GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Sve ispod pet komada je sramota. Ukoliko se to ne ispuni očekujem da Zdravko još jednom uleti u svlačionicu.
- Sportfanatik
- Kontakt:
U Maksimiru uživaju u dobrom ulovu u ovogodišnjem prijelaznom roku. Prinove su brzo zaslužile status pojačanja, a posebno se ističe sjajni Alžirac Soudani kojeg je Dinamu preporučio bivši trener Vahid Halilhodžić...
Prije dovođenja sjajnog Alžirca El Arbija Hillela Soudanija u Maksimiru su se obratili i bivšem treneru Dinama, a danas izborniku Alžira Vahidu Halilhodžiću. Popularni Vaha bez imalo oklijevanja poručio je Modrima - kupujte.
"Kada su me zvali za savjet, odmah sam im poručio da ga kupuju. Soudani je najbolji igrač kojeg u Europi u ovom trenutku za taj novac mogu naći", rekao je za 24 sata Halilhodžić.
Soudani je dokazao svoju klasu u Vitoriji u Portugalu, ali i u alžirskoj reprezentaciji gdje je stalni član prvih 11 upravo kod Halilhodžića.
"Soudani može igrati na svim pozicijama u napadu. Može jednako dobro igrati i kao središnji napadač, ima sjajan dribling i zna asistirati. Osim toga sjajan je čovjek, pravi pozitivac i još više će vas oduševiti", dodao je Halilhodžić.
Već od prvog dvoboja protiv Hajduka u Superkupu, Soudani je kupio navijače, pokazao da je pravo pojačanje, a visoke kvalitete pokazali su i Junior Fernandes, Pablo Migliore i Ivo Pinto što pokazuje da su u Maksimiru jako dobro kupovali ovo ljeta. Još se očekuje Bakary Sare u svom debiju, ako je i on na toj razini, Dinamov prijelazni rok zaslužit će čistu peticu.
Prije dovođenja sjajnog Alžirca El Arbija Hillela Soudanija u Maksimiru su se obratili i bivšem treneru Dinama, a danas izborniku Alžira Vahidu Halilhodžiću. Popularni Vaha bez imalo oklijevanja poručio je Modrima - kupujte.
"Kada su me zvali za savjet, odmah sam im poručio da ga kupuju. Soudani je najbolji igrač kojeg u Europi u ovom trenutku za taj novac mogu naći", rekao je za 24 sata Halilhodžić.
Soudani je dokazao svoju klasu u Vitoriji u Portugalu, ali i u alžirskoj reprezentaciji gdje je stalni član prvih 11 upravo kod Halilhodžića.
"Soudani može igrati na svim pozicijama u napadu. Može jednako dobro igrati i kao središnji napadač, ima sjajan dribling i zna asistirati. Osim toga sjajan je čovjek, pravi pozitivac i još više će vas oduševiti", dodao je Halilhodžić.
Već od prvog dvoboja protiv Hajduka u Superkupu, Soudani je kupio navijače, pokazao da je pravo pojačanje, a visoke kvalitete pokazali su i Junior Fernandes, Pablo Migliore i Ivo Pinto što pokazuje da su u Maksimiru jako dobro kupovali ovo ljeta. Još se očekuje Bakary Sare u svom debiju, ako je i on na toj razini, Dinamov prijelazni rok zaslužit će čistu peticu.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
-
crvenobijeli
- Kontakt:
- Consigliere
- Kontakt:
Vi koji ste protiv Mamica, navijate li za Dinamo? Radujete li se golovima?
(nije provokacija, interesuje me, zanimljivo mi)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ja se radujem eto. Naravno i uvijek cu.Consigliere je napisao/la:Vi koji ste protiv Mamica, navijate li za Dinamo? Radujete li se golovima?
Ali nije to kao prije, recimo nisam skocio na Dinamov golima 4,5 godina.
Ne veselim se novom naslovu prvaka HNL-a. Zasto bi? Previse jetu spletki, korpucije, Mamic urpavlja svime tako da je nemoguce da netko drugi bude prvak. Uz to Dinamo ima najkvalitetniju ekipu godinama.
Naravno da ima ljudi koji se ne mogu prislit da se vesele Dinamovim uspjesima, ima ih dosta. Zasto? Zato sto je jednostavno tako. Sada svi pricaju o Soudaniju, bit ce tribine punije i slicno, a tamo u veljaci, ozujku, bit ce tisucu ljudi na Maksimiru. Tako je to. I onda ce se na ljeto prodat neki mladi talent, jos igraca, a dovodit ce se drugi za manje novce i tako dalje.
Jos puno stvari. Koristit igrace za predstavu od milijun kuna za navijaca je degutantno. Ulaznice za kunu su degutantne.
Znate li sta znaci kad se to događa. Kad se navijace moli da dođu na stadion. To znaci da je od svetinje malo ostalo. Pa za svaku Dinamovu utakmicu dijele se ulaznice, znaci dijele. Za superkup s Hajdukom se dijelilo, za Osijek se dijelilo.
Hebes to. To nije NAS Dinamo.
@Siamo je dobro rekao. Kada sve jednog dana izađe na vidjelo, svim mamicevcima bih zelio pljunut u facu. Pitam se sta ce se onda dogoditi. Svetinja ne treba takve navijace, Dinamo ne treba takve clanove. Mamicu mora doci kraj, a tako i njima. Jedva cekam taj dan.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Odlican. Uklopio se pravo i moze se reci da ce s vremenom biti medju 2-3 najbolja igraca ako ovako nastavi.crvenobijeli je napisao/la:kakav vam je said husejnovic
Vama sto pisete samo o Mamicu nebi bilo lose da koristite spoiler. Ne znam kako vam vise nije dosadno, opsjednuti ste, i ovi sto su za i ovi sto su protiv.
Najdraži su mi ovi što su "protiv", a ni sami ne znaju zašto.
Pustite te priče za malu djecu. Borili su se i za povratak imena Dinamo na isti način. Svi su govorili da će nakon povratka imena tribine biti krcate. Prva utakmica poslije svega - par tisuća ljudi na stadionu.
Pustite te priče za malu djecu. Borili su se i za povratak imena Dinamo na isti način. Svi su govorili da će nakon povratka imena tribine biti krcate. Prva utakmica poslije svega - par tisuća ljudi na stadionu.
Consigliere je napisao/la:Vi koji ste protiv Mamica, navijate li za Dinamo? Radujete li se golovima?
Ako te nije briga onda si zalutao na topic. Ovaj forum ima milijun podforuma i topica, tako da ćeš sigurno naći adekvatan na kojem ćeš moći pisati o svom klubu.
Bertone7 je napisao/la:Prva utakmica poslije svega - par tisuća ljudi na stadionu.
Postavi prvu u Maksimiru.
Postavio klip na kojem je 2000 ljudi i ponaša se kao da je postavio krcat Camp Nou.
Postavio klip na kojem je 2000 ljudi i ponaša se kao da je postavio krcat Camp Nou.
Bertone7 je napisao/la:Postavi prvu u Maksimiru.
Ja sam napisao da nije bilo više od par tisuaća ljudi, a ti si postavio klip koji to povrđuje. Ili ćeš reći da je na klipu više od "par tisuća ljudi"?SiamoNoi je napisao/la:Bertone7 je napisao/la:Postavi prvu u Maksimiru.
Bertone7 je napisao/la:Ja sam napisao da nije bilo više od par tisuaća ljudi, a ti si postavio klip koji to povrđuje. Ili ćeš reći da je na klipu više od "par tisuća ljudi"?
15 000 ljudi, barem po komentatoru. Zar je to neka brojka?
Grad od milijun stanovnika, "svi se bore za Dinamo" i na kraju dođe 15k ljudi.
Da sutra Mamić ode, na sljedeću utakmicu došlo bi maksimalno 10 000 ljudi. A na sljedeću nakon te niti 3-4k.
Grad od milijun stanovnika, "svi se bore za Dinamo" i na kraju dođe 15k ljudi.
Da sutra Mamić ode, na sljedeću utakmicu došlo bi maksimalno 10 000 ljudi. A na sljedeću nakon te niti 3-4k.
Pustite malo tog primitivca, ohanite, ajd malo pričajte o agregatu, igri i njihovoj legiji stranaca 
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
To je nemoguće dok ima pojedinaca kojima je Zdravko Mamić kriv i što danas nisu imali ribu za ručak.dubrava je napisao/la:Pustite malo tog primitivca, ohanite, ajd malo pričajte o agregatu, igri i njihovoj legiji stranaca
a jadanBertone7 je napisao/la:To je nemoguće dok ima pojedinaca kojima je Zdravko Mamić kriv i što danas nisu imali ribu za ručak.dubrava je napisao/la:Pustite malo tog primitivca, ohanite, ajd malo pričajte o agregatu, igri i njihovoj legiji stranaca
RIP CITY!
Ne, fakat, sad ozbiljno. Nema smisla konstantno raspravljati o Mamiću jer se sve svodi na isto i što je najbitnije i najgore, ništa se tu neće promijeniti. Niti će SiamoNoi promijeniti mišljenje Insect Terminatora (i obrnuto) niti će Sportfanatik odustati od fanatične privrženosti ZiZ Mamiću 
Ni ja nisam njegov fan (dapače), al nećemo kvariti temu bez obzira što je on "sveprisutni duh"
Nijedan čovjek nije ni crn ni bijel, pa tako ni on, koliko god mrzak/drag nekima bio, ali dajte malo, skulirajte se, što bi rekli mladi

dakle, tema je agregat i legija stranaca
p.s. što ću, moram vas malo prc......
Ni ja nisam njegov fan (dapače), al nećemo kvariti temu bez obzira što je on "sveprisutni duh"
Nijedan čovjek nije ni crn ni bijel, pa tako ni on, koliko god mrzak/drag nekima bio, ali dajte malo, skulirajte se, što bi rekli mladi
dakle, tema je agregat i legija stranaca
p.s. što ću, moram vas malo prc......
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.