Ima ovamo u gradu još jedan lik što radi servis, kod njega je instaliranje OS-a 50 KM braco, ja se syeb'o kad sam čuo.nedim93 je napisao/la:pa ljudi uzimaju 30 KM što instaliraju neki OS, takvi istom logikom uzimaju za napojne 50.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ima ovamo u gradu još jedan lik što radi servis, kod njega je instaliranje OS-a 50 KM braco, ja se syeb'o kad sam čuo.nedim93 je napisao/la:pa ljudi uzimaju 30 KM što instaliraju neki OS, takvi istom logikom uzimaju za napojne 50.
otvorio sam kompjuter i ventilator nikako ne radi. izgleda da cu ga morat mijenjatMouse je napisao/la:komojuter mi se odjednom ugasio i kad ga upalim pise fan error i press f1 to continue. kad pritisnem f1 imam opcije safe mode i start windows nornaly. odabrao sam ovu drugu i sve je bilo ok, ali mi se opet nakon nekog vremena ugasio. zna li neko kako ovo popravit ?
Pazi moras prvo utvrditi koji ti je procesor.. Skines program CPU-Z, i vidis te podatke i koji je socket.. Npr. kod mene je Intel Pentium 4, 2.8 ghz, DC, Socket 775 LGA...Mouse je napisao/la:otvorio sam kompjuter i ventilator nikako ne radi. izgleda da cu ga morat mijenjatMouse je napisao/la:komojuter mi se odjednom ugasio i kad ga upalim pise fan error i press f1 to continue. kad pritisnem f1 imam opcije safe mode i start windows nornaly. odabrao sam ovu drugu i sve je bilo ok, ali mi se opet nakon nekog vremena ugasio. zna li neko kako ovo popravit ?
jel te stidMeleagant je napisao/la:Vrsim reinstalaciju i servis računara, računarske opreme. Cijena reinstalacije 25 KM, dolazak na adresu besplatan ( Sarajevo )!
Možeš li mi pobliže objasniti šta je reinstalacija računara, kad je već tako skupo cijeniš?Meleagant je napisao/la:Vrsim reinstalaciju i servis računara, računarske opreme. Cijena reinstalacije 25 KM, dolazak na adresu besplatan ( Sarajevo )!
Ma šta mi kažeš? Nemoguće da to nisam skontao.OnlyUnited je napisao/la:Valjda je mislio operativnog sistema..
Watt je derivacija za snagu, a maksimalnu dobijes kada pomnozis maksimalni napon sa strujom, znaci P=U*I (jedan od nacina). Ako ti napojna moze dati 40A (struja) na 12V (napon), imas napojnu od 480W (snaga).Head je napisao/la:Sad ne kontam nista,sta je napon sta je snaga
Sto to sranje? Vrati sedmicu.Donnie Darko je napisao/la:Osmica je, ali radiHvala puno.