FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I VI cete da odbranite cast glavnog grada,pa VI da ste svjesni nebi uopste dozvolili da se igra takva utakmica al ipak kasa treba da se napuni...al za VAS mi nije ni cudo imali ste i ostale "prijateljske duela" sa ostalim velikim bratskim nadasve prijateljskim klubovima...
hajde kad se v ec pravis pametan reci ko se raduju momak ovdje je raja ili protiv toga ili se sprda zeza,to sto si ti doso da lijecis komplekse to je tvoj problem imas dva posta i oba na ovoj temi...daljinski je napisao/la:I VI cete da odbranite cast glavnog grada,pa VI da ste svjesni nebi uopste dozvolili da se igra takva utakmica al ipak kasa treba da se napuni...al za VAS mi nije ni cudo imali ste i ostale "prijateljske duela" sa ostalim velikim bratskim nadasve prijateljskim klubovima...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
zivim u istocnom sarajevu i znam da svi navijaci slavije navijaju za zvezdu i vole vise zvezdu nego slaviju !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
http://www.****/sport/fudbal/z ... pet-u-modiDzoka The maniacs je napisao/la:e **** jesam Allahami otiso na avazov portal i gledo trazio nema
eto ti!!
Druze dijete sam ovog grada dijete kojem je unisteno djetintvo i sve a zna se radi koga i radi cega hoces i godiste...i onda me nervira kad se balavurdija raduje prijateljskoj za zvezdom...jeste li vi normalni banick je napisao/la:hajde kad se v ec pravis pametan reci ko se raduju momak ovdje je raja ili protiv toga ili se sprda zeza,to sto si ti doso da lijecis komplekse to je tvoj problem imas dva posta i oba na ovoj temi...daljinski je napisao/la:I VI cete da odbranite cast glavnog grada,pa VI da ste svjesni nebi uopste dozvolili da se igra takva utakmica al ipak kasa treba da se napuni...al za VAS mi nije ni cudo imali ste i ostale "prijateljske duela" sa ostalim velikim bratskim nadasve prijateljskim klubovima...
U pogresnom gradu zivis idi u BG pa navijaj za zvezdu to je nekad bilo a sad se previse varas......smanjuje se broj Delija u Lukavici .....i to me jako raduje...CRNI_SA je napisao/la:zivim u istocnom sarajevu i znam da svi navijaci slavije navijaju za zvezdu i vole vise zvezdu nego slaviju !!
pogresno si shvatio navijam za zelju a zivim od prije rata vamo i valjda znam bolje od tebe situacijuajmo_svi je napisao/la:U pogresnom gradu zivis idi u BG pa navijaj za zvezdu to je nekad bilo a sad se previse varas......smanjuje se broj Delija u Lukavici .....i to me jako raduje...CRNI_SA je napisao/la:zivim u istocnom sarajevu i znam da svi navijaci slavije navijaju za zvezdu i vole vise zvezdu nego slaviju !!

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
pa i ja sam djete ovog grada i cjeli rat sam bio ovdje i siduran sam da vecina normalne raje bez obzira za koga navijaju su protiv toga,ti pricas o nekom ponosu grada ko je to ponos grada boga ti kojim to kriterijem ti odlucujes ko je ponos grada? nekim navijackim? nekim klupskim? ako ti je unisteno djetinjstvo onda bi trebo da znas ko je ponos grada a ne da pricas takve stvari...daljinski je napisao/la:Druze dijete sam ovog grada dijete kojem je unisteno djetintvo i sve a zna se radi koga i radi cega hoces i godiste...i onda me nervira kad se balavurdija raduje prijateljskoj za zvezdom...jeste li vi normalni banick je napisao/la:hajde kad se v ec pravis pametan reci ko se raduju momak ovdje je raja ili protiv toga ili se sprda zeza,to sto si ti doso da lijecis komplekse to je tvoj problem imas dva posta i oba na ovoj temi...daljinski je napisao/la:I VI cete da odbranite cast glavnog grada,pa VI da ste svjesni nebi uopste dozvolili da se igra takva utakmica al ipak kasa treba da se napuni...al za VAS mi nije ni cudo imali ste i ostale "prijateljske duela" sa ostalim velikim bratskim nadasve prijateljskim klubovima...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Al grijesis nema vise Delija kao prije u Lukavici , napravili su kao neko udruzenje nema ih 10 ......a ti bolje znas od mene situaciju...hehehehehe....smjesnoCRNI_SA je napisao/la:pogresno si shvatio navijam za zelju a zivim od prije rata vamo i valjda znam bolje od tebe situacijuajmo_svi je napisao/la:U pogresnom gradu zivis idi u BG pa navijaj za zvezdu to je nekad bilo a sad se previse varas......smanjuje se broj Delija u Lukavici .....i to me jako raduje...CRNI_SA je napisao/la:zivim u istocnom sarajevu i znam da svi navijaci slavije navijaju za zvezdu i vole vise zvezdu nego slaviju !!a ako bude odrzana tekma samo ce biti belaja i protiv sam odrzavanja tekme !!;)

Joj i ovaj me Žujo **** šta glumi kad zna koliki je rizik ove tekme..

- Samo Zeljo
- Kontakt:
sjetite se dinama napravili su 2-3 belaja u gradu ali manja,ali imaju negdje slike,a i bio sam na toj utakmici kad su ih nasi poceli gadati tad su se skupili pa sto su to delije lude od bbb bujrum pale bujrum lukavico samo me zanima hoce li doci pravi beogradani ako dode do tekme uopste...a pitanje za ove delije sa pala i lukavice,sta bi bilo kad bi vam partizan dosao
mogu misliti belaja

ma policija ako hoce makar se to zna u sarajevu moze napraviti tako obezbjedjenje da ne bude ni jednog incidenta
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
Mene raduje ta utakmica jer ce to biti PRAVI ispit Osimovih izabranika i kad bi dobili zvezdu onda bi mogli se nadati necemu i u nasoj ligi mada su i oni u krizi pa bih volio da ih "dernemo"daljinski je napisao/la:Druze dijete sam ovog grada dijete kojem je unisteno djetintvo i sve a zna se radi koga i radi cega hoces i godiste...i onda me nervira kad se balavurdija raduje prijateljskoj za zvezdom...jeste li vi normalni banick je napisao/la:hajde kad se v ec pravis pametan reci ko se raduju momak ovdje je raja ili protiv toga ili se sprda zeza,to sto si ti doso da lijecis komplekse to je tvoj problem imas dva posta i oba na ovoj temi...daljinski je napisao/la:I VI cete da odbranite cast glavnog grada,pa VI da ste svjesni nebi uopste dozvolili da se igra takva utakmica al ipak kasa treba da se napuni...al za VAS mi nije ni cudo imali ste i ostale "prijateljske duela" sa ostalim velikim bratskim nadasve prijateljskim klubovima...

Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
Utakmica koja nam ne treba ni u kakvom smislu,ne nagadjajte o tekmi jer po meni od toga nece biti nista,malo popunjavanje novinskog papira i bezidejnost novinara u prevenstvenoj pauzi da napise nesto kvalitetno.Znaci zavrsimo sa glupom raspravom,i krenimo dalje...
AMAR OSIM!!!
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
potpis Toj utakmici bi se pridonijeli Neredi Samo!csh je napisao/la:Utakmica koja nam ne treba ni u kakvom smislu,ne nagadjajte o tekmi jer po meni od toga nece biti nista,malo popunjavanje novinskog papira i bezidejnost novinara u prevenstvenoj pauzi da napise nesto kvalitetno.Znaci zavrsimo sa glupom raspravom,i krenimo dalje...
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Ma ne bi cini vam se ...cudi me da se vi ne radujete tome vi ste inace zajebani volite nerede :DDDDzoka The maniacs je napisao/la:potpis Toj utakmici bi se pridonijeli Neredi Samo!csh je napisao/la:Utakmica koja nam ne treba ni u kakvom smislu,ne nagadjajte o tekmi jer po meni od toga nece biti nista,malo popunjavanje novinskog papira i bezidejnost novinara u prevenstvenoj pauzi da napise nesto kvalitetno.Znaci zavrsimo sa glupom raspravom,i krenimo dalje...
Jest' od sad knap' nema više Crvena Zvezda-Željo... 

jedna info....mali Višća nije još potpisao, ali je otišo sa ekipom u Goržde, i trebo bi potpisat ugovor kad se vrate u Sarajevo, na koliko neznam.
- el-fighter
- Kontakt:
namcitm87 je napisao/la:jedna info....mali Višća nije još potpisao, ali je otišo sa ekipom u Goržde, i trebo bi potpisat ugovor kad se vrate u Sarajevo, na koliko neznam.
Neznam što ga još niste potpisali, mali igra veoma dobro i za ove naše lige je prejak, a vi se tu nešto zafrkajete sa njime. Pokazao je u ovim utakmicama da se na njega može ozbiljno računati u timu i da je veoma povjerljiv igrač.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Pises na pogresnu adresu. Da se pitaju navijaci on bi davno potpisao ali se ne pitaju. Bice to sve kako treba na kraju ..el-fighter je napisao/la:namcitm87 je napisao/la:jedna info....mali Višća nije još potpisao, ali je otišo sa ekipom u Goržde, i trebo bi potpisat ugovor kad se vrate u Sarajevo, na koliko neznam.
Neznam što ga još niste potpisali, mali igra veoma dobro i za ove naše lige je prejak, a vi se tu nešto zafrkajete sa njime. Pokazao je u ovim utakmicama da se na njega može ozbiljno računati u timu i da je veoma povjerljiv igrač.

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: enterofuryl i 39 gostiju.