Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Cholo dovodi i Augusta Fernandeza iz Celte. Sarađivao je sa Simeoneom još u Riveru.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Treba napomenuti da je prije 7 dana bilo tačno 5 godina otkako je Cholo preuzeo Atletico.I svi smo svjedoci kakav posao je napravio i gdje je Atletico bio tad a gdje je danas.
Evo malo statitike, dosad je Cholo predvodio Atletico u 226 mečeva, 143 pobjede je zabilježio, 46 neriješenih utakmica i samo 37 poraza. U tom periodu je osvojio i 5 trofeja.
Evo malo statitike, dosad je Cholo predvodio Atletico u 226 mečeva, 143 pobjede je zabilježio, 46 neriješenih utakmica i samo 37 poraza. U tom periodu je osvojio i 5 trofeja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Stigao Augusto Fernandez

- Romagnoli13
- Kontakt:
Na vrijeme čovjek reagovao i doveo zamjene za Tiaga i Gabija. Nema sumnje da će Fernandez i Kranevitter biti od velike pomoći ekipi i da će dosta napredovati pod vodstvom Simeonea.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Thomas donio vaznu pobjedu protiv Levantea
Covjek iz utakmice u utakmicu sve vise odusevljava
Covjek iz utakmice u utakmicu sve vise odusevljava
- Romagnoli13
- Kontakt:
Atletico ima dosta mladih igrača u svojoj ekipi, recimo Thomas,Gimenez, Vietto, Saul, Kranevitter, Correa, Oblak, O.Torres, pa i Koke i Griezzman, Savić, tako da je budućnost poprilično osigurana. Naravno uz ostanak Choloa, ova ekipa će biti u samom vrhu i narednih sezona.
I je li Atletico gradi novi stadion? Znam da sam davno nešto o tome čitao ali nisam poslije toga mogao naći daljne informacije.
I je li Atletico gradi novi stadion? Znam da sam davno nešto o tome čitao ali nisam poslije toga mogao naći daljne informacije.
U izgradnji je,al nemam pojma kad bi trebao biti gotov.
Izbori
Izbori
Stadion je jos u izgradnji, u sezoni 17/18 bi Atletico trebao preseliti na novi stadion
ovako trenutno izgleda
ovako trenutno izgleda
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koji je kapacitet? Hoce li biti preko 60k?
Oko 70 000 bi trebao bit kapacitetRomagnoli13 je napisao/la:Koji je kapacitet? Hoce li biti preko 60k?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Auu kakva ce tek tad atmosfera da bude. 
Veceras u kupu protiv Raya debitiraju nova pojacanja Augusto i Kranevitter, dosta defanzivna formacija Chola, u napadu samo Torres koji jos ceka svoj 100-ti gol za Atletico.
Atleticu, kao i Realu zabranjeno registriranje novih igraca u sljedecem ljetnom i zimskom prelaznom roku naredne godine. Mozda to i nece biti veliki problem jer ima dosta mladih igraca u ekipi koji ce jos napredovati, vratit ce se Borja na ljeto i to ce biti najvece napadacko pojacanje. Po meni veci problem sto se ekipe tice je Realu zbog ove zabrane. Sljedi zalba oba kluba pa cemo vidjet sto ce biti na kraju.
Zadnja izmjena: freddy25, dana/u 14 jan 2016, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Pokriven je Atletico i više nego treba na svim pozcijama. Valjalo bi možda još par mladih južnoamerikanaca uzeti još u ovih 15 dana pa ih isposuđivati do ljeta.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Obje ekipe su i više nego kvalitetno popunjene, i vjerovatno su znale da će do ove kazne doći već dugo vremena.
Ako nešto i treba imaju ovaj prelazni rok da dovedu.
Ako nešto i treba imaju ovaj prelazni rok da dovedu.
Borju treba vratiti sa pjesmom a rijesit se prevare zvane Jacskon Martinez.
Definitivno da.soe je napisao/la:Borju treba vratiti sa pjesmom a rijesit se prevare zvane Jacskon Martinez.
Koliko god je obrana dobra ove sezone toliko je napad slab, osim Griezmanna naravno. U 10 utakmica na Calderonu zabili su samo 12 golova, a znamo kako su ekipe znale stradavati proslih sezona na Calderonu s po 4-5 golova u mrezi. Ne znam dokle ce se odgađati period da Jackson proradi, Cholo ce imati sve manje strpljenja sigurno.
Celta se proseta "neosvojivim" Calderonom do polufinala 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jackson Martínez has joined Chinese side @GZEvergrandeFC from Atlético Madrid for a reported €42m fee
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
I uprkos katastrofi sa njim, Atletico zaradio 7 miliona eura.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.