronaldom i tu je bio kraj.

Ta ekipa jeste bila jaka (Stanković, Njeguš, Živković, Pantelić, Jovičić, Ognjenović, Milojević...), ali meni je ipak jača (bar od ovih što sam ja zapamtio) generacija koja je igrala sa PSV-om one sezone kad su Holanđani igrali polufinale lš. Žigić, Pantelić, Basta, Janković, Dudić, Perović, Luković, Biševac... :kafa:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 sep 2014, 17:06

@ Alane , bili su prvaci u Bundesligi u sezoni 1997/98 . A u ovoj ekipi su imali nekoliko igraca koji su pruzali odlicne partije u svojim reprezentacijama na EP 1996.

A Barsa nakon ove utakmice. ;) Steta sto nije dozvoljeno kaciti navijacke slike , imalo bi sta da se vidi sa tog meca. Prvi put na ovim prostorima ( to mu dodje SFRJ , danas je zovu Region ili SFR Zapadni Balkan ) vidjena koreo oko celog stadiona.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.