Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
anell
-
Kontakt:
CROtorious je napisao/la:Hahha pa jesil ti vidio sut i gdje i kako zavrsio?zar je bitno s koliko je metara ako je golmana savladao i samo trunka srece falila da udje?
Stvarno nisam znao da su prilike samo sutevi sa 2-3-5 metara,izvinjavam se

Prilike se stvaraju, izradene akcije npr. Torresova stativa, a ne kad okines sa 30-40m.[/quote]
Odavno nešto gluplje nisam pročitao.
Pld W D L
38 26 12 0
-
leorey
-
Kontakt:
anell je napisao/la:CROtorious je napisao/la:Hahha pa jesil ti vidio sut i gdje i kako zavrsio?zar je bitno s koliko je metara ako je golmana savladao i samo trunka srece falila da udje?
Stvarno nisam znao da su prilike samo sutevi sa 2-3-5 metara,izvinjavam se

Prilike se stvaraju, izradene akcije npr. Torresova stativa, a ne kad okines sa 30-40m.
Odavno nešto gluplje nisam pročitao.[/quote]
Neka naucit ce, veceras je vidio kako izgleda kad ekipa ne skine sama gace kad igra protiv Bavaraca. Lako je uputit 30 centarsuteva Werderu. Ali kad nemas prostora da se okrenes a kamoli da centriras e onda se desi ovo veceras.
Ali neka nadao sam se i ja prolasku Barcelone , ima se pravo nadati u prolazak , ali ovo je najbolji moguci rezultat za Simeonea.
27.10.2020
-
xaviesta
-
Kontakt:
Ako ih Bayern ne otrese u uzvratu uzet će ih Real u finalu kao i prošli pu jer na kraju obično kvalitet presudi. Dobro malo pretjerujem ali to nije ništa u usporedbi s ovim da Oblak nije lošiji od Neuera.
Stvarno se pretjeruje ka'e tehnički jaki a fizički savršeni, ispade neki mix najboljeg Bayerna i Barce na steroidima. A ne ekipa koja se hinja čitavu sezonu i primeri i koja je jedva prošla PSV.
Don't hate what you don't understand.
-
van gall
-
Kontakt:
Alonso se izvinjava za sve postignute golove sa pola terena jer nisu bile izgradjene akcije prije toga ...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
-
R32
-
Kontakt:
van gall je napisao/la:Alonso se izvinjava za sve postignute golove sa pola terena jer nisu bile izgradjene akcije prije toga ...
Ma pusti bolan djecu, vidis da ne znaju 2 broja sabrati.
Mia San Mia
-
leorey
-
Kontakt:
xaviesta je napisao/la:Ako ih Bayern ne otrese u uzvratu uzet će ih Real u finalu kao i prošli pu jer na kraju obično kvalitet presudi. Dobro malo pretjerujem ali to nije ništa u usporedbi s ovim da Oblak nije lošiji od Neuera.
Stvarno se pretjeruje ka'e tehnički jaki a fizički savršeni, ispade neki mix najboljeg Bayerna i Barce na steroidima. A ne ekipa koja se hinja čitavu sezonu i primeri i koja je jedva prošla PSV.
Pa naopako ako ih 500 mil eura skuplji tim ne uzme u finalu. Onda su stvarno posebni. Mnogi ovdje misle da se oni provlace i u ligi, i ja sam mislio , ali nije tako. Oni jednostavno tako igraju i zabiju jedan i toliko su sigurni da nece primiti gol i odbrane se i tako odigraju 30 kola. I to ne moze biti slucajno. Jer te moze prosrat 10 tekmi, al 45 ne moze nikako. A prvi sigurno ne bi bili da im i napad nije ubitacan , jer koriste svaku sansu. I dalje se cudim onoj stativi, ono oni obicno pretvaraju u 2:0.
27.10.2020
-
Donnie Darko
-
Kontakt:
Postao/la Donnie Darko » 28 apr 2016, 00:23
Ljudi u razmaku od koliko, 2 mjeseca(?) pobjede Reala, Barcelonu i Bayerna i opet ima ljudi koji ih podcjenjuju (neki cak i omalovazavaju), jer su se eto kao napatili protiv PSV-a. Smijesno.
-
Dzoni
-
Kontakt:
Ma sve je to slucajno.
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 28 apr 2016, 00:25
Ja mislim da je ipak Cholo taj glavni vezivni faktor...imao je Atletivco uvijek dobre igrace, težili nekoj finoj igri i vazda ga pušili u velikikm utakmicama...istina, osvojili su EL pod vodstvom Quique Floresa, sa Aguerom i Forlanom....ali nikad nisu izgledalo ovako borbeno, ozbiljno i zrelo kao tim.
Pa covjece oni su postali ozbiljan rival Barci i Realu, klubovima sa 10X vecom moci...to je bilo nezamislivo prije 5 godina, ali eto ih - tu su, bitan faktor i u španskom i u evropskom fudbalu...Cholo je zategao maximalno Atletico, traži od njih 101% pristup i to daje rezultate
Ma naravno on je glavni faktor to se podrazumjeva bez nejga mrka kapa...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
truts
-
Kontakt:
xaviesta je napisao/la:Ako ih Bayern ne otrese u uzvratu uzet će ih Real u finalu kao i prošli pu jer na kraju obično kvalitet presudi. Dobro malo pretjerujem ali to nije ništa u usporedbi s ovim da Oblak nije lošiji od Neuera.
Pa šta je ovo ako ne kvalitet koji presudi?
Ove godine su taktički bolji i konkretniji u realizaciji podjednako napadačkog i odbrambenog sistema igre od ostalih evropskih velikana i to je to. Nije ovo nikakva luda sreća ili vlaška magija.
-
xaviesta
-
Kontakt:
Ako kažem da će nažalost vjerovatno zglajzati negdje do kraja kako im omalovažavam uspjeh yebemu čitanje i latinicu. Ja molim Boga da uzmu jer kako su mi simpatične ove ostale ekipe dovoljno govori da bi nakon njih volio da uzme City.
Nisam ništa rekao ni protiv njihovog fudbala niti imam šta protiv takve igre opčenito samo kažem odvadite malo, logično da su pretrčali više kada imaju manje loptu kod sebe e ne zbog toga što su neki supermeni.
Samo se malo osvrćem na ovo taktički najbolji na dunjaluku, trkački isto, tehnički ne zaostaju, timski duh savršen, navijači 10/10. Ispade Barca ima sreče što je trenutno lider u Primeri a Bayern što nije popio još dva.
Don't hate what you don't understand.
-
let3
-
Kontakt:
-
Marvin
-
Kontakt:
Problem Barelone,Reala, evo i Bayerna je haj da kazem potcjenjivanje Atletika u smislu ne prilagodjavanja njihovoj igri,koja je ustvari prilagodjavanje jacem od sebe. Treba biti realan,i Barca i Bayern imaju tehnicki za klasu jace fudbalere,medjutim zaustave ih jer se fokusiraju na to. Atletiko nije ekipa koju treba otvoreno napast jer to je ono sto zele. Ja bi im cak i dao loptu jer ajmo opet biti realni Atletiko ne zna napasti kao Barcelona,nema taj kapacitet. Ne mogu Grizman i Torres istrcati kontru kao Nejmar ili Messi. Fazon je sto Tores ima ispred sebe jednog ili dva igraca kad krene ka golu protivnika a Nejmar kompletan Atletiko.
Elem kako god se na to gledalo Atletiko je beton armirani i zelim im da uzmu klempu jer ga zasluzuju!
-
HZ_ilidzaa
-
Kontakt:
Postao/la HZ_ilidzaa » 28 apr 2016, 00:54
Opet madridsko finale
Nekako mirisem da bi Real mogao ovo osvojiti.
Cak mislim da bi im vise Atletiko legao u finalu nego Bayern, cisto zbog odbrane Reala koja sa Pepeom
izgleda superiorno spram dosadasnjih protivnika Atletika.
Veceras pojedini defanzivni igraci Bayerna smijesno izgledali.
-
vedoz
-
Kontakt:
Najizglednije finale (opet) Real - Atletico i opet slavlje na Cibelesu, ali će im Atleti napravit problema u finalu bruka... naravno ako do toga dođe.
Niguez promućko Bayern, a i Alaba zdrmo prečku... šteta što ono nije ušlo

-
Sarajlija88
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlija88 » 28 apr 2016, 05:57
Sve mirise na madridsko finale

mada ne mora da znaci, oba rezultata iz prvih meceva su povoljna za revanse, za sve cetiri ekipe, dvije tekme, jedan gol, hehe, a polufinale, mislim da ce bit golijada zesca u revansima.
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Ljudi previse gledaju imena, ja ne primjecujem da Atletico zaostaje ni milimetar za nekom drugom ekipom. Cak bih rekao da su najkompletnija ekipa u polufinalu, po trenutnoj igri i predstavama na terenu. Cvrsti su ko stijena. Ali pitanje je sta bi se desilo u slucaju da im rezultat ne ide na ruku, na primjer ako bi u revansu Bayern poveo sa golom ili dva prednosti - da li bi raspali kao kula od karata ili stisnuli damu i preokrenuli?
Pep a.k.a. filozof nastavlja filozofirati i izmisljati fudbal, sto je u neku ruku simpaticno, inovatori su uvijek dobrodosli. Ali rekao bih da on u ovom trenutku ne cini Bayern boljom ekipom, sto mu je primarni posao. Naprotiv on ih vec neko vrijeme sputava.
U drugom polufinalu vidim Manchester City kao konacnog pobjednika.
-
Asteriks
Dobar je Bayo, ali dzaba ti bilo kakav stroj prema naprijed kada pozadi igras sa bekom na stoperu te onom ublehom na beku.
I da naravno, najveca greska poceti bez strasnog Mullera, jednog od najkompletnijih njemackih igraca.
A smooth sea never made a skilled sailor.
-
jestamaji
-
Kontakt:
guardiola pravi svake godine istu grešku u proljeće, u bitnim tekmama postavi sve pogrešno. juče je postavio tim koji je imao jedan jedini zadatak: da drži loptu i mulja istu dok svi ne ugase televizor. užas! nisu u 90 minuta, osim onoga jednog udarca glavom martineza, napravili nijednu jedinu šansu u šesnaestercu. grozomorno!
ja se iskreno nadam da će atletico u finale.
-
DANTES
-
Kontakt:
leorey je napisao/la:Ali isto tako i Guardiola je strasan motivator, pogledaj par treninga pa ces vidjet kakva mu je spika. On je Barceloninim igracima pustio Gladijatora prije finala Lige Prvaka , to je samo primjer.
Bajernu očito pušta Selo gori a baba se češlja

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI