Jarane,ovo je skoro ista ekipa ko i prosle sezone pogotovo odbrana i onoliko propuha protiv novajlije u ligi,implicira da tu nesto ne stima..emir_ je napisao/la:hahahaahah nakon prvog meča, idi breOrion87 je napisao/la:Tesko cete odbranit titulu,dosta losa odbrana,Lescott flopina teska...![]()
Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Nemoj toga sad ce doci ovi fanovi Barcelone da nam kazu da je Busquets za njega klasa.SamoZeljo je napisao/la:Kako se City nepotrebno uvali u probleme... Prvo poluvrijeme izdominirali, dobre prilike, penal profulili ..... Sve u svemu, City dosta jaci. Bas se vidi koliko kvaliteta je u tom timu. Cak i kad pola tima ne igra kako treba, ono drugo pola je dovoljno jako da to nadoknadi.
Nasri po meni najbolji danas. Yaya standardno dobar, nema mu ravnog na poziciji koju igra.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Ne panici bezze. Ovi ljudi su imali srece. Dva puta opucali u okvir gola i oba puta uspjeli zabiti. Sa druge strane uz dosta nesrece je City ipak pobijedio. Sta mislis sta bi bilo da je City imao malo vise srece? Bar onaj penal da je uletio.Orion87 je napisao/la:Jarane,ovo je skoro ista ekipa ko i prosle sezone pogotovo odbrana i onoliko propuha protiv novajlije u ligi,implicira da tu nesto ne stima..emir_ je napisao/la:hahahaahah nakon prvog meča, idi breOrion87 je napisao/la:Tesko cete odbranit titulu,dosta losa odbrana,Lescott flopina teska...![]()
Pogledaj statistike:
Manchester City Team Statistics Southampton
3 Goals 2
1 1st Half Goals 0
8 Shots on Target 2
6 Shots off Target 3
9 Blocked Shots 5
7 Corners 3
4 Fouls 7
2 Offsides 1
1 Yellow Cards 2
0 Red Cards 0
91.4 Passing Success 82.6
19 Tackles 26
52.6 Tackles Success 53.8
64.1 Possession 35.9
55.7 Territorial Advantage 44.3
689 Total Passes 374
22 Total Crosses 13
126 Lost Balls 129
43 Recoveries 49
64 1st Half Poss. 36
65.6 2nd Half Poss. 34.4
Ja koliko znam Yaya i Busquets ne igraju istu poziciju uopšte, tako da...tevezito je napisao/la:Nemoj toga sad ce doci ovi fanovi Barcelone da nam kazu da je Busquets za njega klasa.SamoZeljo je napisao/la:Yaya standardno dobar, nema mu ravnog na poziciji koju igra.
Yaya je puno ofanzivniji, u Barci je igrao na mjestu Busqetsa, defanzivac žestoki, dok u Cityu igra drugu poziciju, puno ofanzivniju.
- LarryDavid
- Kontakt:
Cestitke na prvoj prvenstvenoj pobjedi, najzasluzniji tata Mancini, njegov je potpis na ovoj mentalno jakoj momcadi koja je i titulu uzela vrativsi se iz nevidjenog ponora...to volim!
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
špekuliše se da bi Aguero trebao biti van terena šest mjeseci
Ipak to su još samo špekulacije i čekaju se još pregledi i tako to.
ako bude ovoliko van terena onda bi City bio u potrazi za CFom
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Pa i nece, imaju onoj Guidettia kao sad 4-tu spicu......Vidal je napisao/la:špekuliše se da bi Aguero trebao biti van terena šest mjeseci![]()
Ne moze stic do bolnice za sat vremena a kamoli da zavrsi sve preglede i da onda tek doktor procjeni koliko ga nece biti..
geoff shreves reporter sky sportsa se javio u toku utakmice i izjavio da su doktori cityja rekli da nije opasna povreda kao sto su mislili da bi mogla biti.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
[youtube][/youtube]
Vidi nje, k'o krivo jojmandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- LarryDavid
- Kontakt:
Balotelija ne mozes platiti, covjek je jednostavno ziv insan...a takvi su rijetki...
- LarryDavid
- Kontakt:
Evo i jednog prikladnog poredjenja Man. City vs PSG za one koji jos ne shvataju velicinu Mancinija.
Ako pogledamo igre, rezultate i plate igraca PSG vidicemo nevjerovatan nesklad...a ipak veliko trenersko ime imaju..da je Mancini na njihovoj klupi sad bi svi opalili u stilu 'ja bi se prosetao ligom sa ovom ekipom', 'Mancini nema pojma' i sl...hehehe
Jel sad malo jasnije?
Ako pogledamo igre, rezultate i plate igraca PSG vidicemo nevjerovatan nesklad...a ipak veliko trenersko ime imaju..da je Mancini na njihovoj klupi sad bi svi opalili u stilu 'ja bi se prosetao ligom sa ovom ekipom', 'Mancini nema pojma' i sl...hehehe
Jel sad malo jasnije?
Drago mi je zbog Aguera, posto se nadam da ce Dzeko dobiti vise prostora

PAZZA INTER !!!
Merlin2 je napisao/la:Drago mi je zbog Aguera, posto se nadam da ce Dzeko dobiti vise prostora![]()
![]()
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Londonarsenal
- Kontakt:
Ali ima tu ljubimac Baloteli tako da mu je klupa sudjena.Merlin2 je napisao/la:Drago mi je zbog Aguera, posto se nadam da ce Dzeko dobiti vise prostora![]()
![]()
Da ti nisi onaj sto je hvalio Mancinija i ubio u pojam cijeli forum pa kasnije banovan?LarryDavid je napisao/la:Evo i jednog prikladnog poredjenja Man. City vs PSG za one koji jos ne shvataju velicinu Mancinija.
Jel sad malo jasnije?
Ja sam taj..... I to 2 puta me banovali samo zbog toga i jedno 3-4 puta zbog svadje sa adminom i moderacijom pa sam morao mijenjati nickove, no sada to nije ni bitno..... A i @Larry David je isto branio Mancinia to znam... Mozda su i njega banovali nekoliko puta zbog rasprave sa velikom vecinom neistomisljenika....SamoZeljo je napisao/la:Da ti nisi onaj sto je hvalio Mancinija i ubio u pojam cijeli forum pa kasnije banovan?LarryDavid je napisao/la:Evo i jednog prikladnog poredjenja Man. City vs PSG za one koji jos ne shvataju velicinu Mancinija.
Jel sad malo jasnije?
A i sad odgovorno tvrdim da je Mancini najbolji trener u Engleskoj i daleko najbolji takticar koji je od skupine luzera napravio masineriju koja sve redom melje, a mljet ce i ove godine kako u Ligi tako i u LP....
Ako je Aguero out to znaci da imaju samo 3 napadaca (Indijanac Tevez, Balonja i DZekson) sto znaci da ce u rotaciji igrati barem svaku 3. ili 4. citavu sto ce biti odlicnoLondonarsenal je napisao/la:Ali ima tu ljubimac Baloteli tako da mu je klupa sudjena.Merlin2 je napisao/la:Drago mi je zbog Aguera, posto se nadam da ce Dzeko dobiti vise prostora![]()
![]()
PAZZA INTER !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.